Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• This topic is locked This topic is locked
257 replies to this topic

#121 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 March 2008 - 16:54

Μέχρι να ανεβάσουν οι άλλοι τις εικόνες πάρτε 3-4 που τράβηξα έτσι να σας ανοίξει η όρεξη:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

#122 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 10 March 2008 - 17:32

Παρτε μια ιδεα.^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
Posted Image

#123 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 March 2008 - 17:36

Ταξιδέψατε στο 1970 για να κάνετε το meeting; :terror2:
phmava.php

#124 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 March 2008 - 17:37

Keep them coming, keep them coming! :D

Υ.Γ.#1 Πάντως, εξαιτίας "κάποιας" ένοιωσα ορισμένες τύψεις (ειδικά όταν κανείς δε φαίνονταν ν'αναγνωρίζει το κουστούμι) & γι'αυτό σήμερα άρχισα να βλέπω το Black Lagoon. ;)

Υ.Γ.#2 Και επίσης ζήλεψα & σκέφτομαι να ντυθώ κι εγώ την επόμενη φορά. Μπράβο σε όλους, τα κουστούμια ήταν πολύ ωραία.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#125 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 10 March 2008 - 17:50

Πάντως, εξαιτίας "κάποιας" ένοιωσα ορισμένες τύψεις (ειδικά όταν κανείς δε φαίνονταν ν'αναγνωρίζει το κουστούμι) & γι'αυτό σήμερα άρχισα να βλέπω το Black Lagoon

Η Balalaika ήταν πολύ πετυχημένη. Ντροπή σας. :hahaha:

LfNX0dh.png

#126 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 10 March 2008 - 18:04

συμφωνω...
Posted Image

#127 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 10 March 2008 - 18:31

Λοιπον..Τωρα μπορεσα να ποσταρω λογο δουλειας...
Περασαμε Αρκετα Καλα ειμασταν καπου στα 50 ατομα(Στο Συνταγμα...Τουλαχιστον εγω τοσα μετρισα...:stubborn:)
Στην Συνεχεια στο Καβατζα club σκασανε και αλοι τυπαδες Cosplay μιας και το μαγαζι ειχε Party(J Music FTW:joyful:)
Exω να πω τα εξης:1)Sophia Τα φορεσες που τα φορεσες τα λαγουδοΑυτακια Φορα και ενα Κορμακι να μας ερθεις σαν Haruko να γουσταρουμε εγω και O Vetus...Αχχχχ κριμα κριμα:nosey:
2)Vetus Φιλε πιστευω μαγεψαμε και καναμε τον κοσμο να παραμιλα και να αναζητα απεγνοσμενα το FLCL:hahaha: YATTA!!!(ξεκινα να φτιαχνεις το Canti costume)
3)ayaNEKO δεν πιστευω να ειχες προβληματα στον γυρισμο...αν ειχες κριμα που δεν πηρες το ροπαλο μαζι :hahaha:
4)Αντε ρε ανεβαστε τις Foto να δουμε τα χαλια μας...:congrats::hahaha::congrats::hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#128 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 March 2008 - 19:54

Zauk> Σιγά μην είχα ντυθεί και Playbunny!
Spoiler:

Ο λαός απαιτεί photos...

#129 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 10 March 2008 - 20:03

Spoiler:

Ο λαός απαιτεί photos...

zauk=Naota (cosplay costume)...Ο ΡοπαλοΚρατορας...0χα0αχχ0αχ0:hahaha:..O ευγενεστατος τυπακος που σηκοθηκε για να κατσεις στο σταθμο του μετρο στην ομονοια καθως περιμεναμε την κοπελια που εχασε το μετρο...Desu...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#130 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 March 2008 - 20:06

Αχ ναι εσύ με το *υπέροχο* ρόπαλο του baseball! Τι gentleman!
Spoiler:

#131 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 10 March 2008 - 20:09

Αχ ναι εσύ με το *υπέροχο* ρόπαλο του baseball! Τι gentleman!

Spoiler:

Ειμαι,ειμαι παναθεμαμε...:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#132 ayaNEKO

ayaNEKO

pios kani mew sta keramia

• Members
  • 7 posts

Posted 10 March 2008 - 20:27

Να με και εγω!Ηταν απο τα πιο απιστευτα meetings που εχω παει ποτε:wooi2:...αν και δεν καθησα πολυ στην καβατζα ειχα χρονο εγω και η φιλες μου να βγουμε φωτογραφιες και να γνωρισουμε καινουργια απιθανα ατομα!:blingeye2:
ηταν τελεια να το επαναλαβουμε!:awww:

#133 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 March 2008 - 21:06

Θα συμφωνήσω με τον Zauk: έπρεπε να ντυνόσουν Haruko με bunnysuit. :wooi2: Θα κάναμε φοβερό τρίο. :congrats:

Με την ευκαίρια, Zauk, ήσουν υπέροχος ως Naota. Σου πήγαίνε γάντι το cosplay τ' οποίο ήταν και το αγαπημένο μου απ' όσα είχα δει. :riiight: Κρίμα που πολλά άτομα όταν τους έλεγα ότι έκανα cosplay από FLCL δεν ήξεραν καν το anime. :emptyonexg1: Έτσι οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ντύθηκα yakuza. :hihi2: 1-2 άτομα νόμιζαν ότι ντύθηκα ο κοκκινομάλλης από Advent Children (άσχετα που είχα το φρύδι του Καραμανλή, αλλά τέσπα).

#134 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2008 - 21:38

Παιδιά εγώ μόνο στο Καβάντζα πήγα και πέρασα πάρα πού ωραία! Πολλά ωραία cosplays, τόσα που δεν ξέρω ποιο να πρωτο-αναφέρω, πολύ μουσική (αν και η φάση με την ηλεκτρονική δεν μου άρεσε τόσο) και πολύ καλό κλίμα!

Επίσης να μεταφέρω και μια (εξαιρετική) παρατήρηση που έκανε μια φίλη μου. Ήμασταν στο μόνο μέρος που είχε στις οθόνες ποδόσφαιρο και το Advent Children και όλοι οι άντρες κοίταγαν το Advent Children!! :gotit:

Επίσης αναρωτιέμαι αν το παιδί με τα Pocky θα καταφέρει να βρει την πηγή!! Μας έκανε και γελάσαμε πολύ!:kakaka:

#135 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 March 2008 - 22:00

Ήμασταν στο μόνο μέρος που είχε στις οθόνες ποδόσφαιρο και το Advent Children και όλοι οι άντρες κοίταγαν το Advent Children!! :gotit:

Ένας στην παρέα μας (δεν θυμάμαι ποιος) έβλεπε ποδόσφαιρο και τον κράζαμε γι' αυτό (σε j-music ήρθες, ωρέεεεεεεεεε!). :bleh:

Επίσης αναρωτιέμαι αν το παιδί με τα Pocky θα καταφέρει να βρει την πηγή!! Μας έκανε και γελάσαμε πολύ!:kakaka:

Το παιδί με τα Pocky; :hmmm: Έτρωγε κανείς Pocky στο cosplay party (που σαφώς θα τα 'φερε από το σπίτι του καθώς αμφιβάλω αν θα σερβίραν τέτοια στο κατάστημα :hahaha: ). Ας μασουλήσω κανένα με γεύση φράουλα, με την ευκαιρία...