Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1981 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2009 - 23:09

Δεν μ'αρέσουν οι γαρνιτούρες, προτιμώ να μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.:P Αυτό άλλωστε είναι που απομένει από γεύση από όλο το πιάτο.Κ όλο αυτό το όροφος=1 επεισόδιο μου κόβει άσχημα την όρεξη :bahhh:
Κ υποτίθεται από τους κύριους λόγους που το ΟΡ διαφέρει από το Naruto είναι στο ξεχείλωμα.Άμα είναι να ξεκινήσει κ αυτό θα αυτοκτονήσω!

Eδω εχεις αδικο αγαπητη tsunade.Τo γεγονος οτι εμφανιζονται αυτοι οι χαρακτηρες εινα λογικο οπως τονισε και ο ριν κα8οτι αυτη ειναι η μοναδικη φυλακη του κοσμου.Περα απο το κωμικο στοιχειο οπως σκεψου και το αλλο.Πως ο luffy ειναι δυνατον να καταφερει να επιβιωσει εκει περα μονος του χωρις καποια βοη8εια.Το μερος ειναι μια απροσπελαστη φυλακη που σχεδιαστηκε για να κραταει ατομα μεσα.Λογικο ειναι να χρησιμοποιη8ουν καποιοι απο τους χαρακτηρες σαν back up για τον luffy.

Posted Image

#1982 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 14 November 2009 - 12:22

Κ μετά την ανάπαυλα επέστρεψα...gomene αλλά με συνεπήρε το Domino Day που είχε χθες.:ureshii:

Που λέτε Kel-chin κ Rin-chin, κ γιατί επειδή είναι η μοναδική υψίστης ασφαλείας φυλακή στον κόσμο θα πρέπει να περάσουν από την οθόνη όλοι οι αποτυχημένοι villains του ΟΡ?Κ το πως είναι δυνατόν ο Luffy να επιβιώσει εκεί (ή οπουδήποτε αλλού)...αυτήν την ερώτηση την έχω διαγράψει από το μυαλό μου εδώ κ πολλά επεισόδια όταν κατάλαβα ότι ο Luffy είναι unpsofable!Πόσο μάλλον μετά που έμαθα ότι κανένας villain δεν έχει πεθάνει, ο Luffy για μένα πλέον είναι ο νέος ατσαλάκωτος James Bond.

Αλλά οκ, δέχομαι ότι κάποιους πρέπει να εκμεταλευτεί αφού δεν μπούκαρε για να τα κάνει λίμπα αλλά για να σώσει τον onii-chan του.Ένας δεν του φτάνει ?Πόσους θέλει πια?Γιατί από ότι κατάλαβα από τις φάτσες σας (ω, ναι Big Tsunade is watching ya all) κ άλλοι έχουν σειρά να εμφανιστούν μέχρι να γίνει αυτή η αναθεματισμένη διάσωση.Πριν ξεκινήσει το arc, είχα στα υπόψιν μου ένα όνομα (κ αυτό spoil από τον συνήθη ύποπτο...) επομένως αυτός πίστευα ότι θα κάνει το back up.Τώρα εμφανίζονται κ άλλοι κ όσο πάει κ άλλοι θα εμφανιστούν.Δεν είναι λίγο ξεχείλωμα αυτό?Προσωπικά εμένα με κουράζει γιατί όπως είπα δεν μ'αρέσουν οι γαρνιτούρες.

Αλλά τέλοσπάντων...πείτε ότι είμαι τσαντισμένη λόγω των τεσσάρων special κ out-of-story επεισοδίων κ ξεσπάω.:mador2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1983 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 November 2009 - 14:56

Είναι και ότι πάει 1 επεισόδιο ανά κεφάλαιο και θα έχει και τα 4 σπέσιαλ....αλλά από τα επόμενο επεισόδιο σε ένα μήνα όπου προβλέπω και νέο opening θα δούμε τρομερά πράγματα.
Posted Image

#1984 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2009 - 15:23

Κ μετά την ανάπαυλα επέστρεψα...gomene αλλά με συνεπήρε το Domino Day που είχε χθες.:ureshii:

Που λέτε Kel-chin κ Rin-chin, κ γιατί επειδή είναι η μοναδική υψίστης ασφαλείας φυλακή στον κόσμο θα πρέπει να περάσουν από την οθόνη όλοι οι αποτυχημένοι villains του ΟΡ?Κ το πως είναι δυνατόν ο Luffy να επιβιώσει εκεί (ή οπουδήποτε αλλού)...αυτήν την ερώτηση την έχω διαγράψει από το μυαλό μου εδώ κ πολλά επεισόδια όταν κατάλαβα ότι ο Luffy είναι unpsofable!Πόσο μάλλον μετά που έμαθα ότι κανένας villain δεν έχει πεθάνει, ο Luffy για μένα πλέον είναι ο νέος ατσαλάκωτος James Bond.

Αλλά οκ, δέχομαι ότι κάποιους πρέπει να εκμεταλευτεί αφού δεν μπούκαρε για να τα κάνει λίμπα αλλά για να σώσει τον onii-chan του.Ένας δεν του φτάνει ?Πόσους θέλει πια?Γιατί από ότι κατάλαβα από τις φάτσες σας (ω, ναι Big Tsunade is watching ya all) κ άλλοι έχουν σειρά να εμφανιστούν μέχρι να γίνει αυτή η αναθεματισμένη διάσωση.Πριν ξεκινήσει το arc, είχα στα υπόψιν μου ένα όνομα (κ αυτό spoil από τον συνήθη ύποπτο...) επομένως αυτός πίστευα ότι θα κάνει το back up.Τώρα εμφανίζονται κ άλλοι κ όσο πάει κ άλλοι θα εμφανιστούν.Δεν είναι λίγο ξεχείλωμα αυτό?Προσωπικά εμένα με κουράζει γιατί όπως είπα δεν μ'αρέσουν οι γαρνιτούρες.

Αλλά τέλοσπάντων...πείτε ότι είμαι τσαντισμένη λόγω των τεσσάρων special κ out-of-story επεισοδίων κ ξεσπάω.:mador2:

Στο op υπαρχει η γενικη ιδεα οτι τα πιο ακυρα φρουτα και ικανοτητες μπορουν να σε σωσουν στις πιο επικυνδινες καταστασεις.Οπως το φυσικο πλεονεκτημα του Luffy απεναντι στον enel.Ετσι και εδω αν δεν ηταν ο Buggy ο Luffy θα ειχε γινει κοσκινο στο crimson forest.Ο oda επρεπε να βρει χαρακτηρες να βοηθησουν τον Luffy να προχωρησει μεσα απο την φυλακη, και ειχε 2 επιλογες, να βρει νεους, η να ανακυκλωσει τους παλιους ασημαντους.Το Op εχει μακραν τη μεγαλυτερη ποικιλια χαρακτηρων απο καθε αλλο shonen, και επισης αν συστηνονταν νεοι ηρωες για βοηθεια θα ηταν και αρκετα πιο χρονοβορο, και δε θα εξυπηρετουσαν το comedy στοιχειο του manga, Για αυτο ο Oda επιλεξε να ξαναφερει τους παλιους, δεν ηθελε να προσθεσει πολλους νεους chars γιατι θα δουμε καμποσους σε αυτο το ark, και ηθελε να γλιτωσει χρονο, και να βγαλει γελιο ταυτοχρονα :P

Oda does nothing without a reason.

Προσωπικα μου αρεσε που ηρθαν παλιοι χαρακτηρες, αλλα γουστα ειναι αυτα :P

Υπομονη 3-4 επισοδια μετα τα special και μπαινουμε σε επικα πραγματα :)

qzMHWHd.png

#1985 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 15 November 2009 - 12:41

Καλο το καινουγιο επεισοδιο αν και filler ,ενδιαφερον και το opening ειδικα στο τελευταιο του σημειο που εκτος απο τους admirals και τους shichibukai βλεπουμε τον mr3 τον crocodile και ολη τη τρελοπαρεα ,αντε να φτασουμε σε αυτο το σημειο.:awww:

#1986 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 15 November 2009 - 13:32

Απλα μια διαπίστωση ..Όσοι δεν θέλουν να spoileriastoun για την συνέχεια του anime καλό θα είναι να μην δουν το νέο opening από το 1.30 περίπου κ μετά...

I would likePosted Image for a pet...

#1987 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 November 2009 - 13:52

[media]http://www.youtube.com/watch?v=BNT8gPX_hwU[/media]
Καλές σκηνές αρκετά παιδικό το τραγούδι.
Posted Image

#1988 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 November 2009 - 14:20

Πολυ μετριο το τραγουδακι, το video ομως τα σπαει, ειδικα στο τελος του.

qzMHWHd.png

#1989 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 15 November 2009 - 16:21

*nods* Πολύ ωραίο το opening, πολύ spoiler!:joyful:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1990 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2009 - 17:28

Εμενα μου φανηκε αθλιο το καινουργιο opening.Δεν βοηθησε και το οτι συνοδευτηκε με ενα αδιαφορο επεισοδιο.Με λιγα λογια χασιμο χρονου:yawn2:.

#1991 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 15 November 2009 - 18:49

καλα το τραγουδι πολυ παιδικο αλλα οι σκηνες ηταν ωραιες.. Ειχε και μερικα Manga covers ετσι να σπαει την μονοτονια... αδιαφορο σαν Opening ομως.... γενικα το μονο ασχημο με το OP ειναι τα Openings του, προσωπικη αποψη παντα...

Posted Image

#1992 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 November 2009 - 19:16

Εγώ από την άλλη το βρήκα weirdly... beautiful το νέο opening! :wooi2:

Δεν μου άρεσε κι εμένα η μουσική στην αρχή και, σε αντίθεση με το νέο opening του Naruto που μου άρεσε αμέσως πχ, εδώ έκανα λίγη ώρα να το συνηθίσω, αλλά στο τέλος με κέρδισε!

Είναι ένα από τα πιο παράξενα, αν όχι το πιο παράξενο, openings της σειράς, αλλά κατά την γνώμη μου σε βάζει εντελώς στο κλίμα της περιπέτειας, φαντασίας και χαράς που μεταδίδει το OP, ενώ προσθέτει και αρκετό δράμα με τον Ace. Τίγκα στα spoiler μεν, αλλά πολύ εντυπωσιακό προς το τέλος δε... και μόνο που βλέπουμε 3 Admirals, Sengoku και Whitebeard τα λέει όλα, ενώ η είσοδος του Luffy στο τέλος, "πετώντας", ήταν τέλεια για κλείσιμο! The best has yet to come!

Priceless και η σκηνή που ο Zoro χάνει από την Robin στο παιχνίδι (go?), ωραίο ήταν που τους έδειξε μαζί! Ήδη έγινε fave!

Για την παλιά συζήτηση θα πω μόνο ότι συμφωνώ με Rin και kelborn και ότι πάνω κάτω ξέραμε ότι οι Baroque Works είχαν σταλθεί εκεί (σίγουρα δεν πέθαναν) και το βρήκα πολύ έξυπνο του Oda που το συνδύασε έτσι ώστε ο καθένας να ξαναπαίξει έναν ρόλο στην σειρά! Ο Buggy μόνο ήταν κάπως "της τελευταίας στιγμής", αλλά OK είχαμε τόσο καιρό να τον δούμε (+ έχει φάση ο τύπος) που δεν με χάλασε ιδιαίτερα! Προσθέτω και ότι δεν θεωρώ καθόλου ξεχείλωμα την όλη φάση μιας και τα 2 πρώτα levels, Crimson Hell και Accursed Beasts Floor, τα πέρασε σε μόλις 2 επεισόδια (1 για το κάθε level δλδ), ίσα ίσα νομίζω δεν το βάρυνε καθόλου! Need more One Piece! :drink:

Edited by Zoro, 15 November 2009 - 19:28.

#1993 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 15 November 2009 - 19:28

Για το νεο opening τι να πω καλουτσικου απο τη μεση και πανω αλλα ρε σι μεγαλουτσικο οχι οτι εχω κανενα προβλημα με αυτο...Κατα τα αλλα οντος πολυ spoil...
Posted Image

#1994 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 15 November 2009 - 19:33

Μούφα τελείως το καινούργιο opening. Και το τραγούδι ήταν πολύ παιδικό, με το 2ο μισό δε ταίριαζε καθόλου.

Σαν το θεϊκό kokoro no chizu, δύσκολα θα ξαναβγεί.

serpe7.jpg

#1995 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 November 2009 - 20:19

Ενταξει δεν εν8ουσιαστηκα να πω την αλη8εια.Νομιζω εχουμε δει πολυ καλυτερα ιντρο απο αυτο.Βεβαια το μονο καλο ειναι οτι οποιος δεν διαβαζει το μανγκα ονειρευεται πολλα πραγματα απο τα τιγκα σποιλερς που δειχνει.
Οσο για την απορια σου ζορο δεν ειναι go.Το go εχει αλλο τραπεζι διαφορετικο στησιμο και οι πετρες που χρησιμοποιει δεν ειναι διχρωμες.Πι8ανος να παιζουν νταμα η κατι τετοιο σε jap version.Στο λεψ οχι για τπ αλλο αλλα επειδη ειχα λιωσει το καλοκαιρι στο hikaru no go.Απεξω το ειχα μα8ει το game:kakaka::kakaka:,
To κομματι δεν ξερω το 8εωρω αρκετα εως πολυ α8λιο και τουλαχιστον για το σημειο που βρισκομαστε τωρα δεν νομιζω να ταιριαζει κα8ολου.Οπως και να το κανουμε γουστα ειναι αυτα.Περι ορεξεως κολοκυ8οπιτα

Posted Image