Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
257 replies to this topic

#196 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:30

;141216']Πολυ Οff-topic Δεν βγηκαμε?
Ας παμε παλι στο Cosplay plz:congrats:...
Aντε ρε μαγκες θελουμε Φωτο στο Gallery...:hahaha:

Παρασυρθήκαμε λόγω έλλειψης φωτογραφιών! Αντε καλέ! Ανεβάστε καμία!! :wis:

#197 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:24

Hey!I needs Pocky too :wooi2:

#198 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:36

Hey!I needs Pocky too :wooi2:

Παιδιά καλύτερα ρωτήστε με σε πμ οι επόμενοι! 'Ετοιμες τις έχω τις οδηγείες. Μάλιστα επειδή είστε και τόσοι λέω μήπως κάνουμε καμιά μαζική εκδρομή κατά εκεί να τους τρομάξουμε!:orly:

#199 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:45

Οσο για την κοπελα που ντυθηκε Haruhi... Στο κλαμπ ησουν μεσα στο στοιχειο μας, αλλα αναρωτιεμαι αν αναγνωρισε κανεις το cosplay σου στους δρομους η το μετρο...

Εγω αν ημουνα στο τρενο και εμπαινε μια Χαρουχι μεσα, θα σηκωνομουν και θα αρχιζα το χορευτικο....

:wooi2::wooi2:

lool και να ήταν κανένας που ήξερε απο anime φορούσα jacket so δεν θα καταλάβενε τίποτα :P αν και μας κοιτάγαν καλά καλά για άλλα XD

οο pocky <3!! έχω pocky :congrats: *eats* Φοβερό μαγαζί το soya eh??

#200 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:56

lool και να ήταν κανένας που ήξερε απο anime φορούσα jacket so δεν θα καταλάβενε τίποτα :P αν και μας κοιτάγαν καλά καλά για άλλα XD

οο pocky <3!! έχω pocky :congrats: *eats* Φοβερό μαγαζί το soya eh??

Εγώ πάντως σε αναγνώρισα από την στεκούλα! Cute! Ναι, πολύ καλό μαγαζάκι και πολύ καλή η κυρία που το έχει!:gotit:

#201 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 17:36

Είσαι η κοπελία που ήταν ντυμένη μαθήτρια, και καθόσουν μόνη κοντά στην πόρτα να υποθέσω, στο τελευταίο σκαμπό, μπροστά από το φότοπλεϊ; Και η παρέα που ήρθε μετά ήταν μαζί με τον Γίωργο που είχε ντυθεί Sanji από το One Piece; Εμείς ήμασταν στην παρέα δίπλα, που πειράζενε το Γίωργο και τρώγαμε pocky. Είχε πολύ γέλιο!!! Ακόμα και η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε τι ήταν αυτά

ναι εγω ημουν!
κοιτα που ολοι βγαινουμε γνωστοι!!
χαχαχα να το ηξερα νωριτερα θα ρωταγα εισαι στο anime.gr μπας και εβρισκα κανενα ανθρωπο να κατσω!!:uhh:

#202 Utsutsu

Utsutsu

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 18:52

Με το που καποιος ειπε για εναν τυπο με βρακι στο κεφαλι του, αμεσως καταλαβα οτι επροκειτο για σενα.... καλως ηρθες στο anime.gr

LooooL ετσι ε? Μα γιατι πηγε το μυαλο σου σε μενα...δεν καταλαβαινω :whistling:
Thanx, καλως σας βρηκα.

#203 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 19:23

Παιδιά καλύτερα ρωτήστε με σε πμ οι επόμενοι! 'Ετοιμες τις έχω τις οδηγείες. Μάλιστα επειδή είστε και τόσοι λέω μήπως κάνουμε καμιά μαζική εκδρομή κατά εκεί να τους τρομάξουμε!:orly:

*goux*goux*

που είναι η βαλίτσα;;; ναι εκεινη η μεγάλη!:hahaha:

go go Pocky can't w8 anymore :bike:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#204 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 23:13

Παίδες και παιδούλες που έχετε τραβήξει fotos σαν ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε ειδική κατηγορία στην gallery μας με τίτλο Cosplay Meeting 2008 όπου μπορείτε να τις ανεβάσετε.
Για να βλέπουμε εμείς που δεν ήρθαμε και να ζηλεύουμε περισσότερο!:zetsubou:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 00:48

Λοιπόν, το πρώτο update από φωτογραφίες του πιο πρόσφατου cosplay party αναρτήθηκαν στο blog, οπότε πηγαίντε να βλεφαριάσετε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους είχαν το μεράκι να φτιάξουν τα εκπληκτικά κοστούμια!:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#206 elissaios

elissaios

uTiLiZeR

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 02:16

Έβγαλα πολλές φωτογραφίες αλλά οι πολλές ήτανε διπλές (καμιά 80αριά για την ακρίβεια, 44 μείνανε). Αλλά ρε παιδιά, δεν τραβούσατε φωτογραφίες! Οι πιο πολλοί βγάζατε τους φίλους σας και άντε και καμία αδέσποτη. Τέτοια πράγματα δεν τα βλέπεις συχνά!

Btw την μπύρα μου έκανα 3 ώρες να την πιω :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 08:01

Και μένα το ρούμι τόσο μου πήρε πάνω κάτω...:emptyonexg1:

Όσο πρόλαβα και είδα, ήταν απίστευτο meeting. Μακάρι να μην ήμουν χώμα και να μπορούσα να γνωρίσω και περισσότερα παιδιά της ομύγηρης...oh well next time...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#208 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 10:44

Εξαιρετική η ιδέα να φτιάξετε gallery!! Άντε, Άντε γεμίστε την! Εγώ δυστυχώς είχα ξεχάσει τις μπαταρίες μου και έτσι δεν έβγαλα πολλούς cosplayers :emptyonexg1:.

Ήθελα όμως να πω και κάτι άλλο σαν γενική συμβουλή. Όταν ζητάτε να βγάλετε φωτογραφία κάποιον cosplayer, δώστε του το χρόνο να φτιάξει λίγο τη στολή του και να πάρει την κατάλληλη πόζα που να ταιριάζει στον χαρακτήρα που έχει ντυθεί. Επίσης βρείτε και την κατάλληλη γωνία, δηλαδή μην βγάζετε από το πλάι φωτογραφίες επειδή το μοντέλο σας ποζάρει σε κάποιον άλλο. Αφού δέχτηκε να τον βγάλει φωτογραφία κάποιος άλλος, θα δεχτεί να ποζάρει και για εσάς, οπότε μην βγάζετε φώτος που μοιάζουν λες και τις έχει τραβήξει stalker, δεν κολακεύουν κανένα :wet2:!

ps:Πήγα εχθές για Pocky και προειδοποίησα την ιδιοκτήτρια. Θα παραγγείλει κι άλλα γιατί της τελειώναν! Άντε, δουλεύω για εσάς:ureshii:

#209 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 10:45

ναι εγω ημουν!
κοιτα που ολοι βγαινουμε γνωστοι!!
χαχαχα να το ηξερα νωριτερα θα ρωταγα εισαι στο anime.gr μπας και εβρισκα κανενα ανθρωπο να κατσω!!:uhh:

Χε χε, και γω κάπως έτσι ένιωσα όταν έφτασα στο Σύνταγμα, και απλός περιφερόμουν σε δίαφορες παρέες, αλλά δεν πολυμιλούσα. (δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο που γνωρίζω)

To queen of hearts Ούτε εγώ ήξερα ότι είσαι και σε αυτό το forum. Πάντως χάρηκα πολύ που σας πέτυχα στο πάρτυ.

#210 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 10:53

Εξαιρετική η ιδέα να φτιάξετε gallery!! Άντε, Άντε γεμίστε την! Εγώ δυστυχώς είχα ξεχάσει τις μπαταρίες μου και έτσι δεν έβγαλα πολλούς cosplayers :emptyonexg1:.

με μπαταρίες δουλεύεις εσυ;;; :oo:

Μαθαίνουμε σιγά σιγά... και κάποιοι να κάνουν cosplay και προφανώς οι φωτογράφοι να βγάζουν πιο "επαγγελματικές" φωτο... δε γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη...

@ Namida

σιγά σιγά θα μάθεις τον κόσμο.. αλίμονο αν μάθαινες 50 άτομα με την μία... επίσης πέρνα [και εσυ και όποιος άλλος θέλει/μπορεί] και από τις προβολές που κάνουμε... δε δαγκώνουμε [ή έτσι λέμε τουλάχιστον :hahaha:]