Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#406 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 08:07

Παιδακια το 8 εχει βγει (το raw τουλαχιστον) οποτε οσοι θελετε μπορειτε να το δειτε:wooi2:
Spoiler:

#407 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 27 May 2008 - 08:47

Δεν ειναι emo!!!! Τον εχεις δει να χαρακωνεται η να κλαιει? Ερωτευμενος ειναι....:blingeye2:
Εμεις οι ερωτευμενοι ειμαστε κυκλοθυμικοι...Δεν μπορουμε να γελαμε σε καθε επεισοδιο...:sigh2:

Αλλα τρεξτε να δειτε το 8...Μπορει να μην καταλαβαινετε λεξη αλλα εμενα μου αρεσε...Αλλωστε συνηθως μετα απο δυο μερες βγαινει και με υποτιτλους.Οποτε λογικα αυριο...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#408 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 27 May 2008 - 13:19

Egw den vlepw tin wra pou tha vgei to neo chapter gia to manga :wooi2:

#409 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 14:41

Egw den vlepw tin wra pou tha vgei to neo chapter gia to manga :wooi2:

welcome αν δεν σου εχω πει!

Τα greeklish στο forum απαγορευονται, κανε μια προσπαθεια να γραφεις στα ελληνικα.

Επισης εδω ειναι το thread για το anime, συζητησεις πανω στο manga γινονται ---> http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4442-vampire-knight-manga-spoilers.html

#410 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 27 May 2008 - 18:18

welcome αν δεν σου εχω πει!

Τα greeklish στο forum απαγορευονται, κανε μια προσπαθεια να γραφεις στα ελληνικα.

Επισης εδω ειναι το thread για το anime, συζητησεις πανω στο manga γινονται ---> http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4442-vampire-knight-manga-spoilers.html

ok συγνώμη, είχα μπερδευτεί λίγο με το greeklish! :emptyonexg1:

#411 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 May 2008 - 18:58

Καλωσήρθες Elennak! Ελπίζω να βλέπεις και το άνιμε γιατί τα σπάει!

#412 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 27 May 2008 - 20:42

Καλωσήρθες Elennak! Ελπίζω να βλέπεις και το άνιμε γιατί τα σπάει!

Εννοείτε οτι το βλέπω!!!! :hahaha:

#413 Xigbar

Xigbar

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 27 May 2008 - 22:45

[quote name='Tidus_91']Δοκίμασε στο Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Listing(πρέπει να γράφεις για παράδειγμα: Naruto 10) εγώ από εκεί κατεβάζω τα περισσότερα anime...

thx Tidus_91 gia to site! ^^ :drink: tha to dokimaso!!

#414 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 28 May 2008 - 09:03

Ουφ βγηκε και το 8 με υποτιτλους. Αυτο ηθελα να σας πω και τωρα τρεχω να το απολαυσω.:joyful::joyful:
Posted Image

#415 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 May 2008 - 09:08

αμα λες για τους chihiro i ll pass, speed subbers και απο τι διαβασα δεν ειναι καλοι, ουτε στο video ουτε στη μεταφραση. Το απογευμα 7-9 θα βγει απο shoku-dan.

#416 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 28 May 2008 - 09:30

Αχ εγώ είμαι ακόμα στην αρχή!
Θα τρέξω να σας προλάβω!:bike:

Εχθές το ξεκίνησα και έπαθα ένα ολίγον τι σοκ!:terror2:
Γιατί δε το έβλεπα τόσο καιρό??με ενθουσίασε !!Και αυτό και οι πραταγωνιστές του ειδικά...awwwwww......:nbleed:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#417 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 28 May 2008 - 09:46

A ok then I'll wait for Shoku-dan too.
Posted Image

#418 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 May 2008 - 14:50

εριξα μια ματια στον chihiro απο video q και:

το κανουν upscale σε 1024*576 απο 704*396 των shoku-dan βγαινει βεβαια σε mkv με AVC αλλα νομιζω οτι δε πεφτει αλλη δουλεια απο το upscale. Εμενα μου φανηκε χειροτερο απο τον shoku. Μεταφραση δε μπορω να ξερω ofc.

ps. Δεν το ειδα, περιμενω shoku

#419 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 28 May 2008 - 15:45

αμα λες για τους chihiro i ll pass, speed subbers και απο τι διαβασα δεν ειναι καλοι, ουτε στο video ουτε στη μεταφραση. Το απογευμα 7-9 θα βγει απο shoku-dan.

και οι Shoku Dan δεν είναι και οι καλύτεροι που υπάρχουν... το group Mishicorp κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απλά αργει... έχουν κάνει μέχρι το επεισόδιο 3...:terror2: αλλά η διαφορά είναι εμφανής...!!
πάντως όπως και να χει και εγώ ότι βγει πρώτο βλέπω :lovulovu:

#420 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 28 May 2008 - 15:52

Λέτε να τους κάνουμε μια επίσκεψι να δουλέψουν λίγο ποιο γρήγορα...θα μπούμε οπός τον Zero με ψιλά σηκωμένα τα όπλα και μετά τα πιστολιά στο μέτωπο τους:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image