Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 June 2009 - 17:56

LethalMike μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είμαστε μια χαρά forum και ας μην μπορούμε προσωρινά να αλλάξουμε avatar. Και αν θέλεις τα υπόλοιπα μέλη αυτού του forum να σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό όπως έχεις δηλώσει και στο παρελθόν, θα πρέπει πρώτος εσύ να προσέξεις το ύφος σου και την συμπεριφορά σου. Ιδιαίτερα όταν αφορά άτομα τα οποία τρέχουν και αφιερώνουν εθελοντικά χρόνο για να συνεχιστεί η λειτουργία της κοινότητας χωρίς προβλήματα.

#227 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 29 June 2009 - 17:57

Το θέμα των posts στον offtopic τομέα δεν πρόκειται για βλάβη επομένως δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Είναι απόφαση της .aNiMe//GR Team η οποία είχε ανακοινωθεί στο υπόλοιπο forum όταν πρωτοεφαρμόστηκε εδώ και πολύ καιρό. Τα posts των μελών επίσης δεν εμφανίζονται στα threads του forum για τους ίδιους λόγους.

E5VV38U.jpg

#228 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 29 June 2009 - 20:09

Τα άτομα που εθελοντικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του φόρουμ δεν είναι υπηρέτες μας να τους διατάζουμε...

Posted Image
I, Lelouch Vi Britannia, commands you. Now all of you, fix the avatars.

Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω ότι είναι και σοβαρό πρόβλημα... σίγα... τι να πω εγώ που δεν έχω avatar και θέλω να βάλω??? Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι DB fan.

Edited by MANOS, 30 June 2009 - 06:31.

Posted Image

#229 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 29 June 2009 - 21:04

δεν το λεω στο team ξερω πως ειναι να δουλευεις και να τα ακους απο πανω, καπου συγκεκριμενα πηγαινε το ποστ μου. Team do your best.

ezgif.com-resize.gif

#230 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 29 June 2009 - 21:07

και εγω σαν βλακας εβγαλα το avatar γιατι νομιζα εκανε conflict και δεν εμπενε το καινουργιο..

Ε δεν ηξερα,ε δεν ρωταγα :P

Τεσπα πραγματι δεν ειναι τοσο σοβαρο προβλημα για να βριζουμε θεους (admins) και δαιμονες (mods!) ουτε για να τσακωνομαστε για το ποιος ειναι ο ποιο κακος που δεν καθετε να το φτιαξει.. Read a book, smoke some weed
Posted Image

#231 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 29 June 2009 - 21:12

η adn team το φτιαχνει ; γιατι αν ετσι πεστε στο αιωνιο φοιτητη, χαιρετισματα απο τον LethalMike. Toν παω πολυ τον αιωνιο φοιτητη.

ezgif.com-resize.gif

#232 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 29 June 2009 - 21:59

Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν βγάζει το pic που είχα βάλει στο παραπάνω μου post??? Δεν φαίνετε να έχει γίνει κάποιο edit από mod.

Posted Image

#233 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 June 2009 - 22:07

Όπως βλέπεις...
[IMG]http://www.english-anime.com/code-geass/images/geass-eye-top.png[/IMG]
I, Lelouch Vi Britannia, commands you. Now all of you, fix the avatars.

Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω ότι είναι και σοβαρό πρόβλημα... σίγα... τι να πω εγώ που δεν έχω avatar και θέλω να βάλω??? Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι DB fan.
το hotlink είναι εκεί. Άρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι το english-anime.com δεν επιτρέπει hotlinking.

Use an imagehost (photobucket, imageshack κτλ).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#234 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 30 June 2009 - 04:59

δεν το λεω στο team ξερω πως ειναι να δουλευεις και να τα ακους απο πανω, καπου συγκεκριμενα πηγαινε το ποστ μου. Team do your best.

Spoiler:

On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#235 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 30 June 2009 - 06:35

το hotlink είναι εκεί. Άρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι το english-anime.com δεν επιτρέπει hotlinking.

Use an imagehost (photobucket, imageshack κτλ).

Ευχαριστώ

Posted Image

#236 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 June 2009 - 12:41

η adn team το φτιαχνει ; γιατι αν ετσι πεστε στο αιωνιο φοιτητη, χαιρετισματα απο τον LethalMike. Toν παω πολυ τον αιωνιο φοιτητη.

εννοεις αν η ADN team ειναι υπευθυνη για να φτιαξει το προβλημα με τα avatars? οχι το adn δεν εχει καμια σχεση, μπες στο subforum του και διαβασε τι ειναι ..

α και

anyway, φτιαξτε τα αν θελετε να λεγεστε forum.

mmm nah, make us.

#237 NaRa

NaRa

*Don't be like me*

• Banned
  • 5 posts

Posted 30 June 2009 - 22:45

ρε παιδια εγω ειμαι νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε με για την παρεμβαση, αλλα ποσο δυσκολο μπορει να ειναι πια να βαλεις ενα αβαταρ........

#238 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 July 2009 - 13:44

ρε παιδια εγω ειμαι νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε με για την παρεμβαση, αλλα ποσο δυσκολο μπορει να ειναι πια να βαλεις ενα αβαταρ........

Είναι πολύ εύκολο να βάλεις άβαταρ απλά αυτήν την στιγμή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Περίμενε λιγάκι μέχρι να το λύσουν τα παιδιά του φόρουμ ή βάλε κανένα απο τα DB που έχουν upload.

#239 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 04 July 2009 - 23:10

Spoiler:

:orly::orly::orly::orly::orly::orly:
ποπο ρε φιλε εντυπωσιαστικα, κατι πιο καινουργιο εχεις να πεις ;

ezgif.com-resize.gif

#240 NaRa