Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.Hack//G.U. Trilogy *Movie*

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 April 2008 - 02:26

Posted Image

Η σειρα βιντεοπαιχνιδιων της CyberConnect 2 σε μια 3D ταινια.

Μεσα περίπου σε 2 ωρες η ταινια εξιστορεί τα γεγονοτα των παιχνιδιων.

Περισσοτερα στο
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5459

Προς το παρον μονο 2 εκδοσεις κυλοφορουν στο ιντερνετ (απο το Blu-ray)
[LuPerry]_dot_hack_GU_TRILOGY_1920x1080(x264_AC3)
[LuPerry]_dot_hack_GU_TRILOGY_880x496(XviD_AAC)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 25 April 2008 - 02:29

το εβαλα να κατεβαινει :bike:
κριτικες και σχολεια αφου το δω....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#3 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 April 2008 - 02:37

Καλα κ γω δεν το εχω δει ακομα. Απλα περίμενα να βγει καποιο release... πριν λιγο το εβαλα να κατεβαινει :stubborn:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#4 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 April 2008 - 17:02

Τι εγινε ρε παιδες? Κανεις δεν ειδε την ταινιουλα? Ας πω την αποψη μ. Γραφικα πολυ ωραια κ προσεγμένα. Μουσικη εξίσου καλη (αν κ μου θυμιζε τη μουσικη απο το παιχνιδι ναρουτο). Σαν στορυ μιας κ δεν εχω παιξει τα βιντεοπαιχνιδια στο Playstation μου φανηκε ΟΚ,δλδ δεν μ αφησε καποιο κενο. ΟΠοτε μπορει αφοβα να την δει κ καποιος που δεν εχει παιξει τα παιχνιδια. Τωρα αρχισα να διαβαζω κ το μανγκα κ ισως κατεβαζω κ τα παιχνιδια για να δω πως ειναι :drink:

Posted Image

#5 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 29 April 2008 - 20:30

εχω προβλημα στο download
εβαλα το torrent να κατεβαινει και συνεχεια μου σταματαει και λεει οτι δεν εχω αρκετο χορο στον σκληρο δισκο ενω εχω 18GB ελευθερα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#6 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 April 2008 - 23:06

Το είχε το λολιπάουερ για μια-δυο μέρες στο Σ αλλά το έχασες. Lurking in there frequently may save your ass. Το κατέβασα και ελπίζω να μην είναι τόσο μάπα όσο το //Roots.

HnH5aB0.jpg

#7 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 01 June 2008 - 13:39

Ξερει κανεις την ακριβη σειρα των hack αποσο εχω ψαχτει αυτα εχω βγάλει: 1.sign 2.legend 3.liminality 4.returner 5.roots 6.trilogy

ειναι σωστα???