Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Kaiba
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 12:30
Άμα τα DVD δεν έχουν εξίσου ίδια ή καλύτερη (πολλά ζητάω) ή άμα δεν δίνουν κάτι επιπλέον δεν πρόκειται να τα αγοράσω.
Απλά ήταν πολύ καλό το άνιμε για να μην το υποστηρίξεις όταν βγουν τα DVD.
Τέτοιες καλές προσπάθειες δεν είναι κρίμα να μην τις υποστηρίζουμε.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:33
Το τελος ηταν πολυ καλο αλλα κατι με κραταγε λιγακι πολυ λιγακι αλλα αρκετα για να μη το ευχαριστω αφανταστα. Λιγο μπερδευτηκα με μικρο warp που εμφανιστηκε.
10/10 ( το ειχα βαλει απο ~ 5-6 επισοδειο..) masterpiece indeed.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:12
Μακράν μια από τις καλύτερες σειρές anime και μη που εγώ προσωπικά έχω δει.
Από που να αρχίσει κανεις? Από την αντίθεση σεναρίου- σχεδίου? Που όσο χαζοχαρούμενο, παιδικό, ανόητο φαίνεται το σχέδιο το ακριβώς αντίθετο είναι το περιεχόμενο? Αυτή η αντιφατικότητα εκτός του ότι με μάγεψε σε κάποια επεισόδια με τρόμαξε κιόλας μπορώ να πω.
Ένα εκπληκτικό ost, to The tree song ειδικά δεν έχει σταματήσει να παίζει, που όχι απλά σε βάζει στο κλίμα της σειράς αλλά άμα τολμήσει να σε ενοχλήσει κανείς την ώρα που παρακολουθείς θα ξεσπάσεις πάνω του. (προσωπική εμεπιρία
Αντίθετα με εσάς που απολαύσατε το τέλος, εγώ το θεωρώ το αδύναμο σημέιο του. Μέχρι το 9 που έχει τις μεμονομένες ιστορίες, σε κάνει να θέλεις να κλάψεις αλλά μετά τζίφος.
Οι λόγοι 2 μάλλον. Η επειδή είδα μονοκοπανιά 8 επεισόδια η γιατί
Και κάποιοι που είπανε σχέδιο ΠΟΚΕΜΟν, σχέδιο όχι του γούστου μου κτλπ, αμαρτία να χάσετε αυτό το διαμάντι.
Διαμάντι περισσότερο λαμπερό και από τα δόντια της Ντενίση μετά τη λεύκανση. ^^
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 19:47
Αυτό το μελαγχολικό συναίσθημα που σου άφηνε το κάθε επεισόδιο, είχα καιρό να το δω, από εποχή mushishi μάλλον. Η εξαιρετική μουσική βοήθησε πολύ σε αυτό.
Το anime είναι σκέτη τέχνη, το animation-σχέδιο όσο και να την σπάει σε κάποιους "κολλημένους", συνηθίζεται γρήγορα με λίγο καθαρό μυαλό και εντείνει τα συναισθήματα σε κάποια σημεία. Ποιήση.
Τα τελευταία επεισόδια, με είχαν ψιλομπερδέψει και όντως δεν ήταν τόσο δραματικά όσο θα ήθελα. Η αλήθεια είναι πως δεν ικανοποιήθηκα 100% απ'την ανάπτυξη χαρακτήρων μιας και έπαιζε και μπέρδεμα με την αλλαγή σωμάτων, αλλά τέλος πάντων μην τα θέλω όλα δικά μου, ήταν λίγα επεισόδια για να δείξουν κάτι παραπάνω.
Μαζί με το flag, ήταν μάλλον οι 2 καλύτεροι τίτλοι που είδα απ'το 2008. Αυτά ξεχώριζαν φέτος για μένα.
Και πολύ original εκτός των άλλων, bravo και στον πολύ καλό σκηνοθέτη (που μας έχει δώσει και mind game, kemonozume).
Πάει σίγουρα για rewatch in the near future.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 11:17
Ο κόσμος του Kaiba
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 12:44
Δύο πράματα μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Το πρώτο είναι το απόλυτα ομαλό animation των χαρακτήρων και η αρκετά αληθοφανής κίνηση των οχημάτων(γράφω αρκετά γιατι στην πράξη δεν υπάρχουν αντίστοιχα οχήματα!!!). Το δεύτερο είναι η αρχιτεκτονική των κτιρίων και ο εσωτερικός σχεδιασμός τους. Συνεχώς τονίζεται η αντίθεση του μικρού ανθρώπου μέσα στα τεράστια οικοδομήματα.
Ο κόσμος του KaibaSpoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 10 Φεβρουάριος 2009 - 12:50
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 22:36
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 12:09
Και λίγα επεισόδια ήταν και μεστό σενάριο είχε και τέλος ικανοποιητικό (στο μεγαλύτερο μέρος του, αν και ασαφές) και μοναδικό ανιμέισον και ενδιαφέρον φιλοσοφικό υπόβαθρο...
Θα μπορούσα να έλεγα το ίδιο και για το Casshern Sins που προβάλεται τώρα αλλά το χαλάσανε εκείνο με τις άσκοπες μάχες και την αργή πλοκή.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 16:28
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 16:59
Spoiler:
Πάει καιρός που το είδα (πρέπει να πάω κι εγώ για rewatch κάποια στιγμή) αλλά απ'ότι θυμάμαι,

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 11:04
μικρή κριτική
γενικότερα το Kaiba είναι εξαιρετικό και αξίζει να το δείτε. Ούτε δύσκολο είναι ούτε ιδιαίτερη ανοιχτομυαλιά χρειάζεται, απλά διάθεση για ένα ονειρικότατο space love trip
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 08 Αύγουστος 2009 - 14:53
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 12:12
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να συμπληρώσω απ' όσα ήδη λέχτηκαν..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Αύγουστος 2009 - 13:13
spoiler tag inserted
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 02:26
Αντικειμενικά, σεναριακά έχει πολύ ενδιαφέρον. Αλλά το σκίτσο, δε... με τίποτα! Δε το μπορώ! Ίσως στο μέλλον...
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 01:09