Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Blade of the Immortal

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#16 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 03:54

Φαινεται πολυ καλο.Εχω διαβασει μονο το πρωτο volume του μαngka,αλλα απο οτι ειδα στο videaki και πολυ βια εχει και αιμα....καλο φαιεται...για να δουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 06:29

Είναι κάπως ξενέρα ότι το art style φαίνεται να είναι πολύ συντηρητικό/κλασσικό/generic ενώ (τώρα που έχω δει και λίγο το manga) θα μπορούανε να δοκιμάσουνε να κάνουνε κάτι πιο ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα το trailer looks decent με συμπαθητικό animation (βέβαια αν λάβουμε υπόψιν ότι μάλλον διαλέξανε well animated σκηνές για να βάλλουν στο trailer, δε μας λέει και πολλά για το overall animation), οπότε τουλάχιστον μάλλον δεν θα είναι όσο αποτυχία είναι ένα typical bee train anime.

#18 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:50

Κοιτα για να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα.Δηλωνω μεγαλος fan του manga.Παρολ'αυτα κατι με ξενερωνει....αρκετα ομως.....και νομιζω πως ξερω τι ειναι.Το manga ειχε εναν πολυ unique σχεδιασμο.Η χρηση του μελανιου και η σκιαση ηταν φοβερη.Οσοι το εχουν διαβασει εστω και λιγο καταλαβαινουν τι λεω.Σε αυτες τις πρωιμες εικονες αυτη η αισθηση δεν υπαρχει.Αν ηταν να βγαλουν κατι ας το καναν ομορφο και πιστο στο σχεδιο του manga.Eδω δειχνει σαν anime ηλικιας 10 χρονων.......θυμιζει καπως samurai deeper kyo.....και αυτο δεν ειναι καλο......δεν ξερω guys.....εγω τουλαχιστον ειμαι επιφυλακτικος.....

Αυτό ακριβώς. :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#19 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 16:00

εχω διαβασει μονο το πρωτο chapter αλλα καταλαβαινω λιγο τι λετε περι σχεδιου ( εμενα ισως με ειχε παραξενεψει καθως ειχα συνηθησει 'στο καθαρο σχεδιο' αλλων μανγκα)
παντως το trailer φανηκε αρκετα συμπαθητικο, αν και πιστευω το πρωτο επισοδειο θα δειξει πραγματικα τι εχει γινει περι πιστοτητας σχεδιου και υποθεσεις.

#20 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:52

Ε τότε θα προτιμήσω πρώτα να διαβάσω το manga...

#21 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 21:13

Ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω κεφαλαια ανω του #131 στο internet; Γιατι ξεκαθαρα δεν τελειωνει εκει η ιστορια αλλα δεν εχω βρει κατι παραπανω. (PM παρακαλω καποιος)

#22 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 22:12

Παρότι το manga έχει όντως ιδιαίτερο στυλ,εννοείται ότι τα σπάει, αλλά εγώ περιμένω πως και πως να δω τις σφαγές animated.
Μου πήρε λίγο να συνηθήσω το σχέδιο, αλλά με τις manga-μάχες δεν τα πάω καλά.

Ξέρει κανείς πόσο θα διαρκέσει; Εφόσων το manga είναι στα τελειώματα, θα μπορούσαν να το κάνουν όλοκληρο.

Ξεκινάει στις 13 Ιουλίου αλλά τον Ιούλιο θα έχει μονο 2 eps (γμτ).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 23:37

Μολεις ιδα το trailer και μου αρεσε παρα πολυ! Πολυ καλο animation με σοστι κινισι και πιστεβω τα χροματα ειναι πολυ καλα επιλεγμενα για το σιγκεκριμενο anime και ας μην ξεχναμε οτι το μελανι αποδιδι εντελος με αλλο τροπο απο οτι το μολιβι ή οτιδιποτε αλλο ηλικο και για αυτο και εχουμε τετια αποτελεσματα οταν χρισιμοποιητε σοστα (οσοι εχουν ζωγραφισι με σινικι μελανι ξερουν τι ενωω)! Επισεις απο αυτα που ειδα θα εχει μπολικο αιμα πολυ αιμα!!! Και μια εροτισι? Πως στο καλο σου φανικε για παιδακια 10 χρωνω? Αμα αυτα κανουν για 10 χρονα τοτε τι ειναι για κατο απο τα 18? Πιστεβω πως θα ειναι hentai το σιγκεκριμενο οπος και το manga!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 11:53

Πιστεβω πως θα ειναι hentai το σιγκεκριμενο οπος και το manga!

Σε ποιο σημείο ακριβώς έχει hentai το manga:sigh2:;Λίγο γυμνό που και που μόνο έχει και ατελείωτη ωμή βία φυσικά:ureshii:.Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.Άντε περιμένω να δούνε πως θα την κάνουν την σειρά αν και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.Τώρα που το ξαναδιαβάζω το manga στα ελληνικά από την Anubis είναι πιο "επίκαιρη" ας πούμε η σειρά που κυκλοφορεί τώρα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#25 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 15:26

Κι εγώ άρχισα να διαβάζω το manga από την Anubis και έχωντας διαβάσει τους 2 πρώτους τόμους έχω αρχίσει να κολλάω.:wooi2:
Όσο για το anime...ίδωμεν! Θα το κρίνω όταν το δω. Δεν θέλω να θέσω από τώρα κάποιες απαιτήσεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 15:35

Xαλαρωστε ρε....δεν εχει τοσο πολυ βια οσο λετε η σειρα....μπορει να το διαβασει ανετα καποιος που σιχαινεται τα splatter χωρις προβλημα....μεχρι διαμελισμους φτανει.....και απ οτι θυμαμαι ουτε γυμνο εχει....ελαχιστο εως καθολου.....ο λογος που ειναι rated 18 + ειναι εξαιτιας χαρακτηρων οπως του Shira
Spoiler:
.......

Πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να το βγαλουν σε anime.......δεν μου κολαει.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#27 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 16:34

Το BotI αν τύχει προσεγμένης μεταφοράς μπορεί να γίνει το νέο Kenshin (σε πιο splatter/gore μορφή βέβαια).
Kρίμα που η Bee Train που το έχει αναλάβει δεν την παλεύει.Χίλιες φορές MADHOUSE ή ακόμα και GONZO.

#28 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:33

Το hentai δεν το ιεπα επιδι εχει γιμνο αλλα επιδι σιμενι για ενιλικους...αλλα ξεχναω οτι hentai ονομαζουν γενικα την τσ***α
Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:40

διαβασα σημερα το πρωτο vol, πολυ καλο αν και με ενοχλησε λιγο το πως νικαγε ολους τους εχθρους..

Η αγγλικη μεταφραση ειναι καλη ? η παμε με anubis ?

#30 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:44

Αν θελεις πιστεψε το αλλα απο οτι μου εχουν πει καπια παιδια η Ελληνηκη ειναι καλιτερι απο την Αγγλικη!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα