Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:32

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:46
Love is a Hurricane!
Μηπως το φρουτο της Boa δεν εχει ισχυ στον Luffy επειδη ειναι ερωτευμενη μαζι του;
Dυστυχως αυτο δεν υφισταται επειδη η boa ερωτευται τον luffy αρκετα αργοτερα απο την1 φορα που το χρησιμοποιησε επανω του.Μεχρι να τον ερωτευτει περασαν πολλα πραγματα-απλα το φρουτο της δεν επιδρα πανω του επειδη ο ιδιος δεν αισ8ανεται κατι το ερωτικο για αυτην.Το φρουτο της λειτουργει μονο σε οσους την βλεπουν με "αλλο"ματι η την πο8ουν με οποινδηποτε τροπο
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:50
Για να πιάσει το φρούτο της σε κάποιον και να τον πετρώσει θέλει είτε ο άλλος να κάνει "πονηρές σκέψεις" (marines πχ) είτε γενικά να μαγευτεί έστω και λίγο από την ομορφιά της (αμαζόνες πχ). Ο Luffy δεν μπαίνει σε καμία από τις 2 κατηγορίες, το "είμαι στην κοσμάρα μου" είναι η κατηγορία του

( kel-chan got me ;_; )
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 18:21

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 11:27
http://www.anirena.com/group/Yibis-subs/
To 417 ειναι ηδη στα σκαρια
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:46
- You can call me Hancock!
- OK, Hammock!

- It's Hancock!
Sounds just like Luffy!!
Πρόσθεσαν και μερικές extra σκηνές όπως το γουργούρισμα της κοιλιάς του Luffy και οι υποψίες εκ μέρους του Momonga, αλλά για μένα ήταν καλές, εμπλούτισαν την ανάπτυξη!
Μα καλά πόση διαφορά ύψους έχουν Luffy και Boa για να μπορεί να τον κουβαλάει στην πλάτη της και να μην φαίνεται;

Πάντως η Boa είναι πολύ πιο cute τώρα που θέλει τον Luffy, love is a hurricane!!
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:59
Ο Luffy δεν μπαίνει σε καμία από τις 2 κατηγορίες, το "είμαι στην κοσμάρα μου" είναι η κατηγορία του
, οπότε έχει ανοσία όπως ο Usopp στην Perona
Χμμμ... μια χαρά nosebleed είχε όμως στην "Happiness Punch!" της Nami στο τέλος του Alabasta Arc. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 14:14

Αντέ να μπούμε στα σημαντικά,αν και να μου πείτε αυτό ήταν το καλύτερο διάλειμμα

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 14:27

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 14:37
Ε ρε γέλια!!
- You can call me Hancock!
- OK, Hammock!
- It's Hancock!
Sounds just like Luffy!!
Πρόσθεσαν και μερικές extra σκηνές όπως το γουργούρισμα της κοιλιάς του Luffy και οι υποψίες εκ μέρους του Momonga, αλλά για μένα ήταν καλές, εμπλούτισαν την ανάπτυξη!
Μα καλά πόση διαφορά ύψους έχουν Luffy και Boa για να μπορεί να τον κουβαλάει στην πλάτη της και να μην φαίνεται;
Πάντως η Boa είναι πολύ πιο cute τώρα που θέλει τον Luffy, love is a hurricane!!
χαχα αυτη την στιγμη αγαπησα κ εγω..γτ βλεπουμε οτι ο λυφφυ την (δαμασε:δεν μπορουσα να σκεφτω αλλη λεξη κ χρησιμοποιησα μια λαικη forgive me

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 14:45
Εγω παλι δεν το νομιζω αυτο.Η μποα ειναι αμαζονα και οπως και κα8ε αλλη γυναικα στο νησι ειναι εκπαιδευμενη πολεμιστρια και σεβεται την δυναμη και το μαχητικο πνευμα.Το γεγονος οτι ο luffy κερδισε τον σεβασμο της δεν νομιζω οτι αλλαζει την ολη γενικοτερη σταση της.Μην ξεχνας οτι εχει δεινοπα8ησει τοσα χρονια κατω απο την μαστιγα ως το πουμε των ανδρων και το γεγονος οτι ερωτευτηκε εναν δεν αλλαζει το πως συμπεριφερεται στον υπολοιπο κοσμο.Και στην τελικη αμα ηταν καλη 8α ηταν καλη και με τις υπολοιπες αμαζονες και δεν 8α ειχε αυτο το bitch στυλακι σε οτι και να κανει.χαχα αυτη την στιγμη αγαπησα κ εγω..γτ βλεπουμε οτι ο λυφφυ την (δαμασε:δεν μπορουσα να σκεφτω αλλη λεξη κ χρησιμοποιησα μια λαικη forgive me
:ureshii:)Anyway στο θεμα μας...πιστευω κ νομιζω θα συμφωνησεται οτι η boa εδειξε τον πραγματικο της εαυτο ^^!!
Και μην ξεχνας ερωτευτηκε τον λουφι επειδη ηταν το μονο ατομο που της εναντιω8ηκε και δεν μπορεσε να τον παρει με την ομορφια της
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 16:28
Το καλό σε όλη την ιστορία που ξεκινά είναι ότι ο Luffy δεν φεύγει μόνος κ ξέμπαρκος να σώσει τον kawaii onii-chan του αλλά έχει μία πολύ καλή σύμμαχο στο πλάι του.Προβλέπω η Hancock να παίζει σπουδαίο ρόλο στο arc που ακολουθεί!

Επική σκηνή στο τέλος...Παππούς κ εγγονός πάλι μαζί!
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 17:13
Το μονο που αξιζε ηταν ο τροπος που ο Luffy περασε στο πλοιο των ναυτων

Θελω να δω τα επομενα επεισοδια που αναφερονται στο υπολοιπο πληρωμα πως και πως - μεχρι τα επομενα καλυτερα!
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 08:28
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 12:18

go go luffy!
Next is Impel Down, the best op arc is comming!