Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Autocad Κανείς;

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2008 - 21:40

λοιπόν αρκετοί ξέρετε το πρόγραμμα Autocad μπορεί κάποιος να προτείνει μια καλή έκδοση του και τρόπο για να το αποκτήσω;

#2 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 June 2008 - 21:51

Απ'ότι θυμάμαι η Autocad χρησιμοποιεί και hardware κλείδωμα. Σου δίνουν ένα HASP που συνδέεται με την σειριακή (εκεί που μπαίνανε παλιά οι εκτυπωτές). Τουλάχιστον η έκδοση 14 που είχαμε στο γραφείο. Δεν ξέρω αν συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν.

#3 dionik

dionik

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 18 June 2008 - 22:01

To 14 είναι πλέον πολύ παλιό... ;)
Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η 2008, αλλά εμείς στο γραφείο χρησιμοποιούμε το 2002. Πάνω κάτω είναι περίπου τα ίδια προγράμματα, με ορισμένες μόνο μικροδιαφορές (πάντα μιλάω για σχεδίαση 2D, δεν ξέρω τι παίζει στο 3D). Το μόνο πρόβλημα (σημαντικό όμως) που μπορεί να αντιμετωπίσεις, είναι ότι οι πιο πρόσφατες εκδόσεις δεν είναι συμβατές με τις παλαιότερες. Δηλαδή αν έχεις Autocad 2000 ή 2002, δεν μπορείς να ανοίξεις αρχεία που έχουν σωθεί σε Autocad 2005,2006 & 2008.

Τώρα για το πως μπορείς να το αποκτήσεις, καλύτερα να ψάξεις για σπασμένο, εκτός αν θες να δώσεις τα 2.500-3.000 € που κοστίζει το αυθεντικό... :thatsit:
Posted Image

#4 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 18 June 2008 - 22:10

Στο anime.gr δεν κατεβαζουμε σπασμενα:congrats:
Eri,λυπαμαι αλλα θα πρεπει να ξηλωθεις:drink:

#5 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2008 - 22:13

δεν θέλω να κατεβάσω
δηλαδή όκ θα μου άρεσε σαν λύση
απλά θέλω την καλύτερη δυνατή έκδοση.

#6 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 18 June 2008 - 22:15

Αν δεν κανω λαθος η τελευταια ειναι η 2009.

#7 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 18 June 2008 - 22:23

Λίζα μου είπε συνάδελφος που έχει τελειώσει τη σχολή και ασχολείται συνεχώς με Autocad στη δουλειά ότι οι εκδόσεις μετά το 2006 βγήκαν κάπως μάπα...Άρα πιθανότατα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις για την έκδοση του 2006.Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει σπασμένο σε torrent...Autocad 2006 στο piaratebay και μάλλον καθάρισες!:riiight:
Όσο για το 2009 δεν ξέρω αν έχει βγει αλλά έχω ακούσει ήδη άσχημα λόγια για τις 2007-8 εκδόσεις.
Posted Image

#8 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 19 June 2008 - 01:10

Μπορω να βρω το 2007 νομιζω... να στο στειλω? ΕΧω κολλητο σχεδιαστη XD
(3000 κανει? ε με κανα πεντακοσαρικο καθαρισες:P)
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 19 June 2008 - 01:19

Εμείς στη σχολή το 2006 δουλέυουμε. Φαντάζομαι από κανένα rapidshare θα μπορείς να το βρεις.

#10 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 June 2008 - 10:14

H τελευταια εκδοση ειναι οντως του 2009. Εγω παντως ολα τα χρονια χρησιμοποιω το 2002 που εχει τα παντα και ειναι πολυ ελαφρυ. Γενικα η εμπειρια μου απο τα autocad (εχω χρησιμοποιησει μεχρι και 2007) ειναι οτι οι βελτιωσεις που εχουν ειναι για χρηστες υψηλου επιπεδου. Σιγουρα μπορει να παρεχουν καποιες διευκολυνσεις παραπανω αλλα δε νομιζω οτι ειναι πολυ σοβαρες για το μεσο χρηστη. Αλλωστε αν θες ειδικα να μεταφερεις ενα σχεδιο απο ενα pc σε ενα αλλο που ενδεχομενως να εχει και διαφορετικη εκδοση autocad θα πρεπει να το σωσεις σε .dwg του 2000 η οποια ειναι και εκδοση "σημειο αναφορας".

Αληθεια τι θελεις να σχεδιασεις? Ισως μπορεσω να βοηθησω παραπανω.
Posted Image

#11 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 June 2008 - 10:25

it's for my cousin.

#12 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2008 - 10:34

Ο cousin το χρειαζεται για τη σχολη? Αν ειναι ετσι τοτε θα ελεγα οτι η εκδοση του 2005 ειναι μια χαρα. Αν παλι μπορειτε να βρειτε το 2009 (που σιγουρα καπου θα υπαρχει γιατι ειναι αρκετα εμπορικο προγραμμα) τοτε ακομα καλυτερα.
Posted Image