Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ichigo Mashimaro

• Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2012 - 00:32

Adventurer thanks, απλα μου χεις φτιαξει την διαθεση. Εχω πεθανει απο τα γελια, απλα τελειο. Η Μιυ ειναι ο Ντενις ο τρομερος σε θηλυκη εκδοση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jooji-san: 29 Νοέμβριος 2012 - 00:33

#17 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2013 - 00:35

To Ichigo Mashimarο μου αρεσε παρα πολυ. Ηταν πολυ αστειο και πετυχημενο οσο αφορα το κωμικο στοιχειο. Καθολου κουραστικο απο το slice of life απο οσο εχω παρατηρησει και σε αλλες σειρες. 

Μου κανει εντυπωση η μεγαλυτερη αδερφη που καθε τοσο της αρεσει και καποια απο τις φιλες της αδερφης της. 

Γενικα ειναι κατι που μπορεις να δεις χωρις να εχεις σπαταλησει αδικα το χρονο σου.

#18 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 10:46

Δε μου λέτε, αυτό το εργάκι μπορεί να το δει ένα κορίτσι; Γιατί διάβασα στα αρχικά ποστ κάτι για echi (για χαρακτήρες που είναι υποτίθεται παιδιά! για όνομα του θεού!) και αυτά τα 2 μαζί= :puke: Όμως σε επόμενο ποστ διάβασα ότι τελικά δεν ισχύει τίποτα από αυτά και είναι μια χαρά. Τι από τα 2 ισχύει; Πείτε μου γιατί μπερδεύτηκα!

#19 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 12:20

Ισχύει αυτό που είπα εγώ.

#20 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 13:39