Israh που έχασες το μετρό!!!!!!!!! Καλά είμαι. Εσύ?
Πολύ ωραία περάσα, αν και έφυγα νωρίς... Εσύ δεν ήρθες? Δεν θυμάμαι! xD
Speedgrapher πού είσαι??
Μια χαρα! Ευχαριστώ! αμμμμ Οχι, δεν μπηκα στο metro....=[
Εχασα εεεε? τ_τ
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 23:55
Israh που έχασες το μετρό!!!!!!!!! Καλά είμαι. Εσύ?
Πολύ ωραία περάσα, αν και έφυγα νωρίς... Εσύ δεν ήρθες? Δεν θυμάμαι! xD
Speedgrapher πού είσαι??
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:12
:emptyonexg1:
Ένας καμένος ecchi-boy ήμουνΚοιταχτήκατε όλες αν γυρίσατε σπίτι με τα εσώρουχα σας?
![]()
Πέρσι ήμουν ecchi-sensei με ματωμένη μύτηαλλά δυστυχώς φέτος έγιναν όλα βιαστικά και δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ κατάλληλα. Μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά.
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:14
εγω πηγα στο party στο καβαντζα και ηταν πολυ ομορφα!
πολλοι οι ντυμενοι και χαρηκα και πολυ καλη μουσικη! ! !
βεβαια ειχα παει μονη μουκαι πρεπει να με περασαν για μια τρελη που περιφερεται μονο της!!
ευτυχωσ μετα ηρθαν κατι φιλοι μου...)
στη σελιδα 9 μαλιστα μπορειτε να δειτε και τη φατσα μου!
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 11:31
Καλέ! Εμείς είμασταν στην ίδια παρέα!! Δεν ήξερα πως είσαι και σ'αυτό το φόρουμ! Τα Pocky τελικά είναι το σημείο αναγνώρισής μας!Είσαι η κοπελία που ήταν ντυμένη μαθήτρια, και καθόσουν μόνη κοντά στην πόρτα να υποθέσω, στο τελευταίο σκαμπό, μπροστά από το φότοπλεϊ; Και η παρέα που ήρθε μετά ήταν μαζί με τον Γίωργο που είχε ντυθεί Sanji από το One Piece; Εμείς ήμασταν στην παρέα δίπλα, που πειράζενε το Γίωργο και τρώγαμε pocky. Είχε πολύ γέλιο!!! Ακόμα και η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε τι ήταν αυτά
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:11
Είσαι η κοπελία που ήταν ντυμένη μαθήτρια, και καθόσουν μόνη κοντά στην πόρτα να υποθέσω, στο τελευταίο σκαμπό, μπροστά από το φότοπλεϊ; Και η παρέα που ήρθε μετά ήταν μαζί με τον Γίωργο που είχε ντυθεί Sanji από το One Piece; Εμείς ήμασταν στην παρέα δίπλα, που πειράζενε το Γίωργο και τρώγαμε pocky. Είχε πολύ γέλιο!!! Ακόμα και η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε τι ήταν αυτά
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:55
με πειραζατε ας γελασω
![]()
δεν φταιω εγω που ειχαν εναν L διπλα μου που με ειχε περασει για κιρα (τα μαλλια τα χα βαψει ξαν8α αλλα δν φαινοταν τιποτα κει μεσα γ@μωτο
ολοι οσοι τα βλεπαν εκει μεσα κιρα με κανανε...τλκ την γραβατα επρεπε να την ειχα βαλει και στο 2ο παρτυ που χα παει σαν κιρα
)...To ωραιο ειναι που 8υμαστε το πραγματικο μου name
Σε γενικες γραμμες το παρτυ ηταν καλο οχι σαν τα αλλα 2 ομως
η8ελα να παω και στο συνταγμα αλλα ειχα κανονισει με την παρεα να παμε κατευθειαν στο μπαρ...
PS τα pocky που τα βρισκετε ομολογω ηταν γλυκο το κερασμα που μου κανατε
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:15
Δε φταίει ο Λ! Αφού τον παρακολουθούσες και μας απειλούσες με το ρολόι σου τι να φάνταστει; Πώς είσαι η Μίσα? Οχι βέβαια! Πως είσαι ο Λάιτ μασκαρεμένος σε χαρακτήρα απ'το one piece. Να λες και πάλι καλά που ήταν στις καλές του και με άφηνε να σου δίνω Pocky γιατί γίνεται επιθετικός άμα πάω να μοιράσω τα γλυκά του!.. Ξαμολάει τη Σουνάκο και γίνεται αιματοκύλισμα!
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:43
Και εγω την εχω αυτην την απορια....Που στο θεο μπορω να βρω Pocky?
εγω δεν απειλησα ουτε παρακολουθησα κανεναν εσεις λεγατε "αυτη την φορα δν 8α τον φας κακουργε κτλ "
πες μου ομως pocky που βρισκετε?

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:47
εγω δεν απειλησα ουτε παρακολουθησα κανεναν εσεις λεγατε "αυτη την φορα δν 8α τον φας κακουργε κτλ "
πες μου ομως pocky που βρισκετε?
Δες τα pms σου σε λίγο για οδηγείες! Αν και δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλά κουτάκια σε τόσους που έχω δώσει οδηγείες!;141167']Και εγω την εχω αυτην την απορια....Που στο θεο μπορω να βρω Pocky?
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:56
ΤΗΑΝΚSSSSS:wis:....I am going to get some....Lol.. γιατί νομίζεις πως σου έστειλα πμ; για να δω αν ξέρεις τον χάρτη της Αθήνας;
![]()
Έπρεπε να σε έχω πάρει με την κάμερα την ώρα που μας ρώταγες τα ονόματά μας, νομίζοντας πως δε σε βλέπαμε που πείραζες το ρολόι σου! Ας όψεται που δεν είχα χώρο στην τσάντα μου για μπαταρίες γιατί την είχα γεμίσει με pocky και γλυφιτζούρια για τον L! Και δεν είχες και καμιά εξήγηση για τα μήλα που εξαφανίζονταν πίσω απ'τη πλάτη σου! Χα! pwned!
Δες τα pms σου σε λίγο για οδηγείες! Αν και δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλά κουτάκια σε τόσους που έχω δώσει οδηγείες!
Μήπως να σας δίνω και τ όνομά μου μπας και μας κάνει καμιά έκπτωση η κυρία που το έχει; Έχω και L να θρέψω!! χιχιχι...

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:02
Γρήγορα, γρήγορα! Δε σε βλέπω να προλαβαίνεις! Άσε που αν αυξηθεί η ζήτηση ίσως εκτός από σοκολάτα και φράουλα να φέρουν και τα αγαπημένα μου ΜΑΝ POCKY!!Pocky με σοκολάτα υγείας δηλαδή! I jest you not, έτσι τα λένε!;141182']ΤΗΑΝΚSSSSS:wis:....I am going to get some....
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:19
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:23
απο εκεινο το μαγαζι της γιαπωνεζας απεναντι απο το Furin Kazan δεν τα πηρες?
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:23
Yup Απο εκει τα τσιμπισε....απο εκεινο το μαγαζι της γιαπωνεζας απεναντι απο το Furin Kazan δεν τα πηρες?

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 14:25