Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Blade of the Immortal
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 03:54

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 06:29
Κατά τα άλλα το trailer looks decent με συμπαθητικό animation (βέβαια αν λάβουμε υπόψιν ότι μάλλον διαλέξανε well animated σκηνές για να βάλλουν στο trailer, δε μας λέει και πολλά για το overall animation), οπότε τουλάχιστον μάλλον δεν θα είναι όσο αποτυχία είναι ένα typical bee train anime.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:50
Αυτό ακριβώς.Κοιτα για να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα.Δηλωνω μεγαλος fan του manga.Παρολ'αυτα κατι με ξενερωνει....αρκετα ομως.....και νομιζω πως ξερω τι ειναι.Το manga ειχε εναν πολυ unique σχεδιασμο.Η χρηση του μελανιου και η σκιαση ηταν φοβερη.Οσοι το εχουν διαβασει εστω και λιγο καταλαβαινουν τι λεω.Σε αυτες τις πρωιμες εικονες αυτη η αισθηση δεν υπαρχει.Αν ηταν να βγαλουν κατι ας το καναν ομορφο και πιστο στο σχεδιο του manga.Eδω δειχνει σαν anime ηλικιας 10 χρονων.......θυμιζει καπως samurai deeper kyo.....και αυτο δεν ειναι καλο......δεν ξερω guys.....εγω τουλαχιστον ειμαι επιφυλακτικος.....

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 16:00
παντως το trailer φανηκε αρκετα συμπαθητικο, αν και πιστευω το πρωτο επισοδειο θα δειξει πραγματικα τι εχει γινει περι πιστοτητας σχεδιου και υποθεσεις.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:52
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 21:13
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 22:12
Μου πήρε λίγο να συνηθήσω το σχέδιο, αλλά με τις manga-μάχες δεν τα πάω καλά.
Ξέρει κανείς πόσο θα διαρκέσει; Εφόσων το manga είναι στα τελειώματα, θα μπορούσαν να το κάνουν όλοκληρο.
Ξεκινάει στις 13 Ιουλίου αλλά τον Ιούλιο θα έχει μονο 2 eps (γμτ).
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 23:37

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 11:53
Πιστεβω πως θα ειναι hentai το σιγκεκριμενο οπος και το manga!
Σε ποιο σημείο ακριβώς έχει hentai το manga:sigh2:;Λίγο γυμνό που και που μόνο έχει και ατελείωτη ωμή βία φυσικά

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 15:26

Όσο για το anime...ίδωμεν! Θα το κρίνω όταν το δω. Δεν θέλω να θέσω από τώρα κάποιες απαιτήσεις.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 15:35
Πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να το βγαλουν σε anime.......δεν μου κολαει.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 16:34
Kρίμα που η Bee Train που το έχει αναλάβει δεν την παλεύει.Χίλιες φορές MADHOUSE ή ακόμα και GONZO.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:33

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:40
Η αγγλικη μεταφραση ειναι καλη ? η παμε με anubis ?
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 22:44