Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ginban Kaleidoscope

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 20 June 2008 - 18:52

Η Sakurano tazusa είναι μια 16-χρονη κοπέλα της οποίας η ομορφιά είναι αξίας 10 δισ.$ - ή,τουλάχιστον έτσι περιγράφει τον εαυτό της.Πρόκειται για μια όμορφη και χαρισματική ice-skater που αντιπροσωπεύει την Ιαπωνία,και εργάζεται σκληρά για να κερδίσει μια θέση στουσ Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούω στο Τορίνο της Ιταλίας.Τις τελευταίες ημέρες,δεν μπορεί να εμφανίσει το πραγματικό της ταλέντο σε διαγωνισμούς,και συνεχίζει να έχει αποτυχίες.Μια μέρα,όταν την επόμενη η Ολυμπιακή αντιπροσωπεία είναι στο τελικό στάδιο επιλογής,στοιχειόνεται απο ένα καναδέζικο φάντασμα εννονόματι Peet Pumps.Η Tazusa στην αρχή αρνείται το φάντασμα να κατοικεί στο σώμα της γιατί πιστεύει πως έχει χάσει την προσωπική της ζωή,αλλά τελικά συνηθίζει.

Eίδος:comedy, romance, supernatural
Eπεισόδια:12
Kατηγορία:TV
Studio:Aniplex
Έτος Δημοσίευσης:2005
Ημερομηνία κυκλοφορίας:2005-10-08 ∼ 2005-12-24
Επίσημη Ιστοσελίδα:‹β”ΥƒJƒ�ƒCƒhƒXƒR�[ƒv

Bασικά άνοιξα αυτό το thread να δω πόσοι έχουν παρακολουθήσει αυτό το anime(που κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δείς),αλλά και μήπως κινήσω το ενδιαφέρον σε κάποιους και παρακολουθήσουν αυτό το anime.Πείτε την γνώμη σας ελεύθερα.

Attached Files

Edited by hell_lord, 11 July 2008 - 12:35.

#2 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 June 2008 - 20:39

Πρώτη φορά το ακούω αλλά φαίνεται να έχει πλάκα. Μου προτείνεις να το δω?

15fkk04.jpg

#3 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 21 June 2008 - 13:16

αν το δεις θα σου αρέσει σίγουρα.....έδω έχω και το torrent που περιέχει όλη τη σειράMEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

#4 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 June 2008 - 17:42

αν το δεις θα σου αρέσει σίγουρα.....έδω έχω και το torrent που περιέχει όλη τη σειράMEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Ευχαριστώ! Μόλις τελειώσω το backup στον υπολογιστή μου αρχίζω!

15fkk04.jpg

#5 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 30 June 2008 - 16:39

Το είδα πριν αρκετό καιρό είναι τέλειο μου άρεσε πάρα πολύ και το προτείνω σε όλους να το δουν είναι πολύ top και έχει πολύ γέλιο και ωραία plot!!!

#6 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 01 July 2008 - 07:01

Καλούλι anime, ευχάριστο,αστειο και με λιγα επεισοδια. Αρα μπορω να το προτεινω στον οποιοδηποτε μιας και ακόμη και αν δε του αρεσει, ειναι μικρο αρα δεν εχασε και τπτ.
Παντως εμενα μου φάνηκε αρκετα καλό για να περάσω ενα ευχαριστο απογευμα(ε καλα δεν ειπαμε οτι ειναι και το αριστουργημα)

#7 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 01 July 2008 - 17:43

είχε όντως πολυ πλακα αλλα με ενα πολυ θληβερο τελος...μαλλον μελαγχολικό τελος...εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ, παρα το είδος στο οποιο συνκαταλεγεται...
ηταν πολυ όμορφο και το κυριοτερο δεν ηταν προστιχο...

Posted Image
I shall conquer the universe...

#8 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 02 July 2008 - 01:11

Είναι ένα αρκετά καλό και αστείο anime. Είχε πλάκα όταν η Tazusa τσαντιζόταν με τον Pete και άρχιζε να τρώει ντομάτες γιατί ήξερε πως δεν του αρέσουν ή όταν τσακωνόταν μαζί του και νόμιζαν οι άλλοι ότι μιλάει με τον εαυτό της.

#9 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 02 July 2008 - 09:58

Αχ παιδια εμενα μ'αρεσε πολυ αυτο το anime!Πρωτων,γιατι περιγραφει τη ζωη μιας κοπελας που ασχολειται με το πατιναζ (αχ ποσο θα ηθελα να μπορουσα κι εγω να γλιστραω αναλαφρα στον παγο!!!!!) και δευτερον γιατι εχει ωραια πλοκη που δεν σε κανει να βαριεσαι!!!

Παρολ αυτα εχει ενα πολυ απροσδοκιτο ending!!!!!Κλαμα που εριξα.......
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#10 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 July 2008 - 17:13

Λοιπόν χθες κάθισα και είδα το τελευταίο επεισόδιο. Δεν περίμενα ότι θα με διασκέδαζε τόσο η σειρά. Ήταν πολύ γλυκιά και είχε πλάκα. Μου άρεσαν πολύ οι σκηνές με τις ντομάτες και η free performance της Tazusa. Μου άρεσε επίσης ότι αντί για το κλισέ των anime "όλοι μιλάνε Ιαπωνικά" έβαζαν τους ηθοποιούς να μιλάνε όχι μόνο αγγλικά, αλλά και ρώσικα κάποιες φορές. Και η κορυφαία σκηνή από το πρώτο επεισόδιο:
Spoiler:

15fkk04.jpg

#11 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 20 July 2008 - 14:46

Nαι,αλλα πως τα μιλαγαν τα αγγλικα....?(Η προφορα ηταν για κλαματα!!!!!)Εγω να σου πω την αληθεια εριξα πολυ γελιο!!!!!!!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#12 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 July 2008 - 15:21

Nαι,αλλα πως τα μιλαγαν τα αγγλικα....?(Η προφορα ηταν για κλαματα!!!!!)Εγω να σου πω την αληθεια εριξα πολυ γελιο!!!!!!!

Σ'αυτό έχεις δίκιο... ε, τουλάχιστον το παλεύανε λίγο... Μακάρι να τους βάζανε να μιλήσουν γαλλικά! :hehehe:

15fkk04.jpg