Καλησπέρα κόζμε!
Σήμερα απέκτησα ξανά ιντερνετ (3 μήνες ήμουν εκτός, έσκασα!!)
Πριν λίγο τελειωσα την ανάγνωση του thread και...
ήρθε η ώρα για ΦΩΤΟ!!
Πρώτα οι φωτό και το μπουρου-μπούρου αργότερα)...
*Το δικό μου cosplay για το 2008. (kapitan)
Balalaika, από το
Black Lagoon.
*Το παληκάρι δίπλα μου, άντλησε ιδέα για cosplay, επίσης από το Black Lagoon. "
Mr. Chang"-λέει, αλλά εγώ του χρόνου αυτόνε θα τονε ντύσω...(kou-inu no)
Zacks από
CRISIS CORE-final fantasy7. Γιατί-τι μου φταιξε? Έχει το φυζίκ, έχει τα σωστά χρώματα και είναι στην κατάλληλη ηλικία...
*Ας πούμε, πως και με την παρακάτω φωτό εξακολουθούμε να βρισκόμαστε μέσα στο κλίμα του Black Lagoon....
*Υπόθεση:
Red Ryramid. Ενα ζευγάρι neko-mimi (έπρεπε να σας είχα δίπλα στο τηλέφωνο, όταν είπα τη λέξη "νεκο-μίμι" στον Πυραμιδάκο κι αυτός παράκουσε..
-"Εχμ...συγγνώμη, τι είπες θα μου φορέσεις...? μίνι??")
Ενα τσόκερ για το λαιμό, με κουδουνάκι και μια αλυσιδίτσα να κρέμμεται...και νάσου ο Πυραμιδάκος έσκασε μύτη στο ιβέντ, με ένα από τα πιο αναγνωρίσημα φετινά cosplays, φτιαγμένο κυριολεκτικά από το τίποτα. Όλοι λέγανε "Αααχου! Ο Ritsuka από το Loveless!!
Απολαυστε παρακάτω....Πυραμιδάκο & τα καλύτερα φιλαράκια του...
*O
Spawn_I, πέρα από το καταπληκτικό του κοστούμι (μπράβο Μάτσου!!), υπέστη φέτος τα αποτελέσματα 2 μηχανισμών λογοκρισίας. α) Ενός πιτσιρικιού που του χε αγοράσει ο μπαμπάς σπρευ-αφρού
και β) τη λεκτική επίθεση μιας γριάς στο σταθμό του ηλεκτρικού!
"Δε ντρεπόσαστεε! Πως κυκλοφοράτε έτσι-ιιιιι??!!??"
(τώρα....αμα την έβαλε τη γριά ο Αδωνις Γεωργιάδης ή ανήκει στην "Αλ Κάϊντα με τις γριες" του Λαζόπουλου που βασανίζουνε τον Αρναούτογλου στα τηλέφωνα, επιφυλασσόμεθα....
*Και τώρα το βουλώνο για λίγο! Απολαυστε φωτό!!
*Το "Πνευματικό μου τέκνο"! Ο
Six_Winged_Angel!
*Υπάρχει ένα ευφυολόγημα, σχετικά με το στρατό, που λέει "Όποιος πάει στο στρατό και δεν αγανακτήσει, του δίνω τη διεύθυνση να ρθει να με..". Που κολλάει? Στο ότι τα ρημάδια τα ψηλοτάκουνα θέλουνε να τα έχεις συνηθησει, πριν χρειαστεί να περπατήσεις 140 νουμερα στην Αχαρνών. Κοντολογοίς, τα ποδια μου γίνανε τούμπανο. Πάνω σ' αυτό, κρατάω το σχόλιο του
Pershs "
Μωρή, η Balalaika κυκλοφορούσε πάντα με ελικοπτερο...!"
Τιμής ένεκεν, η παρακάτω φωτό μαζί του. Το καινουργιο του λουκ-μουσάκι του παει μούρλια!
*Ενας true-ιάπωνας στην παρέα μας! Εδώ σε neko-mimiED version!
Είναι ο
Satoshi-san, και σε ότι έχει πει γι αυτόν νωρίτερα η Μάτσου, έχει απόλυτο δίκιο. Πράγματι, ένα πολύ επικοινωνιακό και συμπαθέστατο άτομο.
*Το τελευταίαο-και καλό! Αυτός είναι ο
Γιάννης. Είναι φίλος του δικού μας Kabamaroudis και είχε κάνει το 2006 ενα τόσο πετυχημένο cosplay Διαδηλωτή από το Akira, που δεν σταματούσε λεοφωρείο στη στάση για να τον πάρει! Το φετινό του δεν ήταν κατι από συγκεκριμμενο τίτλο ανιμε. Ο Γιαννης πάντως έχει απίστευτη φαντασία! Και δημιουργικότητα. Επίσης κάνει καταπληκτικά σκίτσα και δημιουργει τα δικά του μάνγκα...