Bασικά Μορια ,Ηogback ,absalom και Perrona για μένα είναι οκ και όπως είπες είναι προς τιμήν του Tim Burton!Απ'όλους φυσικά ξεχωρίζω τον Μορια,ο οποιος imo είναι και ο πετυχηνένος, καθώς πιάνει στοιχείο Tim Burton με επιτυχεία(Eίμαι Tim Burton fan και κάτι ξέρω κι εγώ)!
Επίσης όσο να 'χει shichibukai είναι χρειάζεται λίγο σεβασμό!
Τα παπουτσια με χαλανε κυριως...ειναι σαν clown...και η κοιλια αρκετα....
Βασικα εξηγησανε ποτε τι ειναι??
Γιατι merman δεν ειναι,ουτε ανθρωπος,ουτε γιγαντας...τοτε???
[το χα ψαξει παλια και ειχα δει οτι Gecko ειναι ενα ειδος σαυρας νομιζω ή κατι τετοιο...]
Ειλικρινά και πέρα από την δική μου πλάκα τώρα. Το γεγονός ότι μας παραθέτουν extra σκηνές, που όμως δίνουν και κάποιες εξηγήσεις για άτομα και καταστάσεις που το manga "πήδηξε" (όπως το "τρομερό" filler sequence του Brook που είχε το 367) δεν συγκαταλέγονται στα filler που μας κάνουν να αγκομαχούμε.
Ο λόγος που το λέω είναι γιατί, πέρα από την ερμηνεία κάποιων σκηνών, η αναφορά στην ύπαρξη filler σκηνών κάθε εβδομάδα δεν βοηθάει πουθενά (+ με ενοχλεί να το βλέπω τουλάχιστον μια φορά σε κάθε σελίδα).
Παντως το filler με την Robin να χανει απο τον Jigoroh μεγαλη μουφα τελικα αν σκεφτεις οτι εβγαλε τοσα χερια και μπορεσε να σταματησει ολοκληρο Oz,κατι που κανεις αλλος δεν θα μπορουσε ποτε να κανει...να σταματησει ολο το χερι του!
[και υποτιθετε ειναι και γυναικα και τοσα χερια δεν ελεγχονται ευκολα κιωλας..]
Δλδ με την ιδια λογικη μπορουσε να κανει το ιδιο και στον Jigoroh και να τον μπλοκαρει με πιο πολλα χερια και τον ειχε λογικα..αφηστε που τα πιασιματα που του κανε ηταν πολυ απαλα και so not Robin-like,που ειδαμε μπορουσε να κανει το clutch τοσο καλα...