Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1831 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 13 September 2009 - 17:32

Love is a Hurricane!:lovulovu:Μηπως το φρουτο της Boa δεν εχει ισχυ στον Luffy επειδη ειναι ερωτευμενη μαζι του;

#1832 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 September 2009 - 17:46

Love is a Hurricane!:lovulovu:Μηπως το φρουτο της Boa δεν εχει ισχυ στον Luffy επειδη ειναι ερωτευμενη μαζι του;

Dυστυχως αυτο δεν υφισταται επειδη η boa ερωτευται τον luffy αρκετα αργοτερα απο την1 φορα που το χρησιμοποιησε επανω του.Μεχρι να τον ερωτευτει περασαν πολλα πραγματα-απλα το φρουτο της δεν επιδρα πανω του επειδη ο ιδιος δεν αισ8ανεται κατι το ερωτικο για αυτην.Το φρουτο της λειτουργει μονο σε οσους την βλεπουν με "αλλο"ματι η την πο8ουν με οποινδηποτε τροπο

Posted Image

#1833 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 September 2009 - 17:50

Δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του όταν τον πρωτοείδε, καθώς τον πέρασε για κοινότυπο άντρα.

Για να πιάσει το φρούτο της σε κάποιον και να τον πετρώσει θέλει είτε ο άλλος να κάνει "πονηρές σκέψεις" (marines πχ) είτε γενικά να μαγευτεί έστω και λίγο από την ομορφιά της (αμαζόνες πχ). Ο Luffy δεν μπαίνει σε καμία από τις 2 κατηγορίες, το "είμαι στην κοσμάρα μου" είναι η κατηγορία του :hahaha:, οπότε έχει ανοσία όπως ο Usopp στην Perona.

( kel-chan got me ;_; )

#1834 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 13 September 2009 - 18:21

Toν τυχερο τον Luffy τον θελει μια τετοια γυναικα:lovulovu:!!!

#1835 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 September 2009 - 11:27

Βγηκε και το 416 απο yibis πριν μια ωρα περιπου.Επειδη εχει καποιο προβλημα ο server τους το site ειναι προσωρινα κατω.Αμα 8ελετε να κατεβασετε το επεισοδιο μπορειτε να το βρειε πολυ ευκολα απο τον tracker tους
http://www.anirena.com/group/Yibis-subs/

To 417 ειναι ηδη στα σκαρια

Posted Image

#1836 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 September 2009 - 13:46

Ε ρε γέλια!!

- You can call me Hancock!

- OK, Hammock! :hahaha:

- It's Hancock!

Sounds just like Luffy!!

Πρόσθεσαν και μερικές extra σκηνές όπως το γουργούρισμα της κοιλιάς του Luffy και οι υποψίες εκ μέρους του Momonga, αλλά για μένα ήταν καλές, εμπλούτισαν την ανάπτυξη!

Μα καλά πόση διαφορά ύψους έχουν Luffy και Boa για να μπορεί να τον κουβαλάει στην πλάτη της και να μην φαίνεται; :erk:

Πάντως η Boa είναι πολύ πιο cute τώρα που θέλει τον Luffy, love is a hurricane!!

#1837 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 September 2009 - 13:59

Ο Luffy δεν μπαίνει σε καμία από τις 2 κατηγορίες, το "είμαι στην κοσμάρα μου" είναι η κατηγορία του :hahaha:, οπότε έχει ανοσία όπως ο Usopp στην Perona

Χμμμ... μια χαρά nosebleed είχε όμως στην "Happiness Punch!" της Nami στο τέλος του Alabasta Arc. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;:orly:
Spoiler:

Posted Image

#1838 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 September 2009 - 14:14

:hahaha::hahaha::hahaha:Απλά έλιωσα,καλά τοεπισόδειο τα έσπασε φυσικότατα.Γενικά γίνεται πολύ ωραίο ακόμα και με τις φίλερ σκηνές που δεν το βαραίνουν αλλά το κάνουν πιο "γεμ'ατο" και....αστείο του κερατά:hahaha:
Αντέ να μπούμε στα σημαντικά,αν και να μου πείτε αυτό ήταν το καλύτερο διάλειμμα
:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1839 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 14 September 2009 - 14:27

Φανταστειτε πως θα εκανε ο Sanji αν εβλεπε την Boa με τον Luffy πρασινος θα γινοτανεαπο την ζηλια :hahaha:

#1840 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 14 September 2009 - 14:37

Ε ρε γέλια!!

- You can call me Hancock!

- OK, Hammock! :hahaha:

- It's Hancock!

Sounds just like Luffy!!

Πρόσθεσαν και μερικές extra σκηνές όπως το γουργούρισμα της κοιλιάς του Luffy και οι υποψίες εκ μέρους του Momonga, αλλά για μένα ήταν καλές, εμπλούτισαν την ανάπτυξη!

Μα καλά πόση διαφορά ύψους έχουν Luffy και Boa για να μπορεί να τον κουβαλάει στην πλάτη της και να μην φαίνεται; :erk:

Πάντως η Boa είναι πολύ πιο cute τώρα που θέλει τον Luffy, love is a hurricane!!

χαχα αυτη την στιγμη αγαπησα κ εγω..γτ βλεπουμε οτι ο λυφφυ την (δαμασε:δεν μπορουσα να σκεφτω αλλη λεξη κ χρησιμοποιησα μια λαικη forgive me :P:ureshii:)Anyway στο θεμα μας...πιστευω κ νομιζω θα συμφωνησεται οτι η boa εδειξε τον πραγματικο της εαυτο ^^!!

Posted Image

#1841 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 September 2009 - 14:45

χαχα αυτη την στιγμη αγαπησα κ εγω..γτ βλεπουμε οτι ο λυφφυ την (δαμασε:δεν μπορουσα να σκεφτω αλλη λεξη κ χρησιμοποιησα μια λαικη forgive me :P:ureshii:)Anyway στο θεμα μας...πιστευω κ νομιζω θα συμφωνησεται οτι η boa εδειξε τον πραγματικο της εαυτο ^^!!

Εγω παλι δεν το νομιζω αυτο.Η μποα ειναι αμαζονα και οπως και κα8ε αλλη γυναικα στο νησι ειναι εκπαιδευμενη πολεμιστρια και σεβεται την δυναμη και το μαχητικο πνευμα.Το γεγονος οτι ο luffy κερδισε τον σεβασμο της δεν νομιζω οτι αλλαζει την ολη γενικοτερη σταση της.Μην ξεχνας οτι εχει δεινοπα8ησει τοσα χρονια κατω απο την μαστιγα ως το πουμε των ανδρων και το γεγονος οτι ερωτευτηκε εναν δεν αλλαζει το πως συμπεριφερεται στον υπολοιπο κοσμο.Και στην τελικη αμα ηταν καλη 8α ηταν καλη και με τις υπολοιπες αμαζονες και δεν 8α ειχε αυτο το bitch στυλακι σε οτι και να κανει.
Και μην ξεχνας ερωτευτηκε τον λουφι επειδη ηταν το μονο ατομο που της εναντιω8ηκε και δεν μπορεσε να τον παρει με την ομορφια της

Posted Image

#1842 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 14 September 2009 - 16:28

+1 Kel-chin, κ να προσθέσω ότι φάνηκε πόσο bitch είναι κ από την σκηνή που κλώτσησε τα γατάκια, σκυλάκια, φωκάκια κ εγώ δεν ξέρω τι ήταν τούτα.Αγαπάμε Hancock ακριβώς γιατί είναι ωραία κ το ξέρει!Κ έγινε ακόμα πιο ωραία στα μάτια μου ακριβώς γιατί ερωτεύθηκε έναν πειρατή της κακιάς ώρας που ο νους του είναι συνεχώς στο φαί, στην διασκέδαση κ άντε κ στο να γίνει ο Pirate King.
Το καλό σε όλη την ιστορία που ξεκινά είναι ότι ο Luffy δεν φεύγει μόνος κ ξέμπαρκος να σώσει τον kawaii onii-chan του αλλά έχει μία πολύ καλή σύμμαχο στο πλάι του.Προβλέπω η Hancock να παίζει σπουδαίο ρόλο στο arc που ακολουθεί!:wooi2:
Επική σκηνή στο τέλος...Παππούς κ εγγονός πάλι μαζί!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1843 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 14 September 2009 - 17:13

Βαρετο επεισοδιο!!! Λιγουλακι...

Το μονο που αξιζε ηταν ο τροπος που ο Luffy περασε στο πλοιο των ναυτων :lovulovu::nbleed: και η ατακα του Luffy "I'll come back with my nakama... sanji cook... sanji..." Θελω να το δω αυτο οταν γινει :hot:

Θελω να δω τα επομενα επεισοδια που αναφερονται στο υπολοιπο πληρωμα πως και πως - μεχρι τα επομενα καλυτερα!

#1844 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 16 September 2009 - 08:28

Εγώ ξέρω ότι σ'αυτό το επεισόδιο μάθαμε μια νέα επίθεση του Luffy:
Spoiler:
Gomu Gomu no Orgasm!

#1845 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 September 2009 - 12:18

Καλα, ο Luffy θεος.Με συνοπτικες διαδικασιες το εριξε το γκομενακι :P

go go luffy!

Next is Impel Down, the best op arc is comming!

qzMHWHd.png