Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1951 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 04:48

οσο σκευτομαι οτι μαλλον μετα θα δειξει την ιστορια του ζορο της ναμι του ουσοπ και των αλλων τσπ βαριεμαι....γιατι λογικα θα δειξει να βοηθαν τους κατοικους στα νησια που φτασανε με κατι...αλλιως αν σκασουν και καλα απο το πουθενα στην μαχη...

#1952 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 21:11

οσο σκευτομαι οτι μαλλον μετα θα δειξει την ιστορια του ζορο της ναμι του ουσοπ και των αλλων τσπ βαριεμαι....γιατι λογικα θα δειξει να βοηθαν τους κατοικους στα νησια που φτασανε με κατι...αλλιως αν σκασουν και καλα απο το πουθενα στην μαχη...

Είδα το ανέφερες και στο manga thread αυτό, αλλά πραγματικά δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι τέτοιο εκτός από ίσως λίγο όταν δούμε πως θα ενωθούν ξανά μαζί.

Τις ιστορίες που έπρεπε να δούμε τις είδαμε ήδη, δεν έχουν πολλές άλλες περιπέτειες στα νησιά που βρίσκονται οι υπόλοιποι και τα λίγα σημαντικά στιγμιότυπα από το manga που δεν έδειξαν στο anime ίσως τα δείξουν κάποια στιγμή απλά διακόπτοντας την ιστορία του Luffy στην φυλακή. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω πως θα ασχοληθούμε με το υπόλοιπο πλήρωμα τόσο όσο ασχοληθήκαμε με τον Luffy... αν ο Oda είχε τόσες ιδέες και για τους υπόλοιπους τον βλέπω να φτάναμε τα 15 χρόνια OP ακόμη! :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 31 Οκτώβριος 2009 - 21:22

#1953 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 12:37

Χαχαχα ωραιο επεισοδιο. Φαση ειχε ο Buggy και αντι να πει Mugiwara ειπε Mugi Baka.:hahaha:

#1954 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 12:43

Τελειο το καινουργιο επεισοδιο ο Buggy ειχε πολυ γελιο.
και στο τελος του επεισοδιου ειδαμε και τον mr 3 φοβερη μουρη κι αυτος:kakaka:.

#1955 Gol D. Roger

Gol D. Roger

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 22:09

Βελτιώθηκε και το animation κατά πολύ σε σχέση με τα άλλα επεισόδια.Ο Buggy τα σπάει απλά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1956 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 23:17

Μετά τον Mr 3 προβλέπω να βλέπουμε στο Impel Down κ την πάπια της Vivi.
Πολύ αργεί το rescue του Ace κ θα το χάσουμε το παλικάρι!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1957 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 23:58

Mη βιάζεσαι.;) 6 μήνες πήγε το arc στο manga (και δεν είμαι σίγουρη ότι έχει τελειώσει:P). Έχει ακόμα...:congrats:
Το μετάνιωσα που το διάβασα τελικά:unlucky:, στο anime έχει πιο πολύ πλάκα και οι μάχες είναι πιο κατανοητές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1958 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 00:08

Mη βιάζεσαι.;) 6 μήνες πήγε το arc στο manga (και δεν είμαι σίγουρη ότι έχει τελειώσει:P). Έχει ακόμα...:congrats:
Το μετάνιωσα που το διάβασα τελικά:unlucky:, στο anime έχει πιο πολύ πλάκα και οι μάχες είναι πιο κατανοητές.

:oo: *γκλουπ* Την τύχη μου με τα level του Impel Down!
Μια ερώτηση ρε παιδιά...Θα το δω να τον σώζουν πριν τα 50 μου?Δεν βγαίνω αλλιώς...Έχω να δω κάποιον να γίνεται κ Pirate King κάποια στιγμή, στο μέλλον.:cry5:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1959 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 00:15

Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω. Εγώ δεν θα ξέρω αν θα ζω μέχρι τότε(το τέλος του one piece).:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1960 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 03:59

Η διάσωση του Ace δεν έχει γίνει ούτε στο manga ακόμα. Αν απορείς πότε στο περίπου θα την δεις στο anime, υπολόγιζε γύρω στο τέλος του 2012 Posted Image

Εκτός φυσικά αν ο Oda βάλει μυαλό και σταματήσει να βγάζει από τη μύγα ξύγκι σε κάθε επεισόδιο τραβώντας το όσο δεν πάει & δούμε impel down και

Spoiler:
σε ένα μόνο χρόνο, αλλά δυστυχώς τσάμπα ελπίζω.

Κορυφαία στιγμή στο τελευταίο ep. όταν ο Buggy χτύπησε κατά λάθος στον τοίχο κι ο Luffy νομίζοντας ότι το κάνει επίτηδες για να κόψει δρόμο, γκρέμισε όλο το τείχος με το χέρι του παίρνοντάς τον κι αυτόν σβάρνα και βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο των marines, έλιωσα στο γέλιο εκεί. :hahaha:

Στο επόμενο έχουμε και Μαγγελάνο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Νοέμβριος 2009 - 02:44
manga spoiler

serpe7.jpg

#1961 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 10:53

αχ επομενο επεισοδιο εχουμε τον magellan :kawaii: κ απο οτι ειδα απο το preview τον εχουν τελειο σχεδιασμενο :P.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1962 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 14:19

πολυ ωραιο το επισοδιο, φαινεται ΚΑΙ στο anime, οτι ο Buggy με τον Luffy ειναι ΦΟΒΕΡΟ διδυμο, οχι μονο στη μαχη, αλλα και στο γελιο ακομη περισσοτερο....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Νοέμβριος 2009 - 02:52
manga spoiler

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1963 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 16:09

οντως ειναι πολυ πιο κατανοητα στο anime και με πιο πολυ γελιο...
Spoiler:

#1964 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 17:07

Εκτός φυσικά αν ο Oda βάλει μυαλό και σταματήσει να βγάζει από τη μύγα ξύγκι σε κάθε επεισόδιο τραβώντας το όσο δεν πάει & δούμε impel down

O oda δεν εχει κανει τιποτα στο anime, blame the studio.

qzMHWHd.png

#1965 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 20:16

Θα χει Magellan ???wow τελεια,δυστηχως δεν εχω δει το Preview του επομενου αλλα αν οντως τον εχει θα ναι τελειο,εχω μεγαλη περιεργια να δω πως θα ναι και η φωνη του!