Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#751 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 03:30

Βγήκε το InnKeepers. Και ΝΑΙ είναι τόσο καλό όσο λένε. Τρέξτε να το κατεβάσετε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#752 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 03:42

Kατεβαίνει εδώ και κάνα μισάωρο..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΗΣΑ!
Οι προηγουμενες δουλειες του σκηνοθέτη μου άρεσαν και το τρειλερ του innkeepers φαινόταν πολύ καλό. Τώρα ήρθες και εσυ και ολοκλήρωσες τα πραγματα! Ελπιζω μόνο να μην απογοητευτώ..!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#753 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 12:32

Έφυγε για κατέβασμα. Μου άρεσε πολύ από την περίληψη και το trailer. Διαβάζω πολύ καλά λόγια! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#754 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 03:44

Παιδιά μήπως ξέρετε πότε κυκλοφορούν αυτές οι ζομποταινίες:

War of the Dead

Youtube Video

Juan of the Dead

Youtube Video

Zombinladen

Youtube Video

Καλά η τελευταία είναι μάλλον short film αλλά λεει coming soon στο τέλος.

#755 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 17:05

Aν το χεις με τα γαλλικά ή ισπανικά δες το. (Γαλλικό με ενσωματωμένους ισπανικούς :Ρ)
http://thehouse-ofhorror.blogspot.com/2011/12/muzombinladenthe-axis-of-evil-dead.html

Για τα άλλα 2 δεν ξέρω..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#756 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 17:17

Πω πω είδα το Kill List και ξενέρωσα εντελώς. Απίστευτα ανούσια ταινία, και όχι ότι δεν έχω απολαύσει ανούσια φιλμ, αλλά έχοντας κ εγώ ακούσει πολύ καλά λόγια από reviews και blogs περίμενα τουλάχιστον κάτι καλό. Και δεν είχε ούτε το gore που υποσχόταν, ούτε καμία σοκαριστική σκηνή (γιατί το διαφήμιζαν ως ταινία που σοκάρει ακόμα και τους φανς του είδους.....π!πες)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#757 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 00:49

Βγήκε το InnKeepers. Και ΝΑΙ είναι τόσο καλό όσο λένε. Τρέξτε να το κατεβάσετε.

Γιατί, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ να σε ακούσω;!!!:nanana:
Spoiler:

Πότε επιτέλους θα βγάλουν ένα καλό θρίλερ με φαντάσματα ρε γαμώτο;!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#758 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 01:59

Χαχαχα για το Kill List συμφωνούμε. Για το Innkeepers ελπίζω να διαφωνούμε γιατί θέλω να μου αρέσει.!

Ανελις έχεις δει το Dark Remains?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#759 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 02:34

Χαχαχα για το Kill List συμφωνούμε. Για το Innkeepers ελπίζω να διαφωνούμε γιατί θέλω να μου αρέσει.!

Ανελις έχεις δει το Dark Remains?

Κ εγώ ήλπιζα.. Μακάρι να σου αρέσει για να μη χάσεις κ εσύ το χρόνο σου.

Το Dark Remains δεν το έχω δει κ από το τρέιλερ δε με χαλάει καθόλου. Αν το προτείνεις όμως θα το τσεκάρω γιατί αυτές οι ταινίες είναι το αδύναμό μου σημείο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#760 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 14:18

Το Dark Remains δεν το έχω δει κ από το τρέιλερ δε με χαλάει καθόλου. Αν το προτείνεις όμως θα το τσεκάρω γιατί αυτές οι ταινίες είναι το αδύναμό μου σημείο.

Κοίτα δεν έρχεται να επαναπροσιορίσει το genre, και μπορεί να έχει αρκετά κλισε (δεν είμαι σίγουρος, το είχα κατεβάσει όταν έφτιαχνα τα πρώτα volumes :Ρ) αλλά θυμάμαι μου άρεσε, και του αδερφού μου ακόμα περισσότερο. Οπότε try it..!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#761 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 14:32

Είδα το ichi the killer :bike:
Posted Image
Δεν είναι horror, αλλά splatter - mindfuck σίγουρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#762 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 14:08

All time classic το Ichi the killer..!

Είδα το Innkeepers. Μου άρεσε.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#763 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 23:30

Ααα και τι άλλο βγήκε καλόπαιδα; Το saint που είναι Ολλανδικό και η original ονομασία του είναι Sint και αφορά τις περιπέτειες ενός αγίου της Ολλανδικής εκκλησίας (ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ ,δεν τα πάω καλά με αυτά) που τα Χριστούγεννα τρώει τα παιδάκια. Δεν το έχω δει ακόμα ,αλλά άκουσα ότι είναι πολύ καλό. Στα internets θα το αναζητήσετε ως :

Saint.2010.DVDRip.XviD-EXViD

Υοur friendly neighboor zade-san.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#764 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 00:31

^ το είδα τα χριστουγεννα, δε με χάλασε καθόλου. μαζι με το rare exports τα απολαυσα ιδιαιτερα.

#765 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 22:23

Πω είδα το καινούργιο Fright Night. Είχα ακούσει πολύ κακά λόγια για το συγκεκριμένο. Ότι είναι γελοίο, ότι ο Tennant είναι γραφικός και ότι γενικά ήταν κατά πολύ κατώτερο του αρχικού.
Bollocks.
Είχα καιρό να πωρωθώ τόσο σε βαμπιροταινία, και ακόμα περισσότερο καιρό να δω ένα αξιόλογο horror remake. Πολύ διασκεδαστική, με ωραίο splatterάκι και ενδιαφέρουσα πλοκή. Μου άρεσε που δεν ακολούθησαν την περπατημένη οδό "κάνω ένα πιστό remake" αλλά παρόλα αυτά μας έδειξαν key scenes της πρώτης ταινίας. Πέρα από το πρώτο 15λεπτο όπου γνωρίζουμε τους χαρακτήρες και στήνεται το σκηνικό, όλη η υπόλοιπη έχει γρήγορους ρυθμούς, ευχάριστα αστειάκια και ωραία δράση με αίμα.
Γούσταρα ανελέητα και μου ήρθε από το πουθενά καθώς περίμενα να είναι βλακεία. Μου αρέσει περισσότερο από το αρχικό.
Γιέα.

Δημοσιευμένη  εικόνα