Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jooji-san: 29 Νοέμβριος 2012 - 00:33
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ichigo Mashimaro
#16
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2012 - 00:32
#17
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2013 - 00:35
To Ichigo Mashimarο μου αρεσε παρα πολυ. Ηταν πολυ αστειο και πετυχημενο οσο αφορα το κωμικο στοιχειο. Καθολου κουραστικο απο το slice of life απο οσο εχω παρατηρησει και σε αλλες σειρες.
Μου κανει εντυπωση η μεγαλυτερη αδερφη που καθε τοσο της αρεσει και καποια απο τις φιλες της αδερφης της.
Γενικα ειναι κατι που μπορεις να δεις χωρις να εχεις σπαταλησει αδικα το χρονο σου.
#18
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 10:46
Δε μου λέτε, αυτό το εργάκι μπορεί να το δει ένα κορίτσι; Γιατί διάβασα στα αρχικά ποστ κάτι για echi (για χαρακτήρες που είναι υποτίθεται παιδιά! για όνομα του θεού!) και αυτά τα 2 μαζί= Όμως σε επόμενο ποστ διάβασα ότι τελικά δεν ισχύει τίποτα από αυτά και είναι μια χαρά. Τι από τα 2 ισχύει; Πείτε μου γιατί μπερδεύτηκα!
#19
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 12:20
Ισχύει αυτό που είπα εγώ.
#20
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2014 - 13:39
Ωραία, ευτυχώς!