Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 10:28
φοβεροι παιδια μπραβο

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 12:29
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 12:29
Φοβερά τα cosplay της Tomodachi από Black Lagoon και του Πυραμιδάκου από το Loveless ^^

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 12:54
Sorry, για όσους είχατε φτίαξει στολές με πολυ κόπο, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο μια κοπέλα με στολή νοσοκόμας που στεκόταν κοντά στην πόρτα, επειδή μου θύμιζε κάποια ηρωίδα από ένα παιχνίδι (trauma center). Έχω βγάλει κάποιες φωτογραφίες, αλλά θα τις ανεβάσω από βδομάδα που θα έχω γρήγορη γραμμή ίντερνετ. Θα φροντήσω να έρθω και στις επόμενες συναντήσεις, και να γνωρίσω ακόμα περισσότερους από εσάς!!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 13:40
Α νασε καλα...και εσυ εισουν καταπληκτικος ως Commander Amarao...Ναι κριμα που δεν ηξεραν το anime για να μας ενισχυσουν....Φιλε Vetus περιμενω τις φωτογραφιες που σου σπαω τα μουτρα με το ροπαλο...Θα συμφωνήσω με τον Zauk: έπρεπε να ντυνόσουν Haruko με bunnysuit.
Θα κάναμε φοβερό τρίο.
Με την ευκαίρια, Zauk, ήσουν υπέροχος ως Naota. Σου πήγαίνε γάντι το cosplay τ' οποίο ήταν και το αγαπημένο μου απ' όσα είχα δει.Κρίμα που πολλά άτομα όταν τους έλεγα ότι έκανα cosplay από FLCL δεν ήξεραν καν το anime.
Έτσι οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ντύθηκα yakuza.
1-2 άτομα νόμιζαν ότι ντύθηκα ο κοκκινομάλλης από Advent Children (άσχετα που είχα το φρύδι του Καραμανλή, αλλά τέσπα).

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 13:55
Headbangin!
Whyyyyyyy ?????????
Δεν είχα cosplay και έλεγα να μην έρθω αλλά όταν έμαθα οτι είχε και party στο καπάκι ξενέρωσα
Τυχερά παιδία ...
Τώρα είμαι σαν το avatar της Glastenen, στο ανδρικό όμως ... και ακόμα να ματώσει.
Φαίνεται περάσατε καλά και μερικά cosplay ήταν απίστευτα! Μπράβο, μπράβο!!!
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:06
H Haruhi!!!!!! ποια ειναι η Haruhi??????? Ειναι μελος του φορουμ? Απο που πηρε τη στολη? Ποσο?
Εγώ ήμουν Haruhi ~ ^^
thnx guyss!
Πολύ ωράιο το Party παντος!! congratss στους διοργανωτές και όλους που ντυθήκαν! ήχε φοβερά cosplay!!!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:21
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:22
Ααααα ωστε εσυ σουν η Haruhi...πολυ καλο cosplay gz...
Εγώ ήμουν Haruhi ~ ^^
thnx guyss!
Πολύ ωράιο το Party παντος!! congratss στους διοργανωτές και όλους που ντυθήκαν! ήχε φοβερά cosplay!!!

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:26
Ο συγκεκριμένος είναι ντυμένος Watari από το Death Note ή είναι ιδέα μου?
βασικα ρωτσαμε το παιδι και μας ειπε οτι δεν ειναι απο καπου συγκεκριμενα... μιας και την εφτιαξε μονος του... εγω παντω οταν την ειδα ο νους μου πηγε στο nausica... στον θειο της στην αρχη της ταινιας...
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:37
τελικα δε μας ειπες... ηταν αγοραστη η στολη? γιατι αν ηταν homemade, πραγματικα πολυ καλη δουλεια
lol αγοραστή ηταν εγω απλα την διόρθωσα λίγο και έκανα κατι αλλαγές
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:54
πολλοι οι ντυμενοι και χαρηκα και πολυ καλη μουσικη! ! !
βεβαια ειχα παει μονη μου
ευτυχωσ μετα ηρθαν κατι φιλοι μου...)
στη σελιδα 9 μαλιστα μπορειτε να δειτε και τη φατσα μου!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:58
βασικα ρωτσαμε το παιδι και μας ειπε οτι δεν ειναι απο καπου συγκεκριμενα... μιας και την εφτιαξε μονος του... εγω παντω οταν την ειδα ο νους μου πηγε στο nausica... στον θειο της στην αρχη της ταινιας...
Kι εμένα αυτόν μου θύμισε λιγάκι! Κρίμα να μην έχει συγκεκριμένο concept μια στολή που φαίνεται πως έκανε με τόσο κόπο! Ισως θα πρέπει να την προσαρμόσει σε κάποιο χαρακτήρα απ'τη Ναυσικά!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο