Α) Έχω διαβάσει τα εξής manga της Anubis:
Naruto
Rurouni Kenshin
Shaman King
Love Hina
Blade Of The Immortal
Warcraft
Princess Ai
Dramacon
War Angels
Vampire Princess
Άλλο, παρακαλώ προσδιορίστε
B) Έχω διαβάσει Manga στα Αγγλικά: Ναι Όχι
Αν ναι, σημειώστε τους τίτλους
Γ) Θέλω να εκδοθούν στα ελληνικά οι εξής τίτλοι Manga (Σημειώστε ΜΟΝΟ 2 που σας ενδιαφέρουν περισσότερο): Death Note Bleach
Full Metal Alchemist Neon Genesis Evangelion
One Piece
Δ) Διαβάζω επίσης: Graphic Novels
Κόμιξ
Βιβλία Fantasy
Ε) Έχω δει τις εξής σειρές Anime: Naruto
Bleach
Rurouni Kenshin
Neon Genesis Evangelion
Elfen Lied Άλλο, παρακαλώ προσδιορίστε
Είναι πάρα πολλές για να τις γράψω.
ΣΤ)Αγόρασα το Dragonball DVD που κυκλοφόρησε στα περίπτερα: Ναι
Όχι Δεν το γνωρίζω
Ζ) Θέλω να αγοράσω τις εξής σειρές Anime: Naruto
Bleach
Rurouni Kenshin
Neon Genesis Evangelion
Elfen Lied
Λοιπά στοιχεία για μένα
Α) Φύλο: Άνδρας Γυναίκα
Β) Ηλικία έως 13
14-17
18-24 25-34
35-44
45+
Γ) Περιοχή Διαμονής Αθήνα Θεσσαλονίκη
Λοιπή Ελλάδα, Νομός....
Δ)Μόρφωση Γυμνάσιο/Λύκειο
ΤΕΙ
ΑΕΙ Μεταπτυχιακό
Η Anubis μου δίνει την εντύπωση πως επειδή πήρε χαμπάρι ότι τα manga έχουν ψωμί, προσπαθεί να πάρει τα δικαιώματα για τις πιο γνωστές και κερδοφόρες σειρές, ώστε να αποκλείσει από τον χορό τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ελπίζω να μπορέσει να υποστηρίξει τις σειρές μέχρι τέλους, πράγμα δύσκολο την στιγμή που οι περισσότεροι τίτλοι της συνεχίζονται ακόμα αυτήν την στιγμή στην Ιαπωνία.
Επίσης έχει αναφερθεί πως οι μεταφραστές δεν είναι πολλοί. Ελπίζω αν έχουμε νέες σειρές, να μην μειωθεί ο χρόνος κυκλοφορίας των άλλων σειρών, όπως επίσης και να μην γίνεται μετάφραση από τα αγγλικά.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.Η Anubis έχει σκοπό να βγάλει και άλλα manga στην αγορά αλλά ακόμα το ψάχνει το θέμα μιας και:
1)Η επένδυση που έχει κάνει είναι μεγάλη οπότε πρέπει να δει λίγο πως πάει το πράγμα ώστε να μη βρεθεί αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα.(είναι και νέα η αγορά,υπάρχει γενικά και οικονομικό πρόβλημα στην χώρα οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα)
2)Οι Ιάπωνες είναι λίγο παράξενοι οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάρεις τα δικαιώματα.Χαρακτηριστικά απ'ότι έμαθα χρόνια προσπαθούσαν να μπουν στην αγορά των manga αλλά ήταν δύσκολο να πείσουν τους Ιάπωνες να πουλήσουν τα δικαιώματα για τις σειρές.
3)Ψάχνουν να βρουν manga τα οποία θα έχουν απήχηση στο κοινό και δε θα πατώσουν.Οι Ιάπωνες τους έχουν δώσει μια μεγάλη λίστα με manga και την επεξεργάζονται.Πάντως δεν είναι απίθανο να δούμε να κυκλοφορούν τα Death Note και Fruits Basket μιας και είναι πολύ γνωστά.
4)Χωρίς να είμαι σίγουρος οι Ιάπωνες απαιτούν η μετάφραση να γίνεται από τα ιαπωνικά.Επίσης για την αλλαγή του τίτλου του Shaman King κατά 99% φταίνε οι Ιάπωνες μιας και νομίζω ότι ζήτησαν όπου γίνεται να μεταφραστεί ο τίτλος των manga στα ελληνικά.
5)Άσχετο αλλά το Naruto και το Blade of the Immortal έχουν προς το παρόν τις καλύτερες πωλήσεις.
6)Μη ρωτήσετε από που έμαθα τα παραπάνω είναι μυστικό