Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μια Μεγαλη Αληθεια ειναι...


  • Please log in to reply
232 replies to this topic

#226 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 15 September 2008 - 10:21

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι σε παλίες πολυκατοικίες κάνουν πάντα απεντόμωση την περιοδο που είσαι διακοπές με αποτέλεσμα όλεσ οι κατσαρίδες να μαζεύονται στο σπίτι σου


Πολύ μεγάλη αλήθεια! Και στο δικό μου σπίτι έχουν κάνει επιδρομή οι κατσαρίδες!

Μια άλλη αλήθεια είναι πως όταν θες να κοιμηθείς λίιιγο παραπάνω, το σκυλί του γείτονα ουρλιάζει δυνατά, και όταν επιτέλους το βουλώσει, χτυπάνε το θυροτηλέφωνου με λύσσα για να μοιράσουν φυλλάδια! Δεν θα τον πιάσω κάποια στιγμή τον άτιμο? Θα δει τι θα πάθει...:burningbe3::fromabove:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#227 hyuga

hyuga

    hey hey ningen sucker

  • Members
  • 307 posts

Posted 15 September 2008 - 11:17

Μια μεγάλη αλήθεια :πεινάς και ανοίγεις το ψυγειο να δεις αν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο αλλά είναι άδειο.το κλείνεις και μετά απο 5 λεπτά το ξανανοίγεις λες και πρόκειται να γεμίσει εκ θαύματος:if:

#228 willv

willv

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 15 September 2008 - 11:25

Μια μεγάλη αλήθεια είναι οτι όταν είσαι στο super market και αφήσεις τη σειρά σου στο ταμείο για την δίπλα, η σειρά που άφησες θα αρχίσει να πηγαίνει γρηγορότερα.:oo:
Μιά άλλη μεγάλη αλήθεια είναι οτι όταν όλοι έρχονται σε σένα να λύσουν απορίες σχετικά με κάποιο manga/anime αισθάνεσαι ο ultimate-top-king of the kings-anime fan και όταν μπαίνεις στο forum του anime.gr αισθάνεσαι ο πιο noobas άχρηστος anime fan ever.....:hahaha::hahaha::hahaha: :P:P:P
There's nothing worse than trying to bring yourself up back from the dead
so I advise you listen to that voice in the back of your head....

#229 Dark_Venus

Dark_Venus

    Error 404

  • Members
  • 161 posts

Posted 15 September 2008 - 11:58

Μια μεγάλη αλήθεια είναι οτι όταν τελειώνεις το σχολείο καταλαβαίνεις πόσο φάση είχε ώρες ώρες......ουφ μου λείπει ο χαβαλές της τάξης...

#230 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 16 September 2008 - 15:09

Μια μεγάλη αλήθεια :πεινάς και ανοίγεις το ψυγειο να δεις αν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο αλλά είναι άδειο.το κλείνεις και μετά απο 5 λεπτά το ξανανοίγεις λες και πρόκειται να γεμίσει εκ θαύματος:if:


Να συμπληρωσω κατι εδω...μεγαλη αληθεια ειναι επισης, οτι ακομα και οταν δεν πεινας, το πρωτο πραγμα που κανεις οταν μπαινεις στην κουζινα, ειναι να δεις τι εχει το ψυγειο...και καπου ειχα διαβασει οτι στις 10 φορες που θα ανοιξει καποιος το ψυγειο κατα τη διαρκεια της ημερας, μονο οι 2-3 θα ειναι που θα το ανοιξει για να παρει κατι απο μεσα..τις υπολοιπες 7-8 απλα ανοιγουμε την πορτα και κοιταμε αποχαυνωμενοι μεσα..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#231 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 17 September 2008 - 14:02

την ημερα που θα πας στην δημοσια υπηρεσία που χρειάζεσαι επείγοντος εκείνη θα έχει απεργία.

#232 Shikamaru

Shikamaru

    So Troublesome

  • Members
  • 912 posts

Posted 17 September 2008 - 14:15

καθε φορα που παιζει στο champions league μια ελληνικη ομαδα με μια ξενη η ελληνικη ομαδα θα εχει απο 2 και πανω δοκαρια χωρις γκολ ενω η ξενη ομαδα κανενα δοκαρι αλλα 2 και πανω γκολ:cry5:
Posted Image
Posted Image

#233 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 20 September 2008 - 06:17

1. οταν εχει χαλασει το μηχανιμα με τους καφεδες και φωναζεις τον υπεφθινο τοτε οταν παει να δει τι επαθε αυτο θα λυτουργει και θα γινεις ρεζιλι.

2. μια νεα αληθεια που αρχιζω να πιστευω ειναι πως υπαρχουν μονο αντρες πακιστανοι δεν εχω δει ποτε γυναικα...τελικα ειναι εμαρφροδιτοι..πως αλιος πολαπλασιαζοντε σαν τις κατσαριδες?