Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Blade of the Immortal

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#76 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 July 2008 - 23:51

Είδα το πρώτο επεισόδιο αλλα στα μισά περίπου βαρέθηκα και το εγκατέλειψα. Χωρίς να υστερεί σε κανέναν τομέα, είναι υπερβολικά κοινό ή generic οπως θα λέγαν στο χωριό μου. Φαντάζομαι οτι το καλό του όνομα το απέκτησε χάρη στο manga...

#77 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 29 July 2008 - 13:22

εγω σημερα λοιπον το ειδα το πρωτο επεισοδιο και πιστευω και εγω πως το μανγκα ηταν σαφως καλυτερο και πολλα σημεια τα παραλειπουν και η ελειψη βιας οντως το χαλαει! δν μπορω να πω ομως οτι δν ηταν καλο!

#78 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 July 2008 - 13:34

βασικα το 1ο επ ηταν εισαγωγη αρα μην το κρινεται απο αυτο

Posted ImagePosted Image

#79 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 29 July 2008 - 14:03

Το δεύτερο πότε το περιμένουμε;

Posted Image

#80 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 29 July 2008 - 14:04

Εισαγωγη αλλα χωρις τις σκηνες βιας???Απαραδεχτο :stubborn:

MbcN7u5.png

#81 eltador

eltador

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 30 July 2008 - 22:08

very good

#82 felix222

felix222

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 11 August 2008 - 17:28

Παιδια πριν λιγο καιρο ειχα κανει post το εππεισοδιο του blade of iimortal τωρα σας δινω και το δευτερο. Συγνωμη που αργο τοσο πολι να τα κανω post αλλα ειναι ongoing και θα βγαλει 13 εππεισοδια. Απολαφστετο.

RapidShare: Easy Filehosting
:hahaha:I am going to became the pirate king !!!

#83 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 13 August 2008 - 16:16

Το δεύτερο μου φάνηκε χειρότερο από το πρώτο! Θα περιμένω 1-2 επεισόδια ακόμα, αλλά δεν το κόβω να βελτιώνεται...
btw ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι της τελευταίας σκηνής;

Posted Image

#84 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 posts

Posted 15 August 2008 - 18:46

δεν είδα το anime ( το έχω στα άμεσα σχέδια μου ) πάντως το manga έιναι καλό ( έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά απο την anubis btw θα το βρέιτε σε διάφορα βιβλιοπωλεία) μου άφησε πολύ καλές εντυπωσεις άντε να δούμε το animation Πως θα εξελιχτεί
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5:

#85 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 24 August 2008 - 11:07

Ειδα το 3ο και μου αρεσε αρκετα σαν story , ισως θα μπορουσαν να ειχαν κανει λιγο καλυτερη
δουλεια στο animation.....Παντως δεν απογοητευτικα γιατι δεν εχω διαβασει το manga και δεν
ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες.

#86 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 August 2008 - 15:47

λοιπον εχω δει μονο το 1 και δε με συγκινησε τοσο. Το γεγονος οτι εχουν αλλαξει λιγο το σεναριο δε βοηθαει βεβαια καθολου την κατασταση...

#87 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 13 September 2008 - 17:51

Ειδα και το 4 επεισοδιο και πραγματικα εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις. Το ανιμε καθε επεισοδιο γινεται και καλυτερο.
Spoiler:

Spoiler:
The absolute anime babe

#88 Sanji_kun

Sanji_kun

Nami-swan

• Members
  • 3 posts

Posted 18 February 2009 - 04:30

Είδα ολα τα επισόδια μεχρι τώρα συνολικά 13 επισόδια έχουν βγει και είναι τέλοιο παίδες !!!

#89 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 18 February 2009 - 19:57

πολυ αιμα και βια, εκει σκοτωνουνε και για ψιλου πηδημα

#90 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 February 2009 - 11:33

Ε λογικο ειναι ρε παιδια-το ανιμε επικεντρωνεται σε μια μεταβατικη περιοδο της ιαπωνιας οπου οι αντιπαλοτητες ειναι κα8ημερινο φαινομενο και συνη8ως η περηφανια τουλαχιστον σε αυτη την χωρα δεν αφηνει περι8ωρια για διαλογο.Το κακο της σειρας ειναι οτι εχει λογοκρι8ει σε αρκετα μεγαλο βα8μο σε σχεση με το μανγκα ειδικα σε τελειωτικες κινησεις οι οποιεις ειναι οντως τρομερες.Εινα για μενα ομως ενα πολυ καλο ανιμε που πραγματικα δειχνει καταστασεις για την ιαπωνια που δεν 8α τις δεις σε κανενα ανιμε τετοιου ειδους.Απλα must και κριμα που τελειωνει στα 13 επεισοδια αποτι μου ειπε τουλαχιστον ο luffy-αρχηγος του team kesenai subs που το εχει αναλαβει

Posted Image