Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#271 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 August 2008 - 00:46

Ναι και οχι μονο αυτος....

...και ο Moria,o Hogback,o Denguin και ο Jigoroh οπως και αρκετοι αλλοι απο το Perona's Garden ή General Zombies ειναι πολυ χαλια σχεδιασμενοι και μερικες φορες δεν βλεπονται...γενικα παρ οτι καταλαβαινω οτι ηθελε να το παει προς Tim Burton με αυτο το αρκ,σε πολλα σημεια δεν με ικανοποιησε....

{και μην με λιθοβολισετε αν διαφωνειτε plz:nanana:}

Αλλοι ομως μ'αρεσαν,οπως ο Absalom και η Perona...:)

Bασικά Μορια ,Ηogback ,absalom και Perrona για μένα είναι οκ και όπως είπες είναι προς τιμήν του Tim Burton!Απ'όλους φυσικά ξεχωρίζω τον Μορια,ο οποιος imo είναι και ο πετυχηνένος, καθώς πιάνει στοιχείο Tim Burton με επιτυχεία(Eίμαι Tim Burton fan και κάτι ξέρω κι εγώ)!
Επίσης όσο να 'χει shichibukai είναι χρειάζεται λίγο σεβασμό!
Posted Image

#272 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 August 2008 - 04:09

Μα τι δεν σας αρέσει στον Οz; Αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι είναι χοντρούλης (που σε συνδυασμό με τα λεπτά πόδια τον κάνει πιο αστείο) για μένα έχει πολύ καλό σχεδιασμό. Είναι ένα τρομακτικό θηρίο (όχι πως τρομάζω βέβαια).
Από την στιγμή που συνήθισα και την φωνή όλα OK.

About 368
Ωραίες-αστείες εκφράσεις-καταστάσεις στο πρώτο μισό
Spoiler:

Στο δεύτερο μισό προχώρησε η Kuma φάση. Totally awesome ο τυπάς και όσο τον ακούω, τόσο περισσότερο λατρεύω την calm φωνή του...
Spoiler:

Και για να σας προλάβω πήξαμε στο filler. Μέτρησα 4 filler σκηνές και θα κάνω edit την συνολική τους διάρκεια όταν έχω το raw σήμερα το μεσημέρι (λογικά).... :D

Ειλικρινά και πέρα από την δική μου πλάκα τώρα. Το γεγονός ότι μας παραθέτουν extra σκηνές, που όμως δίνουν και κάποιες εξηγήσεις για άτομα και καταστάσεις που το manga "πήδηξε" (όπως το "τρομερό" filler sequence του Brook που είχε το 367) δεν συγκαταλέγονται στα filler που μας κάνουν να αγκομαχούμε.
Ο λόγος που το λέω είναι γιατί, πέρα από την ερμηνεία κάποιων σκηνών, η αναφορά στην ύπαρξη filler σκηνών κάθε εβδομάδα δεν βοηθάει πουθενά (+ με ενοχλεί να το βλέπω τουλάχιστον μια φορά σε κάθε σελίδα).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#273 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 August 2008 - 05:07

Bασικά Μορια ,Ηogback ,absalom και Perrona για μένα είναι οκ και όπως είπες είναι προς τιμήν του Tim Burton!Απ'όλους φυσικά ξεχωρίζω τον Μορια,ο οποιος imo είναι και ο πετυχηνένος, καθώς πιάνει στοιχείο Tim Burton με επιτυχεία(Eίμαι Tim Burton fan και κάτι ξέρω κι εγώ)!
Επίσης όσο να 'χει shichibukai είναι χρειάζεται λίγο σεβασμό!

Τα παπουτσια με χαλανε κυριως...ειναι σαν clown...και η κοιλια αρκετα....

Βασικα εξηγησανε ποτε τι ειναι??

Γιατι merman δεν ειναι,ουτε ανθρωπος,ουτε γιγαντας...τοτε???

[το χα ψαξει παλια και ειχα δει οτι Gecko ειναι ενα ειδος σαυρας νομιζω ή κατι τετοιο...]

Ειλικρινά και πέρα από την δική μου πλάκα τώρα. Το γεγονός ότι μας παραθέτουν extra σκηνές, που όμως δίνουν και κάποιες εξηγήσεις για άτομα και καταστάσεις που το manga "πήδηξε" (όπως το "τρομερό" filler sequence του Brook που είχε το 367) δεν συγκαταλέγονται στα filler που μας κάνουν να αγκομαχούμε.
Ο λόγος που το λέω είναι γιατί, πέρα από την ερμηνεία κάποιων σκηνών, η αναφορά στην ύπαρξη filler σκηνών κάθε εβδομάδα δεν βοηθάει πουθενά (+ με ενοχλεί να το βλέπω τουλάχιστον μια φορά σε κάθε σελίδα).

Παντως το filler με την Robin να χανει απο τον Jigoroh μεγαλη μουφα τελικα αν σκεφτεις οτι εβγαλε τοσα χερια και μπορεσε να σταματησει ολοκληρο Oz,κατι που κανεις αλλος δεν θα μπορουσε ποτε να κανει...να σταματησει ολο το χερι του!

[και υποτιθετε ειναι και γυναικα και τοσα χερια δεν ελεγχονται ευκολα κιωλας..]

Δλδ με την ιδια λογικη μπορουσε να κανει το ιδιο και στον Jigoroh και να τον μπλοκαρει με πιο πολλα χερια και τον ειχε λογικα..αφηστε που τα πιασιματα που του κανε ηταν πολυ απαλα και so not Robin-like,που ειδαμε μπορουσε να κανει το clutch τοσο καλα...

#274 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 31 August 2008 - 09:13

Βασικα εξηγησανε ποτε τι ειναι??

Γιατι merman δεν ειναι,ουτε ανθρωπος,ουτε γιγαντας...τοτε???

[το χα ψαξει παλια και ειχα δει οτι Gecko ειναι ενα ειδος σαυρας νομιζω ή κατι τετοιο...]

Οντως...ποτε δεν εξηγησαν τι ειναι ο Moria!
Στο Anime νομιζω οτι δεν ειπαν καν την Bounty του(former bounty).

Παρολα αυτα οι μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια του μας βοηθανε να καταλαβουμε γιατι ειναι τοσο μεγαλος(σαν τον WB).(manga spoilers, οποιος θελει παραπανω εξηγησεις ας μου κανει ενα pm).

Τα κερατα επισης φαινονται να εχουν τοποθετηθει με καποιο ειδος επεμβασης.
Μαλλον οχι απο τον Hogbag γιατι οταν τον καλεσε ο Moria στο Crew τα ειχε ηδη....

Edited by M.D.F., 31 August 2008 - 11:29.

Posted Image

#275 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 August 2008 - 10:49

Λοιπόν είδα κι εγώ το 368 από youtube!
1)@Ridelub, πως κατάφερες και είδες χθές το επισόδειο αφού έπεσε το κανάλι?:mad2:
2)Το Oz πάντως τον έχουν για αρχή ξεκάνει πραγματικά οι strawhats!Μάλλον τώρα που ο Moria πήγε καντά στον Oz θα του πει κάποια πράγματα, έτσι ώστε να στρώσει λίγο!

Πάντως όταν ο Kuma
Spoiler:
, πραγματικά ήταν great timing με ττο τελευταίο chapter!Manga readers ξέρετε εσείς

Edited by ichigo13, 31 August 2008 - 11:46.

Posted Image

#276 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 August 2008 - 11:22

Παντως το filler με την Robin να χανει απο τον Jigoroh μεγαλη μουφα τελικα αν σκεφτεις οτι εβγαλε τοσα χερια και μπορεσε να σταματησει ολοκληρο Oz,κατι που κανεις αλλος δεν θα μπορουσε ποτε να κανει...να σταματησει ολο το χερι του!

[και υποτιθετε ειναι και γυναικα και τοσα χερια δεν ελεγχονται ευκολα κιωλας..]

Δλδ με την ιδια λογικη μπορουσε να κανει το ιδιο και στον Jigoroh και να τον μπλοκαρει με πιο πολλα χερια και τον ειχε λογικα..αφηστε που τα πιασιματα που του κανε ηταν πολυ απαλα και so not Robin-like,που ειδαμε μπορουσε να κανει το clutch τοσο καλα...

Δεν διαφωνώ σε αυτό. Εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε που έβλεπα την Robin να ζορίζεται.
Εφόσον ο Oda δεν έδειξε πως ακριβώς έχασαν σε αυτή την φάση, διάλεξαν να βάλουν μια απλή σκηνή.
Εξακολουθεί να είναι ένα filler part που δεν είναι κακό καθώς έχει σκοπό και συνέχεια στο canon επεισόδιο.

Όσο για τον Moria (μιας που έχεις πολλές απορίες τελευταία :bleh:) δεν ξέρω ότι δεν ξέρετε (+ δεν ξέρω τι θα ειπωθεί μετά γιατί δεν διαβάζω το manga).
Ως προς το μέγεθος μπορώ μόνο να υποθέσω ότι είναι half-giant. Σε μια φάση όπως ο Whitebeard που δεν είναι με την καμία giant.

ΥΓ: Μια φόρα μετά από 2+ μήνες είπα ότι θα βγει νωρίς το HD raw (όπως συμβαίνει τελευταία) και δεν εμφανίστηκε.....Δεν ξαναμιλάω

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#277 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 31 August 2008 - 11:23

Ωραιο το 368...και αυτο ειχε filler αλλα βλεπονται "χαλαρα"!
Ειδαμε και λιγο απο το Αbility του Kuma! (ωραιο sfx XD )
Τρομερη η σκηνη που ο Sanji φανταζετε το docking με την Robin και η σκηνη με τους Evil-Straw Hats!
Φοβερο Αrc και περιμενω να ερχισουν τα "καλυτερα"(απο επομενο επισοδειο).
Το επομενο επισοδειο προβλεπεται να εχει supaaaaa! animation, με βαση το Preview!

@ichigo13
Λες?
ΧD XD XD

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 14:20.
edired part of spoiler

Posted Image

#278 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 August 2008 - 11:37

@ichigo13
Λες?
ΧD XD XD

Σύμφωνα με το όνομα του νέου επισοδείου μάλλον ναι "The Greatest Combination of Brains and Brawn"

Πάντως εμένα πιο πολλύ μου άρεσε το δεύτερο μισό του επισοδείου με τον Kuma, γιατί δίνει πολλές νέες πληροφορίες

Πολλοί που δεν διαβάζουν το manga θα τους γεννηθούν διάφορα ερωτήματα!
Πάντως @MDF αφού διαβάζεις το manga μάλλον ξέρει τι θα γίνει στα επόμενα επισόδεια γιατί με ρωτάς?

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 14:20.
edited part of spoiler

Posted Image

#279 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 31 August 2008 - 11:43

ειδα και εγω το 368.....βασικα καλο επεισοδιο με λιγη δοση γελιου απο τον usopp αν και δεν καταλαβα τι ακριβως ελεγαν lol!!!!!
σε αυτο το επεισοδιο τοσο ξυλο επεσε απο sanji franky και zoro και ακομα να παθει κατι σοβαρο αυτος ο Oz!!!!!
τελειος ο kuma με ενα στυλακι και φωνη πολυ ωραια ειδαμε και τις ικανοτητες του......
ανυπομονω να βγει το επομενο να τελειωνουμε και με αυτο το arc!!!

#280 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 31 August 2008 - 11:47

Σύμφωνα με το όνομα του νέου επισοδείου μάλλον ναι "The Greatest Combination of Brains and Brawn"

Πάντως εμένα πιο πολλύ μου άρεσε το δεύτερο μισό του επισοδείου με τον Kuma, γιατί δίνει πολλές νέες πληροφορίες

Πολλοί που δεν διαβάζουν το manga θα τους γεννηθούν διάφορα ερωτήματα!
Πάντως @MDF αφού διαβάζεις το manga μάλλον ξέρει τι θα γίνει στα επόμενα επισόδεια γιατί με ρωτάς?

O τιτλος οντως τα λεει ολα και ο διαλογος Kuma-Νami δινει οντως πολλες τις πληροφοριες!

Οσοι τον ακουσουν(τον διαλογο) θα τους φυγει και ενα βαρος σχετικα με μια μαχη....(i must not spoil)

ΕDIT: HD RAW IS OUT

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=30944

ΕDIT(2): 368 PICS!
Evil Straw Hats(click for larger image) and Some Pandaman Zombies!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Edited by M.D.F., 31 August 2008 - 22:20.

Posted Image

#281 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 September 2008 - 13:08

ΕDIT: HD RAW IS OUT

NyaaTorrents >> Torrent Info >> ONE PIECE - 368 Raw (1280x720 x264 AAC).mp4

Και μάλλον σήμερα το βράδι με αύριο το πρωί θα έχουμε και το script!:drink:

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 14:22.
edited part of deleted post

Posted Image

#282 Panos94

Panos94

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 01 September 2008 - 14:18

Μπορεί κάποιος να μου βρεί ένα link για το 358 σινεχώς το βρίσκω στα γιαπωνέζικα χωρίς ιπότιτλους...
Bleach Fan . Naruto Fan . One piece Fan . Full Metal Alchemist Fan . Manga Fan:wooi2:

#283 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 September 2008 - 14:25

Μπορεί κάποιος να μου βρεί ένα link για το 358 σινεχώς το βρίσκω στα γιαπωνέζικα χωρίς ιπότιτλους...

Από εδώ ή από εδώ
Posted Image

#284 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 01 September 2008 - 19:57

Oι INP θα εχουν ετοιμο το 367 αυριο(η μαλον ετσι λενε ^^).Ευτυχως δλδ γιατι τρομαξα μπας και το κανουν drop :(

#285 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 01 September 2008 - 21:18

Κατεβάστε τα καλύτερα από τους Nakama-Fansubs. Έχουν βγάλει μέχρι και το 367 και με πολύ καλύτερη μετάφραση και ποιότητα από τους INP.
Posted Image