Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1936 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 19:52

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να προσθεσουν σε ενα τοσο ενδιαφερον arc ενα χαρακτηρα σαν τον Buggy.:erk:

Εγω πιστευω πως ο Buggy αν και με λιγες εμφανισεις ειναι χαρακτηρας κλειδι.Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ηταν στο πληρωμα του Roger και κολληταρι του Shanks.Ετσι σε ενα τοσο σημαντικο σημειο πρεπει να βρισκεται και αυτος!

#1937 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 20:53

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να προσθεσουν σε ενα τοσο ενδιαφερον arc ενα χαρακτηρα σαν τον Buggy.:erk:

Γιατι πολυ απλα ο Buggy τα σπαει:wooi2::hahaha:

Και η ατμοσφαιρα του arc θα ηταν πολυ βαρια χωρις αυτον!!

Ενας αστειος βλακας παντα χρειαζεται:stubborn:

#1938 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 21:16

Μετά από αρκετό καιρό βρήκα το χρόνο και έκατσα και είδα από 418 μέχρι το 423. :hot:

Καταρχάς να πω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά με τα "fillers" και η κάθε ιστορία αποδόθηκε πολύ καλά, δεδομένου ότι πολλά σημεία δεν υπήρχαν στο manga. Ότι παράπονο είχα (πχ ότι οι τραβεστί στο νησί του Sanji σχεδιάστηκαν υπερβολικά άσχημοι, εδώ και τα αρσενικά των straw hats να γίνουν crossdressers πιο όμορφοι θα είναι, το παράκανε ο Oda κάπως, αν και καταλαβαίνω πως ήθελε να δείξει σε τι κόλαση βρέθηκε ο Sanji :congrats:) έχει να κάνει καθαρά με τις ιστορίες που σκαρφίστηκε ο Oda και όχι με την δουλειά που κάνανε στο anime. Όλα μα όλα έγιναν πολύ καλά για μένα, μουσικές, ιστορίες, φωνές κλπ.

Λίιιγο μόνο με χάλασε το σχέδιο των χαρακτήρων στην ιστορία της Robin, αλλά μου άρεσε γιατί αναπλήρωσε με την καλά σχεδιασμένη ατμόσφαιρα, με το χιόνι και τις καλύβες.

Αναφορικά:

- Της Nami προστέθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα extra στοιχεία (πχ το ντουζ) πριν μάθει ότι βρίσκεται σε Sky Island, ενώ η ατμόσφαιρα σχεδιάστηκε καλά, ειδικά τα διάφορα χρώματα του καιρού.

- Του Franky μου άρεσε πολύ ο χορός (rait, reft~ XD) και η μεταμόρφωση με το τσάι, filler όλα αυτά στο μεταξύ. :oo: Η πόλη και πάλι πολύ καλά σχεδιασμένη και ωραία μουσική υπόκρουση.

- Του Chopper γενικά δεν είχα βρει ενδιαφέρουσα την ιστορία στο manga, αλλά κι εδώ "φιλλεριάστηκε" καλά η φάση με αυτόν να ονειρεύεται να γυρίσει πίσω στους άλλους και να προσπαθούν να τον μαγειρέψουν, kudos.

- Του Sanji όπως είπα δεν μου πολυάρεσε πως σχεδιάστηκαν οι crossdressers, αλλά αυτό είναι καθαρά Oda's fault, ότι αφορά το anime έγινε απίστευτα καλά, δλδ ροζ περιβάλλον, ρομαντικές μουσικές και η έκπληξη στο τέλος πολύ αστεία φάση.

- Της Robin, όπως είπα και πάλι, μόνο το σχέδιο των χαρακτήρων με χάλασε αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό για μένα (η Robin ειδικά ήταν οκ γενικά), όχι συγκριτικά με το κακάσχημο σχέδιο στο Shabondy. Η ιστορία με την μικρή και τα σχέδια-όνειρα που έκανε την βρήκα απίστευτα καλή για filler, ενώ η ατμόσφαιρα μου φάνηκε πολύ καλά σχεδιασμένη (χιόνι, μουσική, feeling σκλαβιάς).

- Του Usopp σύντομο αλλά καλό. Οι αστείες φάσεις φόβου του δεν παίζονταν και ψυχολόγησαν πολύ σωστά πως θα αντιδρούσε σε τέτοια περίσταση (να ονειρεύεται ότι είναι ο αρχηγός του πληρώματος κλπ), η μουσική βοήθησε κι εδώ αρκετά επίσης.

- Του Zoro, πέρα από την έκπληξη με την Perona, το βρήκα ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά επεισόδια. Πολύ μου άρεσε το νησί με τα βουνά που γέρνουν, το κόκκινο φεγγάρι και το κάστρο. Η φάση που τον έντυσε αρκούδο πολύ αστεία επίσης :nanana:.

- Του Brook, τέλος, η στιγμή στο τέλος με τα men's panties ήταν καθαρά anime filler και για άλλη μια φορά το σκέφτηκαν πολύ καλά :hahaha:, στο manga δεν δείχνει τι έγινε μετά, αφού το ζήτησε. Τελετή, φωνές (Satan-sama ~), πρώτη (spooky) εμφάνιση Brook, όλα άπαιχτη δουλειά. :nod:

Γενικώς αν δει κανείς τις αναμνήσεις του Zoro όταν ξυπνάει στο κάστρο της Perona, φαίνεται πόσο πιο χάλια ήταν το σχέδιο στο Shabondy και πόσο έχει αλλάξει τώρα, νομίζω στρώνει επιτέλους. :congrats:

Για το 422 θα πω μόνο ότι ξαναγυρνάμε στα παλιά καλά, ωραία σχέδια και μουσικές που ανεβάζουν την ένταση στο max! Ειδικά το τέλος με την Boa να πρέπει να φορέσει τις χειροπέδες και να βγάλει τον μανδύα της, ακόμη κι εμένα που ήξερα τι θα γίνει μετά, με άφησε σε cliffhanger! :oo:

Τέλος, 423 πολύ καλό επεισοδιάκι, από την Boa να μπερδεύει το arigatou με το aishiteru και να λιποθυμάει (έχει γίνει από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες πια, συνδυάζει ομορφιά, δύναμη και clumsiness, ενώ δεν είναι η τυπική χαζοερωτευμένη εγωίστρια στυλ Sakura, αφού νοιάζεται για τον Luffy και σέβεται τις επιθυμίες του/δεν βάζει μπροστά τις δικές της), τον perv Hannyabal και τις ατάκες του :hahaha: (πολύ πετυχημένη φωνή ο τύπος), έως και φυσικά το comeback του πιο αστείου κακού της σειράς, του Buggy :wooi2:, που κατά την γνώμη μου θα φανεί πολύ χρήσιμος πιο κει (άπαιχτη φωνή επίσης btw).

ΥΓ1: Νοέμβρη ξεκινάνε τα fillers της 10ης ταινίας, η οποία απ' όσο την κόβω θα είναι flashback πριν το Shabondy, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι όλοι μαζί. :?

ΥΓ2: Πολύ ωραίες οι σκηνές με την Hancock που κάνει πέτρινους την Domino και το Den Den Mushi, όπως και η στιγμή που την φωνάζει Hancock ο Luffy και αυτή τον βλέπει σαν bishonen! Θεά η τύπισσα! <3

Αλλά τι διαφορά ύψους έχουν;; :oo: Μιλάμε του ρίχνει 2 κεφάλια!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Οκτώβριος 2009 - 23:57

#1939 Estorial

Estorial

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 21:42

και μην ξεχναμε πως ο Oda εχει δηλώση πως o Buggy ειναι ο αγαπημενος του char ....οποτε ορα για δραση ξανα !
Those who afraid the Darkness they can't realize what Light can do ...

#1940 Agahnim

Agahnim

AnimeXclusive Ex-Member

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 00:23

θελω ο buggy να μπει στους mugiwara! ταιριαζει απολυτα

#1941 Estorial

Estorial

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:10

χμμμμμ και μενα θα μου αρεσε αυτη η ιδεα , σκεψου ομως πως εχει υπηρετησει στο πληρωμα του Roger ...αρα το κοβω λιγο δυσκολο ....
Those who afraid the Darkness they can't realize what Light can do ...

#1942 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:25

κατω τα χερια απτον buggy.
ειναι απο τους μεγαλυτερους villain ολων των εποχων.
το μισος που εχει μαζεψει για τον luffy δεν μετριεται (διεσχισε την red line μονο και μονο για να τον κυνηγησει).
και εγω πιστευω πως ειναι χαρακτηρας-κλειδι για αργοτερα.

#1943 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 12:47

Άλλαξαν τον seiyuu του Buggy ή είναι η ιδέα μου? Η φωνή του μου φάνηκε ολίγον γ@μησέτ@.

serpe7.jpg

#1944 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 00:10

Άλλαξαν τον seiyuu του Buggy ή είναι η ιδέα μου? Η φωνή του μου φάνηκε ολίγον γ@μησέτ@.

Σύμφωνα με το ANN όχι, για τον ίδιο μιλάμε.

Αλλά κι εμένα πάνω κάτω ίδιος μου φάνηκε (ίσως απλά τον ξεχάσαμε λίγο, με τον καιρό)... ειδικά όταν πρωτοείδε τον Luffy και είπε "m-m-u-giwaraaa" μου φάνηκε ο χαρακτηριστικός τόνος της φωνής του... προσωπικά τον πάω πολύ! :riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 28 Οκτώβριος 2009 - 01:00

#1945 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 01:15

hancooooooooooock
δεν αντεχω καθε φορα που τη βλεπω να κοκκινιζει η φατσουλα της droolarw
τελειο το reunion με τον buggy!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1946 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 11:40

Απολαυστικότατο το επεισόδιο Buggy :wooi2: αναμένουμε τα επόμενα ειδικά το 425

MbcN7u5.png

#1947 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 14:17

Mολις τελειωσα και το 422.Πολυ καλο επεισοδιο και περιεκτικοτατο κα8ως ειδαμε επιτελους την ηρςικη φυλακη κα8ως και το ποσο καλα φυλασεται.Πραγματικα ηταν ενα ηρωικο πλανο το τελευταιο που δειχνει οτι η κυβερνηση οταν ειναι να βαλει πειρατες μεσα δεν αστειευεται ποσο μαλλον τωρα με την εκτελεση του ace να ειναι τοσο κοντα και με τοσο πλοια να την περιφρουρουν.Σιγουρα προιδεαζει για αρκετα πραγματα.Οσο για τον αγαπητο κλοουν τι να ποουμε.Παλιος και αγαπημενος σιγουρα χρειαζεται μεσα στον ολο χαμο.Μελλει να δουμε τι 8α επακολου8ησει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1948 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 20:02

το μισος που εχει μαζεψει για τον luffy δεν μετριεται (διεσχισε την red line μονο και μονο για να τον κυνηγησει).

ε δεν τον λες και ΠΟΛΥ κακο villain.... δεν ειναι σε στυλ crocodile η arlong πχ....
γ αυτο συμφωνω με τον Αgahnim...... θα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τεριαστος για mugiwara.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1949 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:18

- Του Brook, τέλος, η στιγμή στο τέλος με τα men's panties ήταν καθαρά anime filler και για άλλη μια φορά το σκέφτηκαν πολύ καλά , στο manga δεν δείχνει τι έγινε μετά, αφού το ζήτησε. Τελετή, φωνές (Satan-sama ~), πρώτη (spooky) εμφάνιση Brook, όλα άπαιχτη δουλειά.

Λαθος,το δειχνει σε ενα cover εναν βλακα να δειχνει το βρακι του.Αυτα τα filler τα βρηκα χαλια,το χειροτερο απο ολα ο gentleman franky,ηθελα να δω τον franky να τον κυνιγανε cyborg monsters(αυτο ενοω)Ακομα,δεν εδειξαν τον fat usopp.Το μισω οταν βγαζουν σκηνες απο το manga και βαζουν fillers:bahhh:

Αλλα,τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν ΘΕΙΚΑ.(γελασα παρα πολυ στην σκηνη που λενε οι Marines:If Boa Hancock said that,i will do a mohawk και μετα αυτοματα ολοι ειχαν μοικανες!)Το περιμενα,εδειξαν τον (filler)Vice admiral Jonathan.Αλλα,το impel down ετσι οπως το εδειξαν ηταν πολυ ωραιο,το γελιο του hannyabal ηταν πολυ ωραιο.Και,πανω απο ολα,ειδαμε τον ace,τους marines,τους sichibukai,τον garp και....τον Buggy.:blurah5:

#1950 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 03:53

Δεν νομίζω πως έχει πολύ μίσος κρατημένο για τον Luffy. Όντως αν τον έβρισκε σε κάποιο άλλο σημείο πέρα από την φυλακή θα προσπαθούσε να πάρει την εκδίκησή του και σίγουρα θα πολεμούσαν, αλλά δεν νομίζω πως αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που διέσχισε την red line. Ήδη έχει ειπωθεί και έχουμε δει πως, μαζί με το πλήρωμά του, ψάχνει απεγνωσμένα το captain John's treasure. Άλλωστε η πρώτη στιγμή που είδε τον Luffy στην φυλακή πιο πολύ έκπληξη είδα στα μάτια του παρά μίσος. That said, δεν σημαίνει ότι είναι και κολλητάρια, πιο πολύ σύμμαχοι λόγο ανάγκης.

Πάντως ως κωμικό χαρακτήρα τον βλέπω και όχι τόσο ως villain.

γ αυτο συμφωνω με τον Αgahnim...... θα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τεριαστος για mugiwara.....

Λόγω του ψώνιου που έχει να είναι καπετάνιος και να διατάζει δεν νομίζω πως θα δεχόταν ποτέ να μπει στις "υπηρεσίες" του Luffy, ακόμη και για το τυπικό των mugiwara (μιας και κανείς δεν είναι υποτελής στο πλήρωμα του Luffy), εκτός κι αν ο Luffy δεχόταν αυτόν για αρχηγό, κάτι αδύνατο for sure. :P Τόσο πιστό πλήρωμα έχει (ο Buggy), αμφιβάλλω αν θα το άφηνε.

Λαθος,το δειχνει σε ενα cover εναν βλακα να δειχνει το βρακι του.Αυτα τα filler τα βρηκα χαλια,το χειροτερο απο ολα ο gentleman franky,ηθελα να δω τον franky να τον κυνιγανε cyborg monsters(αυτο ενοω)Ακομα,δεν εδειξαν τον fat usopp.Το μισω οταν βγαζουν σκηνες απο το manga και βαζουν fillers:bahhh:

Για το πρώτο δίκιο έχεις, μου είχε ξεφύγει, αν και
Spoiler: manga spoiler

Τα άλλα 2 όμως δεν μου πολυάρεσαν και προτίμησα την anime version. Το ένα γιατί δεν μου αρέσουν τα "ζωάκια" του OP (υπερχόρτασα με το Perona's garden :puke:) και μου φάνηκε πολύ πιο αστείος ο χορός και η "μεταμόρφωση" με το τσάι του Franky και το άλλο γιατί δεν το βρήκα ούτε αστείο, ούτε κάτι που θα έκανε ο Usopp (να φάει μέχρι σκασμού αλά Luffy δλδ)... στο anime ενώ είδαμε τις φαντασιώσεις του ότι είναι ο αρχηγός του "Usopp expedition party" και τους μονολόγους του που μου φάνηκαν πιο κοντά στο άτομό του και πιο αστείοι.

Other than that, το 423 βγήκε και από yibis... χορτάσαμε έτσι την τελευταία ero Boa, είδαμε το σκοτεινό κλίμα της φυλακής και φυσικά... Buggy epicness!! :head:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Οκτώβριος 2009 - 04:24