Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sports anime


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 kleidokrator

kleidokrator

    Flame Master

  • Members
  • 237 posts

Posted 31 December 2009 - 21:23

Είμαι φανατικός των sport anime, ότι έχει βγει παίζει να το έχω δει. Μόλις κατέβασα και την ταινία Aoki Densetsu Shoot από Saizen και τρέχω να την δω :)

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito


Posted Image


#32 just me

just me

    or perhaps not

  • Members
  • 9 posts

Posted 21 September 2010 - 18:12

γενικα δεν βλεπω αλλα με ενθουσιασε σε σημειο να παω να διαβασω μετα το αντιστοιχο manga η σειρα prince of tennis! το προτινω ανεπιφυλαχτα!

#33 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 22 September 2010 - 21:32

To Hajime No Ippo , ηταν ειναι και θα ειναι ο βασιλιας των sport anime. Αλλοθρησκοι μετανοηστε.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#34 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 September 2010 - 22:21

To Hajime No Ippo , ηταν ειναι και θα ειναι ο βασιλιας των sport anime. Αλλοθρησκοι μετανοηστε.


Δε διαφωνώ, είναι και μένα το αγαπημένο μου μαζί με το Ookiku Furikabutte. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως, πόσα αθλητικά anime είδες και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα; Ή είδες μόνο αυτό και σε ενθουσίασε τόσο;

#35 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 22 September 2010 - 22:38

Βασικα , μου αρεσει και το μποξ, οποτε επηρεαστηκα λιγο, αλλα το Hajime δεν στεκεται μονο στην σπορτ μορφη. Πεφτει γελιο, υπαρχουν διαφορα μεσα. Κατα τα αλλα, δεν εχω δει πολλα σπορτ ανιμε.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image