Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
257 replies to this topic

#181 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 23:55

Israh που έχασες το μετρό!!!!!!!!! Καλά είμαι. Εσύ?
Πολύ ωραία περάσα, αν και έφυγα νωρίς... Εσύ δεν ήρθες? Δεν θυμάμαι! xD
Speedgrapher πού είσαι??

Μια χαρα! Ευχαριστώ! αμμμμ Οχι, δεν μπηκα στο metro....=[ :emptyonexg1:
Εχασα εεεε? τ_τ

#182 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:12

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

Ένας καμένος ecchi-boy ήμουν :P Κοιταχτήκατε όλες αν γυρίσατε σπίτι με τα εσώρουχα σας?:bleh:

Πέρσι ήμουν ecchi-sensei με ματωμένη μύτη :nbleed: αλλά δυστυχώς φέτος έγιναν όλα βιαστικά και δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ κατάλληλα. Μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά.

Με το που καποιος ειπε για εναν τυπο με βρακι στο κεφαλι του, αμεσως καταλαβα οτι επροκειτο για σενα.... καλως ηρθες στο anime.gr

Οσο για την κοπελα που ντυθηκε Haruhi... Στο κλαμπ ησουν μεσα στο στοιχειο μας, αλλα αναρωτιεμαι αν αναγνωρισε κανεις το cosplay σου στους δρομους η το μετρο...

Εγω αν ημουνα στο τρενο και εμπαινε μια Χαρουχι μεσα, θα σηκωνομουν και θα αρχιζα το χορευτικο....

:wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#183 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:14

εγω πηγα στο party στο καβαντζα και ηταν πολυ ομορφα!
πολλοι οι ντυμενοι και χαρηκα και πολυ καλη μουσικη! ! !

βεβαια ειχα παει μονη μου:hahaha: και πρεπει να με περασαν για μια τρελη που περιφερεται μονο της!!

ευτυχωσ μετα ηρθαν κατι φιλοι μου...)
στη σελιδα 9 μαλιστα μπορειτε να δειτε και τη φατσα μου!

Είσαι η κοπελία που ήταν ντυμένη μαθήτρια, και καθόσουν μόνη κοντά στην πόρτα να υποθέσω, στο τελευταίο σκαμπό, μπροστά από το φότοπλεϊ; Και η παρέα που ήρθε μετά ήταν μαζί με τον Γίωργο που είχε ντυθεί Sanji από το One Piece; Εμείς ήμασταν στην παρέα δίπλα, που πειράζενε το Γίωργο και τρώγαμε pocky. Είχε πολύ γέλιο!!! Ακόμα και η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε τι ήταν αυτά

#184 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 11:31

Είσαι η κοπελία που ήταν ντυμένη μαθήτρια, και καθόσουν μόνη κοντά στην πόρτα να υποθέσω, στο τελευταίο σκαμπό, μπροστά από το φότοπλεϊ; Και η παρέα που ήρθε μετά ήταν μαζί με τον Γίωργο που είχε ντυθεί Sanji από το One Piece; Εμείς ήμασταν στην παρέα δίπλα, που πειράζενε το Γίωργο και τρώγαμε pocky. Είχε πολύ γέλιο!!! Ακόμα και η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε τι ήταν αυτά

Καλέ! Εμείς είμασταν στην ίδια παρέα!! Δεν ήξερα πως είσαι και σ'αυτό το φόρουμ! Τα Pocky τελικά είναι το σημείο αναγνώρισής μας! :hahaha:

#185 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:11

με πειραζατε ας γελασω :P :nosey: δεν φταιω εγω που ειχαν εναν L διπλα μου που με ειχε περασει για κιρα (τα μαλλια τα χα βαψει ξαν8α αλλα δν φαινοταν τιποτα κει μεσα γ@μωτο >< ολοι οσοι τα βλεπαν εκει μεσα κιρα με κανανε...τλκ την γραβατα επρεπε να την ειχα βαλει και στο 2ο παρτυ που χα παει σαν κιρα:bath:)...To ωραιο ειναι που 8υμαστε το πραγματικο μου name :congrats: Σε γενικες γραμμες το παρτυ ηταν καλο οχι σαν τα αλλα 2 ομως:wis: η8ελα να παω και στο συνταγμα αλλα ειχα κανονισει με την παρεα να παμε κατευθειαν στο μπαρ...

PS τα pocky που τα βρισκετε ομολογω ηταν γλυκο το κερασμα που μου κανατε :wooi2:

#186 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:55

με πειραζατε ας γελασω :P :nosey: δεν φταιω εγω που ειχαν εναν L διπλα μου που με ειχε περασει για κιρα (τα μαλλια τα χα βαψει ξαν8α αλλα δν φαινοταν τιποτα κει μεσα γ@μωτο >< ολοι οσοι τα βλεπαν εκει μεσα κιρα με κανανε...τλκ την γραβατα επρεπε να την ειχα βαλει και στο 2ο παρτυ που χα παει σαν κιρα:bath:)...To ωραιο ειναι που 8υμαστε το πραγματικο μου name :congrats: Σε γενικες γραμμες το παρτυ ηταν καλο οχι σαν τα αλλα 2 ομως:wis: η8ελα να παω και στο συνταγμα αλλα ειχα κανονισει με την παρεα να παμε κατευθειαν στο μπαρ...

PS τα pocky που τα βρισκετε ομολογω ηταν γλυκο το κερασμα που μου κανατε :wooi2:

Δε φταίει ο Λ! Αφού τον παρακολουθούσες και μας απειλούσες με το ρολόι σου τι να φάνταστει; Πώς είσαι η Μίσα? Οχι βέβαια! Πως είσαι ο Λάιτ μασκαρεμένος σε χαρακτήρα απ'το one piece. Να λες και πάλι καλά που ήταν στις καλές του και με άφηνε να σου δίνω Pocky γιατί γίνεται επιθετικός άμα πάω να μοιράσω τα γλυκά του!.. Ξαμολάει τη Σουνάκο και γίνεται αιματοκύλισμα!:kill4u:

#187 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:15

Δε φταίει ο Λ! Αφού τον παρακολουθούσες και μας απειλούσες με το ρολόι σου τι να φάνταστει; Πώς είσαι η Μίσα? Οχι βέβαια! Πως είσαι ο Λάιτ μασκαρεμένος σε χαρακτήρα απ'το one piece. Να λες και πάλι καλά που ήταν στις καλές του και με άφηνε να σου δίνω Pocky γιατί γίνεται επιθετικός άμα πάω να μοιράσω τα γλυκά του!.. Ξαμολάει τη Σουνάκο και γίνεται αιματοκύλισμα!:kill4u:

:P εγω δεν απειλησα ουτε παρακολουθησα κανεναν εσεις λεγατε "αυτη την φορα δν 8α τον φας κακουργε κτλ " :orly: πες μου ομως pocky που βρισκετε?

#188 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:43

:P εγω δεν απειλησα ουτε παρακολουθησα κανεναν εσεις λεγατε "αυτη την φορα δν 8α τον φας κακουργε κτλ " :orly: πες μου ομως pocky που βρισκετε?

Και εγω την εχω αυτην την απορια....Που στο θεο μπορω να βρω Pocky?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#189 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:47

Lol.. γιατί νομίζεις πως σου έστειλα πμ; για να δω αν ξέρεις τον χάρτη της Αθήνας; :kakaka:

Έπρεπε να σε έχω πάρει με την κάμερα την ώρα που μας ρώταγες τα ονόματά μας, νομίζοντας πως δε σε βλέπαμε που πείραζες το ρολόι σου! Ας όψεται που δεν είχα χώρο στην τσάντα μου για μπαταρίες γιατί την είχα γεμίσει με pocky και γλυφιτζούρια για τον L! Και δεν είχες και καμιά εξήγηση για τα μήλα που εξαφανίζονταν πίσω απ'τη πλάτη σου! Χα! pwned! :hahaha:

;141167']Και εγω την εχω αυτην την απορια....Που στο θεο μπορω να βρω Pocky?

Δες τα pms σου σε λίγο για οδηγείες! Αν και δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλά κουτάκια σε τόσους που έχω δώσει οδηγείες!

Μήπως να σας δίνω και τ όνομά μου μπας και μας κάνει καμιά έκπτωση η κυρία που το έχει; Έχω και L να θρέψω!! χιχιχι...

#190 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:56

Lol.. γιατί νομίζεις πως σου έστειλα πμ; για να δω αν ξέρεις τον χάρτη της Αθήνας; :kakaka:

Έπρεπε να σε έχω πάρει με την κάμερα την ώρα που μας ρώταγες τα ονόματά μας, νομίζοντας πως δε σε βλέπαμε που πείραζες το ρολόι σου! Ας όψεται που δεν είχα χώρο στην τσάντα μου για μπαταρίες γιατί την είχα γεμίσει με pocky και γλυφιτζούρια για τον L! Και δεν είχες και καμιά εξήγηση για τα μήλα που εξαφανίζονταν πίσω απ'τη πλάτη σου! Χα! pwned! :hahaha:

Δες τα pms σου σε λίγο για οδηγείες! Αν και δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλά κουτάκια σε τόσους που έχω δώσει οδηγείες!

Μήπως να σας δίνω και τ όνομά μου μπας και μας κάνει καμιά έκπτωση η κυρία που το έχει; Έχω και L να θρέψω!! χιχιχι...

ΤΗΑΝΚSSSSS:wis:....I am going to get some....:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#191 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:02

;141182']ΤΗΑΝΚSSSSS:wis:....I am going to get some....:bike:

Γρήγορα, γρήγορα! Δε σε βλέπω να προλαβαίνεις! Άσε που αν αυξηθεί η ζήτηση ίσως εκτός από σοκολάτα και φράουλα να φέρουν και τα αγαπημένα μου ΜΑΝ POCKY!!Pocky με σοκολάτα υγείας δηλαδή! I jest you not, έτσι τα λένε!

Και μην ξεχνάμε το σύνθημα! Κάθε φορά που ανοίγει ένα κουτί Pocky ο κόσμος γεμίζει με chibi sparkles! Kyuuu:wooi2:

Υ.Γ.Θα είναι δόκιμο να χρησιμοποιώ τον όρο Pockymaster από εδώ και πέρα;

#192 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:19

απο εκεινο το μαγαζι της γιαπωνεζας απεναντι απο το Furin Kazan δεν τα πηρες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:23

Nαι!

#194 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:23

Yup Απο εκει τα τσιμπισε....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#195 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:25

Πολυ Οff-topic Δεν βγηκαμε?
Ας παμε παλι στο Cosplay plz:congrats:...
Aντε ρε μαγκες θελουμε Φωτο στο Gallery...:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: