Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικά προβλήματα..
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 11:37
Βρε παιδιά διαβάζετε όμως και λίγο τις προηγούμενες σελίδες. Δυο σελίδες πριν και έχει γίνει επανηλλειμένη συζήτηση επί του θέματος.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 16:22
Εδω ομως και τοσες σελιδες που το λεμε ακομα να φτιαχτειΕίναι πρόβλημα του forum δεν κάνεις κάτι λάθος. We are working on it.
Βρε παιδιά διαβάζετε όμως και λίγο τις προηγούμενες σελίδες. Δυο σελίδες πριν και έχει γίνει επανηλλειμένη συζήτηση επί του θέματος.

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 16:37
Εδω ομως και τοσες σελιδες που το λεμε ακομα να φτιαχτει
και οι σελιδες θα αυξανονται μεχρι να λυθει το προβλημα
ναι και προφανως βαριουνται να το φτιαξουν, ή προτιμουν να πανε για ιππασια και τηλειο. Ισως υπαρχουν καποιοι λογοι που δε το κανουν ευκολο να λυθει το προβλημα ή / και λειπουν τα παιδια που μπορουν να το διορθωσουν? Στη τελικη εσυ τι κανεις τωρα? βοηθας να λυθει?
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 18:14
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 19:07

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 00:23
αρχιζω να πιστευω οτι το κανει για το post count.
οποτε, προτου κανουμε τους θιγμενους, τους εξυπνους και τους δικηγορους τριτων, κοιταμε να ξερουμε ολες τις πλευρες του νομισματος, κοινως, που πανε τα τεσσερα.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:48
Για μενα μιλαςνομιζω οτι η ειρωνια οχι απλα δικαιολογειται , αλλα επιβαλλεται κιολας οταν στοχος της ειναι μελος που εχει μηνες μεσα στο φορουμ ( δεν μπηκε χτες δηλαδη ) και καθε μερα ειναι στο irc, οποτε ειναι παρων στις συζητησεις που γινονται εκει για το εν λογω θεμα, καθως επισης οταν το εν λογω μελος εχει αναφερθει στο θεμα αυτο και αλλες φορες στο παρελθον εδω μεσα, και καθε φορα παιρνει την ιδια παντηση.
αρχιζω να πιστευω οτι το κανει για το post count.
οποτε, προτου κανουμε τους θιγμενους, τους εξυπνους και τους δικηγορους τριτων, κοιταμε να ξερουμε ολες τις πλευρες του νομισματος, κοινως, που πανε τα τεσσερα.

Επειδη η Iristella ειπε να διαβασουνε τις προηγουμενες σελιδες επειδη εχει ηδη αναφερθει το προβλημα.... ειπα εγω ποια ειναι η λογικη....οτι θα το λενε ξανα και ξανα μεχρι να φτιαχτει.
Εγω μολις τωρα ξαναειδα το thread Και το γυρισατε σε ανατολικο και εσκασα στα γελια

Δεν θα ξανακανω post επι του θεματος αν ειναι να γινουν τοσες παρεξηγησεις

Kαλα ο Loke οπως παντα τα ξερει ολα

Τοτε δωσε μερικες εξηγησεις
-Τι ειναι τοσο δυσκολο ωστε να μην εχει λυθει το θεμα
-Το προβλημα ειναι επειδη λειπουν καποια ατομα που μπορουν να το διορθωσουν
-Τι μπορω να κανω για να βοηθησω?
Melkor αν πιστευεις οτι το κανω για το count post παρακαλω καποιον να μου μηδενισει τα posts(mod/admin Οποιος μπορει)...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 29 Ιούλιος 2009 - 02:30
Guest_Unregistered_*
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:58
-βαριεμαι να κανω λογκιν, ΝτιΕξΕς-
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:07
ευχαριστω.

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:07
ΓΙΑΤΙ;;;

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:22
ντακς, δεν ηρ8ε και το τελος του κοσμου, πολυς ντορος εγινε...
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:41
θα βγάλεις τον Καραγκούνη από την υπογραφή σου δλδ. ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;![]()
![]()
ελα λιγος σεβασμος... Για μενα ο Harry Dresden ειναι οτι ο Σακης για τις Ρουβιτσες

απλα τον εχω πολυ καιρο κοτσαρισμενο και ειπα ν τον αλλαξω,αλλα μην χαιρεσαι,αναμενεται να δω την σειρα κ να διαβασω το επομενο βιβλιο σε μερικες μερες,οποτε θα τον ξαναβαλω

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:50
τσάμπα χαίρομαι τόσο καιρό που το νομίζω;