Εγω πιστευω πως ο Buggy αν και με λιγες εμφανισεις ειναι χαρακτηρας κλειδι.Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ηταν στο πληρωμα του Roger και κολληταρι του Shanks.Ετσι σε ενα τοσο σημαντικο σημειο πρεπει να βρισκεται και αυτος!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να προσθεσουν σε ενα τοσο ενδιαφερον arc ενα χαρακτηρα σαν τον Buggy.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 25 October 2009 - 19:52
Posted 25 October 2009 - 20:53
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να προσθεσουν σε ενα τοσο ενδιαφερον arc ενα χαρακτηρα σαν τον Buggy.
Γιατι πολυ απλα ο Buggy τα σπαει

Και η ατμοσφαιρα του arc θα ηταν πολυ βαρια χωρις αυτον!!
Ενας αστειος βλακας παντα χρειαζεται

Posted 25 October 2009 - 21:16

Καταρχάς να πω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά με τα "fillers" και η κάθε ιστορία αποδόθηκε πολύ καλά, δεδομένου ότι πολλά σημεία δεν υπήρχαν στο manga. Ότι παράπονο είχα (πχ ότι οι τραβεστί στο νησί του Sanji σχεδιάστηκαν υπερβολικά άσχημοι, εδώ και τα αρσενικά των straw hats να γίνουν crossdressers πιο όμορφοι θα είναι, το παράκανε ο Oda κάπως, αν και καταλαβαίνω πως ήθελε να δείξει σε τι κόλαση βρέθηκε ο Sanji

Λίιιγο μόνο με χάλασε το σχέδιο των χαρακτήρων στην ιστορία της Robin, αλλά μου άρεσε γιατί αναπλήρωσε με την καλά σχεδιασμένη ατμόσφαιρα, με το χιόνι και τις καλύβες.
Αναφορικά:
- Της Nami προστέθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα extra στοιχεία (πχ το ντουζ) πριν μάθει ότι βρίσκεται σε Sky Island, ενώ η ατμόσφαιρα σχεδιάστηκε καλά, ειδικά τα διάφορα χρώματα του καιρού.
- Του Franky μου άρεσε πολύ ο χορός (rait, reft~ XD) και η μεταμόρφωση με το τσάι, filler όλα αυτά στο μεταξύ.

- Του Chopper γενικά δεν είχα βρει ενδιαφέρουσα την ιστορία στο manga, αλλά κι εδώ "φιλλεριάστηκε" καλά η φάση με αυτόν να ονειρεύεται να γυρίσει πίσω στους άλλους και να προσπαθούν να τον μαγειρέψουν, kudos.
- Του Sanji όπως είπα δεν μου πολυάρεσε πως σχεδιάστηκαν οι crossdressers, αλλά αυτό είναι καθαρά Oda's fault, ότι αφορά το anime έγινε απίστευτα καλά, δλδ ροζ περιβάλλον, ρομαντικές μουσικές και η έκπληξη στο τέλος πολύ αστεία φάση.
- Της Robin, όπως είπα και πάλι, μόνο το σχέδιο των χαρακτήρων με χάλασε αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό για μένα (η Robin ειδικά ήταν οκ γενικά), όχι συγκριτικά με το κακάσχημο σχέδιο στο Shabondy. Η ιστορία με την μικρή και τα σχέδια-όνειρα που έκανε την βρήκα απίστευτα καλή για filler, ενώ η ατμόσφαιρα μου φάνηκε πολύ καλά σχεδιασμένη (χιόνι, μουσική, feeling σκλαβιάς).
- Του Usopp σύντομο αλλά καλό. Οι αστείες φάσεις φόβου του δεν παίζονταν και ψυχολόγησαν πολύ σωστά πως θα αντιδρούσε σε τέτοια περίσταση (να ονειρεύεται ότι είναι ο αρχηγός του πληρώματος κλπ), η μουσική βοήθησε κι εδώ αρκετά επίσης.
- Του Zoro, πέρα από την έκπληξη με την Perona, το βρήκα ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά επεισόδια. Πολύ μου άρεσε το νησί με τα βουνά που γέρνουν, το κόκκινο φεγγάρι και το κάστρο. Η φάση που τον έντυσε αρκούδο πολύ αστεία επίσης

- Του Brook, τέλος, η στιγμή στο τέλος με τα men's panties ήταν καθαρά anime filler και για άλλη μια φορά το σκέφτηκαν πολύ καλά

Γενικώς αν δει κανείς τις αναμνήσεις του Zoro όταν ξυπνάει στο κάστρο της Perona, φαίνεται πόσο πιο χάλια ήταν το σχέδιο στο Shabondy και πόσο έχει αλλάξει τώρα, νομίζω στρώνει επιτέλους.

Για το 422 θα πω μόνο ότι ξαναγυρνάμε στα παλιά καλά, ωραία σχέδια και μουσικές που ανεβάζουν την ένταση στο max! Ειδικά το τέλος με την Boa να πρέπει να φορέσει τις χειροπέδες και να βγάλει τον μανδύα της, ακόμη κι εμένα που ήξερα τι θα γίνει μετά, με άφησε σε cliffhanger!

Τέλος, 423 πολύ καλό επεισοδιάκι, από την Boa να μπερδεύει το arigatou με το aishiteru και να λιποθυμάει (έχει γίνει από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες πια, συνδυάζει ομορφιά, δύναμη και clumsiness, ενώ δεν είναι η τυπική χαζοερωτευμένη εγωίστρια στυλ Sakura, αφού νοιάζεται για τον Luffy και σέβεται τις επιθυμίες του/δεν βάζει μπροστά τις δικές της), τον perv Hannyabal και τις ατάκες του

ΥΓ1: Νοέμβρη ξεκινάνε τα fillers της 10ης ταινίας, η οποία απ' όσο την κόβω θα είναι flashback πριν το Shabondy, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι όλοι μαζί.

ΥΓ2: Πολύ ωραίες οι σκηνές με την Hancock που κάνει πέτρινους την Domino και το Den Den Mushi, όπως και η στιγμή που την φωνάζει Hancock ο Luffy και αυτή τον βλέπει σαν bishonen! Θεά η τύπισσα! <3
Αλλά τι διαφορά ύψους έχουν;;

Edited by Zoro, 25 October 2009 - 23:57.
Posted 25 October 2009 - 21:42
Posted 26 October 2009 - 00:23
Posted 26 October 2009 - 12:10
Posted 26 October 2009 - 14:25
ειναι απο τους μεγαλυτερους villain ολων των εποχων.
το μισος που εχει μαζεψει για τον luffy δεν μετριεται (διεσχισε την red line μονο και μονο για να τον κυνηγησει).
και εγω πιστευω πως ειναι χαρακτηρας-κλειδι για αργοτερα.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 28 October 2009 - 00:10
Άλλαξαν τον seiyuu του Buggy ή είναι η ιδέα μου? Η φωνή του μου φάνηκε ολίγον γ@μησέτ@.
Σύμφωνα με το ANN όχι, για τον ίδιο μιλάμε.
Αλλά κι εμένα πάνω κάτω ίδιος μου φάνηκε (ίσως απλά τον ξεχάσαμε λίγο, με τον καιρό)... ειδικά όταν πρωτοείδε τον Luffy και είπε "m-m-u-giwaraaa" μου φάνηκε ο χαρακτηριστικός τόνος της φωνής του... προσωπικά τον πάω πολύ!

Edited by Zoro, 28 October 2009 - 01:00.
Posted 28 October 2009 - 01:15
δεν αντεχω καθε φορα που τη βλεπω να κοκκινιζει η φατσουλα της droolarw
τελειο το reunion με τον buggy!!!

Posted 28 October 2009 - 11:40

Posted 28 October 2009 - 14:17
Posted 29 October 2009 - 20:02
κατω τα χερια απτον buggy.
το μισος που εχει μαζεψει για τον luffy δεν μετριεται (διεσχισε την red line μονο και μονο για να τον κυνηγησει).
ε δεν τον λες και ΠΟΛΥ κακο villain.... δεν ειναι σε στυλ crocodile η arlong πχ....
γ αυτο συμφωνω με τον Αgahnim...... θα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τεριαστος για mugiwara.....

Posted 29 October 2009 - 23:18
- Του Brook, τέλος, η στιγμή στο τέλος με τα men's panties ήταν καθαρά anime filler και για άλλη μια φορά το σκέφτηκαν πολύ καλά , στο manga δεν δείχνει τι έγινε μετά, αφού το ζήτησε. Τελετή, φωνές (Satan-sama ~), πρώτη (spooky) εμφάνιση Brook, όλα άπαιχτη δουλειά.
Λαθος,το δειχνει σε ενα cover εναν βλακα να δειχνει το βρακι του.Αυτα τα filler τα βρηκα χαλια,το χειροτερο απο ολα ο gentleman franky,ηθελα να δω τον franky να τον κυνιγανε cyborg monsters(αυτο ενοω)Ακομα,δεν εδειξαν τον fat usopp.Το μισω οταν βγαζουν σκηνες απο το manga και βαζουν fillers:bahhh:
Αλλα,τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν ΘΕΙΚΑ.(γελασα παρα πολυ στην σκηνη που λενε οι Marines:If Boa Hancock said that,i will do a mohawk και μετα αυτοματα ολοι ειχαν μοικανες!)Το περιμενα,εδειξαν τον (filler)Vice admiral Jonathan.Αλλα,το impel down ετσι οπως το εδειξαν ηταν πολυ ωραιο,το γελιο του hannyabal ηταν πολυ ωραιο.Και,πανω απο ολα,ειδαμε τον ace,τους marines,τους sichibukai,τον garp και....τον Buggy.

Posted 30 October 2009 - 03:53
Δεν νομίζω πως έχει πολύ μίσος κρατημένο για τον Luffy. Όντως αν τον έβρισκε σε κάποιο άλλο σημείο πέρα από την φυλακή θα προσπαθούσε να πάρει την εκδίκησή του και σίγουρα θα πολεμούσαν, αλλά δεν νομίζω πως αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που διέσχισε την red line. Ήδη έχει ειπωθεί και έχουμε δει πως, μαζί με το πλήρωμά του, ψάχνει απεγνωσμένα το captain John's treasure. Άλλωστε η πρώτη στιγμή που είδε τον Luffy στην φυλακή πιο πολύ έκπληξη είδα στα μάτια του παρά μίσος. That said, δεν σημαίνει ότι είναι και κολλητάρια, πιο πολύ σύμμαχοι λόγο ανάγκης.κατω τα χερια απτον buggy.
Πάντως ως κωμικό χαρακτήρα τον βλέπω και όχι τόσο ως villain.
Λόγω του ψώνιου που έχει να είναι καπετάνιος και να διατάζει δεν νομίζω πως θα δεχόταν ποτέ να μπει στις "υπηρεσίες" του Luffy, ακόμη και για το τυπικό των mugiwara (μιας και κανείς δεν είναι υποτελής στο πλήρωμα του Luffy), εκτός κι αν ο Luffy δεχόταν αυτόν για αρχηγό, κάτι αδύνατο for sure.γ αυτο συμφωνω με τον Αgahnim...... θα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τεριαστος για mugiwara.....

Για το πρώτο δίκιο έχεις, μου είχε ξεφύγει, αν καιΛαθος,το δειχνει σε ενα cover εναν βλακα να δειχνει το βρακι του.Αυτα τα filler τα βρηκα χαλια,το χειροτερο απο ολα ο gentleman franky,ηθελα να δω τον franky να τον κυνιγανε cyborg monsters(αυτο ενοω)Ακομα,δεν εδειξαν τον fat usopp.Το μισω οταν βγαζουν σκηνες απο το manga και βαζουν fillers:bahhh:
Τα άλλα 2 όμως δεν μου πολυάρεσαν και προτίμησα την anime version. Το ένα γιατί δεν μου αρέσουν τα "ζωάκια" του OP (υπερχόρτασα με το Perona's garden

Other than that, το 423 βγήκε και από yibis... χορτάσαμε έτσι την τελευταία ero Boa, είδαμε το σκοτεινό κλίμα της φυλακής και φυσικά... Buggy epicness!!

Edited by Zoro, 30 October 2009 - 04:24.