Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Picture Trivia
Started By
BarbasSs
, Απρ 17 2008 18:18
4732 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:07
Hmmm
Gun Valkyrie???
(μονο αυτο μου θυμιζει,αλλα και παλι εχω πολυ καιρο που το παιξα και δεν το θυμαμαι καλα)...
Gun Valkyrie???
(μονο αυτο μου θυμιζει,αλλα και παλι εχω πολυ καιρο που το παιξα και δεν το θυμαμαι καλα)...
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 02:14
Armored Core? (ειναι το μονο που ξερω με ρομποτ)
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 02:19
Zone OF The Enders 2

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 10:00
Lost Planet??!
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 10:19
lost planet extreme condition
παιχνιδάρα το έχω τερματίσει στο pc. αλλά ξύπνησα πολύ αργα για το προλάβω το post
παιχνιδάρα το έχω τερματίσει στο pc. αλλά ξύπνησα πολύ αργα για το προλάβω το post

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 15:41

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:21
Πλακα μου κάνεις!???
ναι αυτο ειναιιι!!!
Χαιρομαι που σου αρεσει αυτο το game!!!
It's super f@cking awesomeeee!!
u may go on!!
ναι αυτο ειναιιι!!!

u may go on!!
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:12
Πλακα μου κάνεις!???
ναι αυτο ειναιιι!!!
u may go on!!
Ηταν αρκετα καλο παιχνιδι. Αν κ δεν ειναι απο τα διάσημα.

Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 02:30
Αυτό που μου άρεσε τόσο εμένα ήταν το ότι έπαιζες δυο teams παράλληλα τα οποία στην πορεία συναντιούνται και ανακαλύπτουν ότι οι περισσότεροι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους π.χ.
Τέσπα. Στα δικά μας τώρα

Θέλω να πιστέψω ότι σας δυσκόλεψα λίγο.....
Spoiler:
Btw έχει κυκλοφορήσει και σε anime από ότι είδα στη wiki. πάω να το ψάξω...........Τέσπα. Στα δικά μας τώρα

Θέλω να πιστέψω ότι σας δυσκόλεψα λίγο.....

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 02:36
Stranglehold.Το ήξερα αλλά άλλη φορά μη βάζεις την εικόνα με το όνομά της