Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#256 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 19 April 2008 - 12:55

Ναι,το εχει αναφερει πιο πανω νομιζω:drink:

Sorry δεν το είχα προσέξει...:emptyonexg1:

Μιας που ο Mercurius ειναι στην Anubis, θα ηθελα να ρωτησω τι promotion γινεται για αυτη την προσπαθεια. Καλα εμεις που ειμαστε ηδη μυημενοι στο χωρο των manga, ο υπολοιπος κοσμος ομως? Γινεται καποια προσπαθεια για να γνωρισει αυτα τα κομικ το γενικο κοινο?

Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση! +1

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#257 Mercurius

Mercurius

The Geek

• Members
  • 14 posts
  • LocationAthens

Posted 19 April 2008 - 13:44

Ναι για το promotion στους μη μυημένους. Από ό,τι ξέρω έχουμε βάλει διαφημίσεις σε ένα κάρο άσχετα περιοδικά, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω τι άλλο κάνουμε, μιας και είμαι εξωτερικός συνεργάτης sort of. Μπορώ να ρωτήσω όμως την Δευτέρα που θα είμαι στα γραφεία και να σας απαντήσουμε από κεί με το υπόλοιπο team της Anubis.

Αν αναρωτιέστε ποιος ακριβώς είμαι, κοιτάξτε στο Kenshin εκεί που λέει "Τεχνική επιμέλεια". (Θα έχετε καταλάβει πως δεν είμαι η κυρία Kasahara.):erk:
If you do not like the answers you are getting, then perhaps you are asking the wrong questions.

#258 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 April 2008 - 14:59

Ναι για το promotion στους μη μυημένους. Από ό,τι ξέρω έχουμε βάλει διαφημίσεις σε ένα κάρο άσχετα περιοδικά, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω τι άλλο κάνουμε, μιας και είμαι εξωτερικός συνεργάτης sort of. Μπορώ να ρωτήσω όμως την Δευτέρα που θα είμαι στα γραφεία και να σας απαντήσουμε από κεί με το υπόλοιπο team της Anubis.

Αν αναρωτιέστε ποιος ακριβώς είμαι, κοιτάξτε στο Kenshin εκεί που λέει "Τεχνική επιμέλεια". (Θα έχετε καταλάβει πως δεν είμαι η κυρία Kasahara.):erk:

Ναι εχω δει σε ολα τα περιοδικα της Ανουμπις (αλλα κ σε αλλα) διαφημιστικά...Σε ενα περιοδικο μαλλον θα γραψουν κ λεπτομεριες (στο fantasy heroes που ειναι της Ανουμπις). Ειναι αυτο που λεμε "Αν δεν παινέψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει":hahaha:

Παρ'ολα αυτα ηταν φανερο ποιος ησουν. *coughmercury=ερμηςcough*:wis:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#259 Mercurius

Mercurius

The Geek

• Members
  • 14 posts
  • LocationAthens

Posted 19 April 2008 - 15:58

Το Mercurius είναι το nick μου στα παιχνίδια και στα Forum από πολύ παλιά:congrats:
If you do not like the answers you are getting, then perhaps you are asking the wrong questions.

#260 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 April 2008 - 20:00

To Ναρούτο που πήρα μπορώ να πώ οτι μου άρεσε σαν συνολική ποιότητα (αν και σε μερικά σημεία η μετάφραση το έχανε νομίζω).
Μετά το Πάσχα και όταν κατέβω από χωριό θα πάρω στάνταρ Kensin και απ' ότι διάβασα και εδώ ψήθηκα άγρια και για Blade(το οποίο διάβασα οτι παίζει να animeυτεί το καλοκαίρι).

Πάντως από διαφήμηση κάνουν ότι μπορούν.Εκτός από τα περιοδικά της Anubis βλέπω διαφημήσεις σε αυτά της Compupress(μητρική) γενικότερα.Αρα μπαίνει διαφήμηση στην πληροφορική και όχι μόνο στον comics/manga/anime τομέα.

Είδα σήμερα και αυτό στο PC Master Μαίου:
Spoiler:
Άρα οι δεύτεροι τόμοι είναι κοντά :wooi2:
Οι της μετάφρασης φροντήστε τους τρίτους να τους έχουμε δώρο στην εξεταστική του Ιουνίου.(please)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#261 Mercurius

Mercurius

The Geek

• Members
  • 14 posts
  • LocationAthens

Posted 24 April 2008 - 01:40

Οι δεύτεροι τόμοι σε κάποια είναι σχετικά κοντά, αλλά υπάρχουν διάφορες δυσκολίες και για αυτό καθυστερούμε. :if: Κάποιες μπορείτε να τις φανταστείτε. Χρόνος μετάφρασης, χρόνος διόρθωσης της μετάφρασης, μετάφραση των ηχητικών εφέ και σχεδιασμός τους από την αρχή. Συν φυσικά το ότι οι σειρές είναι περισσότερες από τους μεταφραστές.:uhh: Τέλος τα Ιαπωνικά manga από ό,τι μου είπαν δηλαδή, χρησιμοποιούν ένα άλλο τρόπο εκτύπωσης και η προσαρμογή σε αυτό παίρνει κάμποσο χρόνο στους τυπογράφους.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε. 1000 συγνώμη αν καθυστερούμε, αλλά όλοι δεν θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν ποιοτικότερες οι ελληνικές μεταφράσεις των manga που τόσο μας αρέσουν?:nod:

#262 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 24 April 2008 - 07:28

Οι δεύτεροι τόμοι σε κάποια είναι σχετικά κοντά, αλλά υπάρχουν διάφορες δυσκολίες και για αυτό καθυστερούμε. :if: Κάποιες μπορείτε να τις φανταστείτε. Χρόνος μετάφρασης, χρόνος διόρθωσης της μετάφρασης, μετάφραση των ηχητικών εφέ και σχεδιασμός τους από την αρχή. Συν φυσικά το ότι οι σειρές είναι περισσότερες από τους μεταφραστές.:uhh: Τέλος τα Ιαπωνικά manga από ό,τι μου είπαν δηλαδή, χρησιμοποιούν ένα άλλο τρόπο εκτύπωσης και η προσαρμογή σε αυτό παίρνει κάμποσο χρόνο στους τυπογράφους.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε. 1000 συγνώμη αν καθυστερούμε, αλλά όλοι δεν θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν ποιοτικότερες οι ελληνικές μεταφράσεις των manga που τόσο μας αρέσουν?:nod:

:respect::blingeye2:Δεύτεροι τόμοι?? Υπέροχα!!!

Posted Image

#263 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 24 April 2008 - 10:15

Θα περιμένω εναγωνίως. Σήμερα κατάφερα να πάρω τους πρώτους τόμους που με ενδιαφέρανε (Naruto, Rurouni kenshin, Love Hina, Blade of the Immortal. Είδα πάντως και το κοντινό μου βιβλιοπωλείο να τα έχει φέρει.

#264 Mercurius

Mercurius

The Geek

• Members
  • 14 posts
  • LocationAthens

Posted 24 April 2008 - 17:40

Όταν λέμε "κοντά", μιλάμε για 1-2 εβδομάδες έτσι; Το "μακρυά" είναι από μήνα και πάνω. Αλλά φανταστείτε πως αν πηγαίνουν όλα ιδανικά, τότε να περιμένετε νέα τεύχη κάθε ενάμιση μήνα περίπου. Τονίζω το "εάν" γιατί ακόμη είναι αρχή και όλοι μας είμαστε μπροστά σε νέες καταστάσεις.

#265 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 24 April 2008 - 17:46

καθε εναμιση μηνα?
nice...looking forward to buy the next Rurouni Kenshin

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#266 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 24 April 2008 - 17:51

Όταν λέμε "κοντά", μιλάμε για 1-2 εβδομάδες έτσι; Το "μακρυά" είναι από μήνα και πάνω. Αλλά φανταστείτε πως αν πηγαίνουν όλα ιδανικά, τότε να περιμένετε νέα τεύχη κάθε ενάμιση μήνα περίπου. Τονίζω το "εάν" γιατί ακόμη είναι αρχή και όλοι μας είμαστε μπροστά σε νέες καταστάσεις.

what:oo:????
you are kidding me right??:Crying2::sigh2::terror2:

Posted Image

#267 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 April 2008 - 18:07

Πιστεύω ότι 1,5-2 μήνες είναι καλός χρόνος ώστε και καλή δουλειά να γίνει και να προλαβουν, αν είναι, τα εγγόνια μου να περιμένουν ακόμα τα τελευταία τεύχη του Naruto.:P

Πέρα από την πλάκα αν φιξαριστεί το release time στον ενάμιση μήνα περίπου τότε θα είναι πολύ καλός χρόνος αρκεί βεβαια να διατηρηθεί/βελτιωθει (αν χρειαστεί) η ποιότητα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#268 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 25 April 2008 - 13:54

Δηλαδή να ελπίζω στο να προσαρμοστείτε γρήγορα στα manga για να περιμένω καινούρια τεύχη ας πούμε,:orly: σε 2 άντε 3 εβδομάδες κάθε φορά??:zetsubou:

Posted Image

#269 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 27 April 2008 - 22:34

το ιδανικό!!!
για να μπορώ να βγαίνω με τα 3 μάνγκα που θέλω να αγοράζω!!!:wis:

Edited by Sorafin, 23 May 2008 - 20:03.

Posted Image

#270 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 April 2008 - 22:43

to idaniko!!!
gia na mporw na vgainw me ta 3 manga pou thelw na agorazw!!!:wis:

Sorafin,τα Greeklish απαγορευονται στο φορουμ:drink: Btw,οποιος βρει τους 2ους τομους ενημερωνει κ εδω για να ξερουμε κ εμεις. Ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να τους δουμε στα γνωστα μερη.:wooi2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ