Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Post your pics X_X
Posted 06 June 2008 - 10:53
Posted 06 June 2008 - 12:33
Posted 06 June 2008 - 13:45
Σας βλέπω,με βλέπετε...χαίρομαι που σας γνωρίζω anime-dudes
Attached Files

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 06 June 2008 - 13:47
εγώ σε καλλιτεχνική αφασία,ζωγραφίζοντας το next fanart μου...
Σας βλέπω,με βλέπετε...χαίρομαι που σας γνωρίζω anime-dudesSpoiler:Spoiler:
Ποιο comic είναι εκείνο;

Posted 06 June 2008 - 15:42
Ποιο comic είναι εκείνο;
lol,it is Spiderman..το χρησιμοποιώ σαν reference στη ζωγραφική.Παίρνω βοή8εια για ανατομία και τέτοια

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 06 June 2008 - 19:18
Posted 06 June 2008 - 22:39
lol,it is Spiderman..το χρησιμοποιώ σαν reference στη ζωγραφική.Παίρνω βοή8εια για ανατομία και τέτοια
LOL! Πραγματικά παίρνεις βοήθεια σε θέματα ανατομίας ΑΠΟ ΤΟ SPIDER-MAN; OMG! Αυτά τα comics είναι τα πλέον ακατάλληλα γι' αυτό, αφού πολλοί σχεδιαστές τείνουν προς την υπερβολή για να τονίσουν κάποιες πλευρές των χαρακτήρων ρε.
ΥΓ: Sorry, Yami-chan:blingeye2:
Posted 07 June 2008 - 19:22
Δεν ξερω γιατι τοσα χρόνια δεν πέρναγα φοτογραφίες μου στον υπολογιστη, μαλλον γιατι δεν ημουν ποτε φιλη με το κινητο... (οπως η μανα μου δεν θελει να μαθει απο υπολογιστες, ετσι και εγω δεν ηθελα)
Αλλα τωρα που εκανα τον κοπο, αχ θα αποθανατίζω τα μπισκοτακια μου επιτελους! (παλια ειχα κανει μεγαλη φασαρια γιατι δεν μπορουσα να την καμερα να βγαλω φωτογραφιες κατι μπισκοτα που εφτιαξα...)
Τεσπα υστερα απο τόσα χρόνια παρουσιας στο forum, επιτελους περασα φωτος στον υπολογιστη. Ειμαι πολυ συγκινημενη που καταφερα αυτο το δυσκολο εγχειρημα...

Μια που εβγαλα μολις τωρα
Και μια παλια απο το Πασχα(η μονη στη ζωη μου που δεν ειμαι σοβαρη,λαταλαθως βγηκε...-_-)
Posted 07 June 2008 - 23:45
Να σου πω την αλήθεια μεγαλοδείχνεις!Φυσικά με την καλή έννοια το εννοώ γιατί μου αρέσει!OMG τώρα είμαι πολύ χαρούμενη! Σημερα εμαθα οτι το bluetooth ειναι το πιο απλο πράγμα στον κοσμο(αφου αξιωθηκα να παρω ενα)
Δεν ξερω γιατι τοσα χρόνια δεν πέρναγα φοτογραφίες μου στον υπολογιστη, μαλλον γιατι δεν ημουν ποτε φιλη με το κινητο... (οπως η μανα μου δεν θελει να μαθει απο υπολογιστες, ετσι και εγω δεν ηθελα)
Αλλα τωρα που εκανα τον κοπο, αχ θα αποθανατίζω τα μπισκοτακια μου επιτελους! (παλια ειχα κανει μεγαλη φασαρια γιατι δεν μπορουσα να την καμερα να βγαλω φωτογραφιες κατι μπισκοτα που εφτιαξα...)
Τεσπα υστερα απο τόσα χρόνια παρουσιας στο forum, επιτελους περασα φωτος στον υπολογιστη. Ειμαι πολυ συγκινημενη που καταφερα αυτο το δυσκολο εγχειρημα...
Μια που εβγαλα μολις τωραSpoiler:
Και μια παλια απο το Πασχα(η μονη στη ζωη μου που δεν ειμαι σοβαρη,λαταλαθως βγηκε...-_-)Spoiler:
Να και νια δικιά μου(sorry για ταμαλλιά αλλά ήμουν βιαστικός!)
Posted 07 June 2008 - 23:58
Τοτε θα δειχνω σαν 40αρα?

(ετσι για να μη σπαμαρουμε, να μια απο το χειμωνα νομιζω)
edit: Οχι ρε, πλακα κανουμε! (@ichigo13)
Edited by samurai_pizza_dora, 08 June 2008 - 00:05.
Posted 08 June 2008 - 09:42
Μια που εβγαλα μολις τωρα
Spoiler:
Και μια παλια απο το Πασχα(η μονη στη ζωη μου που δεν ειμαι σοβαρη,καταλαθως βγηκε...-_-)Spoiler:
Γαμώτο, μοιάζεις με τον Αντρέα και, επειδή έχω συνήθίσει τη φάτσα του εδώ και καιρό, μου φαίνεται περίεργο/αστείο να βλέπω έναν θηλυκό Αντρέα!

Απλώς, όπως εξήγησες κι εσύ, τόσο καιρό δεν είχες βάλει καμία φωτο και δεν το είχα φανταστεί ποτέ αυτό...

Edited by Kuso Kenshi, 09 June 2008 - 18:57.
Posted 08 June 2008 - 12:54
Γιας όσους δεν με έχουν δει σε pics από κάποιο meeting

Posted 08 June 2008 - 13:02

Να και ο Dr.Angel

Posted 08 June 2008 - 15:25

Φαίνεται κι ο barbasss δίπλα!

Posted 08 June 2008 - 23:28
.aNiMe//GR Forums - donald13's Album: Me, mysellf and I...