Ρε παιδιά, θέλω και εγώ να αρχίσω τη σειρά αλλά φοβάμαι μη δεν πιάνω τις αναφορές.
Πριν από 6-7 χρόνια είχα διαβάσει τα 2 πρώτα volumes του manga και δεν είχα καταλάβει γρι από αναφορές.
Μπορεί κάποιο καλό παιδάκι να μου κάνει μια μικρή λίστα με κάποια από τα anime που παρωδεί η σειρά and whatnot, ώστε να ξέρω αν έχει νόημα να την πιάσω ή όχι;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
EXCEL SAGA
Started By
mAs_81
, Mar 23 2008 03:19
33 replies to this topic
Posted 06 July 2011 - 07:26

Posted 06 July 2011 - 16:19
εγω πιστευω πως αξιζει να ξεκινησεις ακομα και αν δεν πιασεις
καποιες αναφορες!
εγω δεν καταλαβα καμια απο τις αναφορες και παρολα αυτα ειναι
πλεον απο τις αγαπημενες μου, εσυ με πολυ περισσοτερη θητεια στα ανιμε,
μανγκα, γκειμς δεν νομιζω πως θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα
καποιες αναφορες!
εγω δεν καταλαβα καμια απο τις αναφορες και παρολα αυτα ειναι
πλεον απο τις αγαπημενες μου, εσυ με πολυ περισσοτερη θητεια στα ανιμε,
μανγκα, γκειμς δεν νομιζω πως θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 22 September 2011 - 18:44
γμτ φευγω σαββατο για κρητη εκει νετ ακομα δεν υπαρχει στο σπιτι (φοιτητης πλεον)και δεν ξερω αν θα υπαρξει εχω αρχισει εδω και μαι βδομαδα να κατεβαζω μανγκα να βλεπω και να βαζω στο φιρεφοχ στα αγαπημενα να χω να κατεβαζω οταν γυρναω για διακοπες και μαις και τωρα εχω ψιλοχοντρογεμισει με 60 γιγα οτι υπηρχε στους σκληρους μ αξιζει αυτο να το κατεβαζω τα χριστουγεννα πασχα κλπ που θα γυρναω?
Posted 16 January 2012 - 20:09
Ειδα τα πρωτα επεισοδια δεν με ενθουσιασαν κιταξα λιγο το μανγκα και βρηκα το φως μου δεν ξερω μονο εμενα μ φενεται πιο αστειο η ειναι και σε αλουσ αυτο ,ειδικοτερα δεν ξερω δεν μ φανηκε να πολυκολαει το στυλ σε ανιμε αλλα σαν μανγκα εχει πολυ φαση τεσπα