Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Toshokan Sensou

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 08 May 2008 - 14:52

Eίπα να ανοίξω και εγώ ένα topic για μία σειρά που προβάλλεται αυτή την περίοδο και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.Ο λόγος περί του Toshokan Sensou ή Library Wars.Βασίζεται σε light novel
Toshokan Sens� - Wikipedia, the free encyclopedia

To σενάριο:Bρισκόμαστε λίγα χρόνια στο μέλλον.Μία κρατική οργάνωση ασκεί λογοκρισία σε όλα τα βιβλία προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε βλαπτική επίδραση τους στην ιαπωνική κοινωνία.Οι τοπικές όμως κυβερνήσεις αντέδρασαν σε αυτές τις ενέργειες που συχνά συνοδεύονταν και από άσκηση βίας σε αυτούς που δε συμμορφώνονται και όπλισαν τις τοπικές δημόσιες βιβλιοθήκες με πράκτορες που έρχονται σε αντίθεση με τη νομοθεσία της λογοκρισίας και τα όργανα που την επιβάλουν.Η σειρά ακολουθεί τη ζωή και τις περιπέτειες της Iku Kasahara,μίας νεαρής που κατατάχθηκε στην Καnto Library Force για να ακολουθήσει τα βήματα του άντρα που την βοήθησε να προστατέψει ένα βιβλίο από τα τη λογοκρίσια
Posted Image.

H πρωταγωνίστρια

Φαίνεται αρκετά περίεργο το όλο σκηνικό αλλά έχει γέλιο,χαρακτήρες που συμπαθείς από την πρώτη στιγμή,ωραίο σχέδιο και animation και για να μην τα πολυλογώ είναι πολύ διασκεδαστικό με όλες τις καταστάσεις που δημιουργούνται στη βάση.Βέβαια θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο αν μπορούσαν να μας εξηγήσουν γιατί γίνεται τόσος ντόρος για τα βιβλία και όχι για τα άλλα μέσα ενημέρωσης-πληροφόρησης.Πιστεύω να το εξηγήσουν στη συνέχεια.Α μου θύμισε αρκετά Fullmetal Panic.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5558

Edited by aboumonkey, 23 May 2008 - 14:49.
link added

#2 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 23 May 2008 - 14:46

Mάλλον είμαι ο μόνος (?) που το βλέπει.Anyway είδα χθες το 5 επεισόδιο.Έβγαλε πάλι αν όχι γέλοιο αρκετές διασκεδαστικές φάσεις.
Πάντως αξίζει να το δεις για το animation και το character design που είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

#3 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 23 May 2008 - 17:39

Έχω δει μέχρι το 6 (5 & 6 από ένα άσχετο sub group (ocha? νομίζω) αλλά ήταν Ok) και μαρέσει πολύ. Ενδιαφέρον setting so far, αν και δεν το έχει αναπτύξει πολύ, αλλά το δυνατό σημείο είναι ότι οι χαρακτήρες είναι πολύ και εύκολα likeable.

Animation και character designs πολύ καλά όπως προαναφέρθηκε, καλό balance comedy και σοβαρότητας και δε μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ιδιέταιρο αρνητικό γενικά.

#4 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 02 June 2008 - 11:57

Είδα και εγώ το 6 από menclave και για να πω την αλήθεια αν και action fan προτιμώ πιο πολύ τα επεισόδια όπου δεν έχουν κάποια αποστολή.
Το action κομμάτι είναι το πιο αδύνατο του σημείο,γιατί προσπαθούν να το κρατήσουν όσο λιγότερο βίαιο και αιματηρό γίνεται θυσιάζοντας πολλά πράγματα από το ρεαλισμό.

#5 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 04 June 2008 - 11:23

Είδα το 8 (ocha! subs), ωραίο ήταν. Ελπίζω αυτά τα δύο τελευταία να ήταν η αρχη του overall plot γιατί αυτό είναι που λείπει από τη σειρά τώρα.

Ξέρει κανείς πόσα επεισόδια θα είναι η σειρά?

#6 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 04 June 2008 - 15:04

Library War (TV) - Anime News Network
12 σύμφωνα με το link.

#7 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 04 June 2008 - 15:32

Στελτε ρε παιδια κανενα link να το κατεβασουμε.
Φαινεται πολυ καλο

Posted Image

#8 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 June 2008 - 16:52

Lolipower saves the day κι εδώ. :Blissfull:

BTW, +1 στα άτομα που το βλέπουν, αλλά έχω μείνει πίσω. :if:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 04 June 2008 - 17:16

Σεναριο εντελως Fahrenheit 451....:wis:

Φαίνεται αρκετά περίεργο το όλο σκηνικό αλλά έχει γέλιο,χαρακτήρες που συμπαθείς από την πρώτη στιγμή,ωραίο σχέδιο και animation και για να μην τα πολυλογώ είναι πολύ διασκεδαστικό με όλες τις καταστάσεις που δημιουργούνται στη βάση.Βέβαια θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο αν μπορούσαν να μας εξηγήσουν γιατί γίνεται τόσος ντόρος για τα βιβλία και όχι για τα άλλα μέσα ενημέρωσης-πληροφόρησης.Πιστεύω να το εξηγήσουν στη συνέχεια.Α μου θύμισε αρκετά Fullmetal Panic.

Δεν υπαρχει λογος καν να το ρωτησεις αυτο... Παντα τα βιβλια ηταν αυτα που ηταν τα "επικινδυνα στοιχεια" και το σεναριο του "πολεμου" εναντια στα βιβλια δεν ειναι μονο φανταστικο...
(βλ. "Οπου καίνε βιβλία,στο τέλος θα καταλήξουν να καίνε ανθρώπους" ή "μονο οι ναζι εκαιγαν βιβλια")
Στο κατω-κατω, απο τα μεσα ενημερωσης-πληροφορησης, μονο το ιντερνετ ειναι αυτο που θα ηταν το πιο δυσκολο να ελεγχθει απο μια κυβερνηση, και δεν φανταζομαι το σεναριο ενος ανιμε να στηριζεται στον "πολεμο της κυβερνησης εναντια στι ιντερνετ".. Δηλαδη, τι θα ελεγαν? "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ROOTER ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ!":hahaha:
Μπα, ασε καλυτερα, πιανουμε τα βιβλια, που σαν σεναριο ειναι και πιο πιασαρικο....

Παντως, εχω κατεβασει τα πρωτα επεισοδια και θελω να τα δω...
Α, για οσους ψαχνονται για fansubs, μην το σκεφτεστε αλλο, εδω ειναι οι Menclave...

#10 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 04 June 2008 - 18:42

Lolipower saves the day κι εδώ. :Blissfull:

BTW, +1 στα άτομα που το βλέπουν, αλλά έχω μείνει πίσω. :if:

Γουρια στο νταμπλα με τα κουλουρια :bike:

Posted Image

#11 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 June 2008 - 19:56

+1 watching here :33

Σεναριο εντελως Fahrenheit 451....

glad I'm not the only one who thinks so :ppp
ειδικοτερα στο επ 6,το βιβλιο που πηγαν να παρουν κατα την αποστολη φωναζε απο μακρια 'Fahrenheit' :pp

#12 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 05 June 2008 - 00:33

Ναι το book of prophecy είναι μάλλον αναφορά/φόρος τιμής στο Fahrenheit.

And for those that can't wait, τα ocha! subs are decent and can be found at tokyotosho

#13 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 05 June 2008 - 03:05

Αφου ειδα τα πρωτα 3 επεισοδια μπορω να πω οτι με θυμιζει παρα πολυ εντονα το Full Metal Panic το οποιο ειναι και πολυ θετικο.
Αλλο ενα καλο anime που βγαινει αυτη την περιοδο μακαρι να συνεχισει ετσι.
Το σκηνικο του πολεμου για τα βιβλια ειναι αρκετα πρωτοτυπο ενω οι χαρακτηρες ειναι ενδιαφεροντες.
Το προτεινω και εγω σε οσους τους αρεσουν anime στο style του FMP.

Posted Image

#14 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 16 June 2008 - 22:44

+1 watching here :33

glad I'm not the only one who thinks so :ppp
ειδικοτερα στο επ 6,το βιβλιο που πηγαν να παρουν κατα την αποστολη φωναζε απο μακρια 'Fahrenheit' :pp

Ναι, και η πλακα ειναι οτι εκαναν αναφορα και στην ταινια (η οποια απο οσο θυμαμαι ηταν καλη, γιατι την ειχα δει πολυ καιρο πριν)...
Λιγο ελεος, δηλαδη...

Τελος παντων, ειναι ωραια σειρα, μου αρεσε πολυ παραπανω απο οσο περιμενα!:riiight:

#15 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 19 June 2008 - 00:41

Μόλις βγήκε το 10ο επ από Ocha! subs (can be found at tokyotosho). Για να δούμε τι θα δούμε.