Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
257 replies to this topic

#166 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:00

:hi:

Εγώ ήμουν Haruhi ~ ^^
thnx guyss!
Πολύ ωράιο το Party παντος!! congratss στους διοργανωτές και όλους που ντυθήκαν! ήχε φοβερά cosplay!!!

Haruhi!!
ειμαι η κοπελα που χαρευαμε μαζι το haruhi dance εξω απο το καβαντζα!!!:joyful:

#167 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:36

Ηθελα να αναφέρω κι εγώ τους αγαπημένους μου cosplayers απ την Κυριακή!!:sleepy:
Μια κοπέλα είσε ντυθει Kenshin Η στολή της ήταν υπέροχη κατα τη γνώμη μου!!
Επισης είδα μια cosplayer με τροποποιημένη λευκή στρατιωτική στολή!! OSKARRRRRRR !!!!♥:nbleed:

Εντύπωση μου έκαναν και δυο Isabelle απ το Parakiss.... Οχι τόσο διάσημος χαρακτήρας αλλά η απόδοσή του ήταν πολύ καλή και απ τους δυο (ο ένας ήταν άντρας χιχιχι)!!

Η Haruhi ηταν τρισχαριτωμένη, καθώς είχε και τις κατάλληλες διαστάσεις για το cosplay που διάλεξε:thumbup:

Το παλληκάρι που είχε ντυθέι ΝΑΝΑ το πρόσεξε κανείς? ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!! Μέχρι και το γουνάκι είχε βάλει!!!:rofl:

Ιάπωνες cosplayers δεν έχουμε στην Ελλάδα??:mad2:

#168 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:59

Thank you καλο μου Ηλιοτρόπιο, ήμουν η θηλυκιά Isabella Yamamoto! Ο/η άλλος/η Ιζαμπέλα με έστειλε!! Καταρχήν γιατί υπήρχε (δεν είναι και πολύ γνωστός χαρακτήρας) και κατα δεύτερον γιατί ήταν απλά απίστευτος!! Κρίμα που δεν είχε μώβ μαλλιά, θα του τα δανείσω την επόμενη φορά! Χιχι!

Καλά το παλικάρι Νάνα ήταν όλα τα λεφτά!! Κι εμένα αυτή η γούνα και το όλο outfit με έστειλαν!!Απίστευτος!

Κορίτσια που χορέψατε το Haruhi dance ήσασταν πολύ γλυκούλες!! :wooi2:

Για την Όσκαρ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική!! Είμαι τρελή φαν!!

Επίσης περιμένω να δω τη φωτογράφιση από το Ναρούτο γκρουπ! Είδα πολλές καλές πόζες! Πολύ καλή δουλειά! Το ίδιο ισχύει και για τον D.J. που είχε ντυθεί Ulquiorra Schiffer! Μου είπε πως ετοίμασε τη στολή του σε μια μόνο μέρα!!!

Ερώτηση, ποιος χαρακτήρας φόραγε το βρακί στο κεφάλι; Η είναι απλά pantsu fan?

ΑΑαα!!! Ποιος είχε nekomimi και δεν τον είδα; Κυκλοφορούσε και με Soubi??

#169 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 17:14

Ηταν πραγματι μια πολυ διασκεδαστικη βραδια και τα cosplay πολλα και αξιολογα... Πολυ μου αρεσαν Ιtachi (six winged angel εγραψε ξανα) και Alucard.

Υ.Γ. γιατι λειπω μονο εγω απο τις φωτο... :nanteee: και ο saint βασικα

#170 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 17:19

Ιάπωνες cosplayers δεν έχουμε στην Ελλάδα??:mad2:

Ιαπωνες cosplayers δεν ειχαμε, αλλα ειχαμε εναν Ιαπωνα παρεα, που τρελαθηκε να βγαζει φωτογραφιες...Υπαρχει σε μια φωτογραφια του Jiraiya σε φωτογραφια τραβηγμενη στο μετρο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#171 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 17:19

ΑΑαα!!! Ποιος είχε nekomimi και δεν τον είδα;

Ο Red Pyramid και όταν έφυγε τα έβαλαν σε μένα:hot:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 17:46

Υ.Γ. γιατι λειπω μονο εγω απο τις φωτο... :nanteee: και ο saint βασικα

Yπομονή!! Κάπου θα είστε κι εσείς!!

Ιαπωνες cosplayers δεν ειχαμε, αλλα ειχαμε εναν Ιαπωνα παρεα, που τρελαθηκε να βγαζει φωτογραφιες...Υπαρχει σε μια φωτογραφια του Jiraiya σε φωτογραφια τραβηγμενη στο μετρο...

Τον είδαμε! Τι καλός! Μίλαγε πολύ καλά ελληνικά! Να ξέρει άραγε το φόρουμ για να ποστάρει τις φώτος του κι αυτός? Πρέπει να είναι απ'τις λίγες που έβγαλα με την Όσκαρ!:ureshii:Δυστυχώς είχα ξεχάσει να πάρω εξτρα μπαταρίες οπότε δεν έβγαλα φώτος τα παιδιά όπως έκανα την τελευταία φορά!

Ο Red Pyramid και όταν έφυγε τα έβαλαν σε μένα

Μπράβο Red Pyramid! Great choice!! :gotit:

#173 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 17:57

Ωστε το γλυκό Γιαπωνεζάκι που περιφερόταν με την κάμερα ήταν στην παρέα σας? :ureshii: Αναρωτιέμαι πως θα του φαινόμαστε όλοι εμείς οι Ελληνες που κάνουμε cosplaying...Στην Ιαπωνία ξέρω ότι οι Otaku είναι τα αντίστοιχα nerds της Αμερικής! :erk:

P.S You re welcome my Queen of Hearts ♥

#174 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 18:30

θελουμε κιαλλεσ foto!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 18:35

Κοιτα...εχει συνηθισει με εμας, γιατι οπου παταει κι οπου βρισκεται βλεπει ελληνες πορωμενους με την ιαπωνια...αυτο που του εκανε εντυπωση ειναι οτι ειμαστε τελικα τοσοι πολλοι..ο συγκεκριμενος εχει καψει καρδιες οπου εχει πατησει..αφου για μια περιοδο, εκανε την εμφανιση του στο Διδασκαλειο, και παρακολουθουσε το μαθημα των Ιαπωνικων. Ειναι πολυ καλο παιδακι, αρκετα κοινωνικος, μιλαει πολυ καλα ελληνικα συγκριτικα με τον χρονο που βρισκεται εδω, περιπου 1 χρονο. Τον λενε Satoshi και ζει και σπουδαζει στην Αθηνα..αυτα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#176 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 18:50

Κοιτα...εχει συνηθισει με εμας, γιατι οπου παταει κι οπου βρισκεται βλεπει ελληνες πορωμενους με την ιαπωνια...αυτο που του εκανε εντυπωση ειναι οτι ειμαστε τελικα τοσοι πολλοι..ο συγκεκριμενος εχει καψει καρδιες οπου εχει πατησει..αφου για μια περιοδο, εκανε την εμφανιση του στο Διδασκαλειο, και παρακολουθουσε το μαθημα των Ιαπωνικων. Ειναι πολυ καλο παιδακι, αρκετα κοινωνικος, μιλαει πολυ καλα ελληνικα συγκριτικα με τον χρονο που βρισκεται εδω, περιπου 1 χρονο. Τον λενε Satoshi και ζει και σπουδαζει στην Αθηνα..αυτα..

ααα!! Gomen Gomen!!! Ακούγεσαι (διαβάζεσαι δλδ) σαν την κουρασμένη φίλη του περιζήτητου γαμπρού που πρέπει να δίνει αναφορά στις υποψήφιες νύφες για τις ιδιότητές του xixixi!!! Είναι όντως όμορφο παιδάκι και είναι λογικό να αρέσει ειδικά στους anime κύκλους! :king:

Ηθελα να προσθέσω και άλλο ένα cosplay που πέρασε απαρατήρητο..αν δεν κάνω λάθος...ίσως να ήταν Card Captor Sakura..δεν την είδα σε φωτογραφίες αλλά μου άρεσαν πολύ τα παπουτσάκια της!! :kawaii:

#177 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 20:01

Αχ ναι εσύ με το *υπέροχο* ρόπαλο του baseball! Τι gentleman!

Spoiler:

Σοφία! Τι κανεις?? Ειμαι η κοπέλα που έχασε το μετρό :zetsubou:...Sorry που περιμένατε =[...Αλλα μετα δεν μπορούσα να περιμένω για το επόμενο...Χιλια συγνώμη!

Περάσες καλα??
(Αν ξαναγίνει κανενα αλλο event θα κατσω στα σιγουρα παντως!! όσα τρενα κ να χάσω!!! Θα παω ΚΟΝΤΡΑ στη καντεμια!!!) :kakaka:

#178 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 21:00

Israh που έχασες το μετρό!!!!!!!!! Καλά είμαι. Εσύ?
Πολύ ωραία περάσα, αν και έφυγα νωρίς... Εσύ δεν ήρθες? Δεν θυμάμαι! xD
Speedgrapher πού είσαι??

#179 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 21:30

Πολύ καλά cosplay παιδιά και χάρηκα που είχε τόσο μεγάλη προσέλευση.
Πρέπει να έρθω και εγώ την επόμενη φορά.
Ρημάδα εξεταστική...

#180 Utsutsu

Utsutsu

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 22:24

Ερώτηση, ποιος χαρακτήρας φόραγε το βρακί στο κεφάλι; Η είναι απλά pantsu fan?

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

Ένας καμένος ecchi-boy ήμουν :P Κοιταχτήκατε όλες αν γυρίσατε σπίτι με τα εσώρουχα σας?:bleh:

Πέρσι ήμουν ecchi-sensei με ματωμένη μύτη :nbleed: αλλά δυστυχώς φέτος έγιναν όλα βιαστικά και δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ κατάλληλα. Μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από ότι αναφέρατε. Ήταν όλα υπέροχα. Πολύ κέφι και cosplay με μεράκι. Από ότι μίλησα σήμερα με τα παιδιά (από Ondre de ciel) γούσταραν πολύ και σας ευχαριστούν.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να γνωρίσω κανένα/καμία από αυτό το forum (γνωρίζω παιδιά από animeplanet). Ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω.
Ειλικρινά εύχομαι κάποτε να μπορούμε να κάνουμε cosplay χωρίς να πρέπει να περιμένουμε τις αποκριές (όπως κάνουν στο Παρίσι πχ). Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις καλές προσπάθειες και όχι προχειροδουλεια (ναι, σαν την δικιά μου :bleh: )

p.s. ενα μπράβο και στις kawai παρουσίες :lovulovu: