Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#241 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 03:15

>Using a lolcats picture in a serious manner

gb2/b/

Sup, sleepless?

Enjoying our ban evasion, aren't we.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#242 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 04:51

μπαααααααα... δεν είχε τόσο μεγάλο το agility

#243 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 11:46

Θειο δεν εχεις χασει το touch σου, μ'αρεσει αυτο!!!! Απ'οσο διαβασα (μερικες σελιδες, βαριεμαι κιολας), ειχα ενα αναλογο προβλημα με αλλαγη sig, το αβαταρ μια χαρα δουλευει. Δεν μπορουσα να ανεβασω εικονα απο τον υπολογιστη μου. Anyway, το εψαξα λιγακι και πιστευω το ελυσα το θεμα!
Ηθικο διδαγμα: η υπομονη ειναι υψιστη αρετη οπως και το να ψαχνουμε καποια πραγματακια μονοι μας και να μην τα περιμενουμε ολα ετοιμα ;)

Υ.Γ. Kenny is still my :hero:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#244 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 00:51

Τις καλησπέρες μου και sorry για την ενόχληση. Έχω το εξής πρόβλημα.
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω λειτουργία search this forum. Κάθε φορά που εισάγω οποιοδήποτε τίτλο, ακόμα και προυπάρχοντος thread, όποια επιλογή και αν διαλέξω (post, προβολή) παίρνω το εξής μήνυμα.

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω τί λάθος έχω κάνει. Είναι θέμα των ρυθμίσεων του profile μου ή μήπως το firewall Μου μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Υ.Γ. ακολούθησα τις οδηγίες του μηνύματος και ενημέρωσα τον administrator, αλλά έχει περάσει μία εβδομάδα και δεν έχω ακόμα λάβει e-mail με κάποια απάντηση, ούτε καν personal message. Επομένως κατέφυγα στην παρούσα λύση. Thanks... :nod:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#245 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 01:23

Τις καλησπέρες μου και sorry για την ενόχληση. Έχω το εξής πρόβλημα.
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω λειτουργία search this forum. Κάθε φορά που εισάγω οποιοδήποτε τίτλο, ακόμα και προυπάρχοντος thread, όποια επιλογή και αν διαλέξω (post, προβολή) παίρνω το εξής μήνυμα.

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω τί λάθος έχω κάνει. Είναι θέμα των ρυθμίσεων του profile μου ή μήπως το firewall Μου μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Υ.Γ. ακολούθησα τις οδηγίες του μηνύματος και ενημέρωσα τον administrator, αλλά έχει περάσει μία εβδομάδα και δεν έχω ακόμα λάβει e-mail με κάποια απάντηση, ούτε καν personal message. Επομένως κατέφυγα στην παρούσα λύση. Thanks... :nod:.

το προβλημα ειναι γνωστο. Μεχρι να λυθει απλως οπως πατας search υπαρχει παντα το advanced options, πηγαινε και κανε το search απο κει, αυτο δουλευει.

#246 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 01:39

το προβλημα ειναι γνωστο. Μεχρι να λυθει απλως οπως πατας search υπαρχει παντα το advanced options, πηγαινε και κανε το search απο κει, αυτο δουλευει.

Thanks very much... :nod:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#247 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:49

Posted Image

#248 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:58

Εχεις πορωθει με την συγκεκριμενη pic, ε?

qzMHWHd.png

#249 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2009 - 16:28

Να κανω και γω με τη σειρα μου μια ερωτηση: Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με τις profile images ή φταει η εικονα που προσπαθω να ανεβασω. Απο οτι ειδα πληρει τις προποθεσεις σε διαστασεις και μεγεθος, οποτε θελησα να δω μηπως ειναι τεχνκο το προβλημα. Thnx in advance:nod:
Spoiler: ~The Door~

#250 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2009 - 19:31

Να κανω και γω με τη σειρα μου μια ερωτηση: Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με τις profile images ή φταει η εικονα που προσπαθω να ανεβασω. Απο οτι ειδα πληρει τις προποθεσεις σε διαστασεις και μεγεθος, οποτε θελησα να δω μηπως ειναι τεχνκο το προβλημα. Thnx in advance:nod:

ναι υπαρχει, ειναι γνωστο και προσπαθουν τα παιδια να το διορθωσουν.

#251 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 11:44

Νομιζω πως αν βρεις μια εικονα στο δικτυο και βαλεις το URL αντι να την ανεβασεις απο τον υπολογιστη σου δουλευει! Αν αυτο αντιτιθεται με τους κανονισμους του φορουμ, σε παρακαλω αγνοησε το σχολιο μου :)
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 15:47

Νομιζω πως αν βρεις μια εικονα στο δικτυο και βαλεις το URL αντι να την ανεβασεις απο τον υπολογιστη σου δουλευει! Αν αυτο αντιτιθεται με τους κανονισμους του φορουμ, σε παρακαλω αγνοησε το σχολιο μου :)

Το προσπαθησα αλλα δν δουλευει.

#253 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 11:19

Ναι ε? Εμενα δεν μου δημιουργησε προβλημα, δουλεψε μια χαρα
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 22:33

Έχω ένα προβληματάκι.:hot: Δεν μπορώ να αλλάξω την signature μου. Δοκίμασα κι άλλες μέρες αλλά τίποτα. Η εικόνα που βάζω είναι μια που είχα παλιά, οπότε δεν φταίει αυτό.
Α, και επί ευκαιρίας, έχει κάτι μήνες που στα notifications των vms μου δείχνει ότι έχω 1 αδιάβαστο μήνυμα.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2009 - 07:04

Δοκίμασε να την ανεβάσεις στα άλμπουμ του anime.gr (ως pic για signatures ή κάτι τέτοιο) και από εκεί να την βάλεις στην υπογραφή σου. Εμένα έτσι δούλεψε. Δυστυχώς στο avatar δεν δούλεψε έτσι.

Δημοσιευμένη  εικόνα