Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• This topic is locked This topic is locked
257 replies to this topic

#151 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 11 March 2008 - 10:28

ποιος ειναι ο alucard και η κοπελια διπλα του???
φοβεροι παιδια μπραβο

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#152 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 March 2008 - 11:51

Posted Image

Ο συγκεκριμένος είναι ντυμένος Watari από το Death Note ή είναι ιδέα μου?

Υπήρχε στο 'Καβάντζα' & μία κοπέλα που ήταν πολύ καλή "L".
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#153 elissaios

elissaios

uTiLiZeR

• Members
  • 4 posts

Posted 11 March 2008 - 12:26

Υπήρχε στο 'Καβάντζα' & μία κοπέλα που ήταν πολύ καλή "L".

Δεν μου ξέφυγε, αλλά όταν την ρώτησα για φωτογραφία μου πέταξε ένα "όχι ευχαριστώ" και τελείωσε εκεί το θέμα :emptyonexg1:

Όλοι πραγματικά υπέροχοι!

Υ.Γ. billy κανονίζουμε καφέ με την πρώτη ευκαιρία.
Posted Image

#154 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 March 2008 - 12:29

Πολυ ωραιες οι φωτο, και μερικα cosplay ηταν πραγματι πολυ πετυχημενα! Μπραβο σας παιδια :)
Posted Image

#155 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 11 March 2008 - 12:29

Δυστυχώς ήρθα για πολύ λίγο :( αλλά χάρηκα που είδα παιδιά από το forum που είχα να δω πάρα πολύ καιρό XD
Φοβερά τα cosplay της Tomodachi από Black Lagoon και του Πυραμιδάκου από το Loveless ^^
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#156 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 March 2008 - 12:54

Και γω πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα, και όλα ήταν τέλεια! Δεν πίστευα ότι στην Ελλάδα θα μπορούσα ποτέ να συμμετάσχω σε ένα πάρτυ με cosplay. Ήρθα στο Σύνταγμα, και γενικά περιφερόμουν, επειδή δεν ήξερα κάποιον. Συνέχισα και στο πάρτυ, όπου πέτυχα κάποιες γνωστές μου, και κόλλησα μαζί τους, οπότε δεν μου δώθηκε η ευκαιρία να κάνω άλλες γνωριμίες, αν και το ήθελα πολύ. Μόνο με την tomodachi 2 μίλησα λίγο, και περιστασιακά με κάποιους άλλους, αλλά δεν θυμάμαι ονόματα ή nick...:emptyonexg1:.
Sorry, για όσους είχατε φτίαξει στολές με πολυ κόπο, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο μια κοπέλα με στολή νοσοκόμας που στεκόταν κοντά στην πόρτα, επειδή μου θύμιζε κάποια ηρωίδα από ένα παιχνίδι (trauma center). Έχω βγάλει κάποιες φωτογραφίες, αλλά θα τις ανεβάσω από βδομάδα που θα έχω γρήγορη γραμμή ίντερνετ. Θα φροντήσω να έρθω και στις επόμενες συναντήσεις, και να γνωρίσω ακόμα περισσότερους από εσάς!!

#157 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 March 2008 - 13:40

Θα συμφωνήσω με τον Zauk: έπρεπε να ντυνόσουν Haruko με bunnysuit. :wooi2: Θα κάναμε φοβερό τρίο. :congrats:

Με την ευκαίρια, Zauk, ήσουν υπέροχος ως Naota. Σου πήγαίνε γάντι το cosplay τ' οποίο ήταν και το αγαπημένο μου απ' όσα είχα δει. :riiight: Κρίμα που πολλά άτομα όταν τους έλεγα ότι έκανα cosplay από FLCL δεν ήξεραν καν το anime. :emptyonexg1: Έτσι οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ντύθηκα yakuza. :hihi2: 1-2 άτομα νόμιζαν ότι ντύθηκα ο κοκκινομάλλης από Advent Children (άσχετα που είχα το φρύδι του Καραμανλή, αλλά τέσπα).

Α νασε καλα...και εσυ εισουν καταπληκτικος ως Commander Amarao...Ναι κριμα που δεν ηξεραν το anime για να μας ενισχυσουν....Φιλε Vetus περιμενω τις φωτογραφιες που σου σπαω τα μουτρα με το ροπαλο...:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#158 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 11 March 2008 - 13:55

AAAAAAAAAA!!!!

Headbangin!

Whyyyyyyy ?????????

Δεν είχα cosplay και έλεγα να μην έρθω αλλά όταν έμαθα οτι είχε και party στο καπάκι ξενέρωσα :(

Τυχερά παιδία ...

Τώρα είμαι σαν το avatar της Glastenen, στο ανδρικό όμως ... και ακόμα να ματώσει.

Φαίνεται περάσατε καλά και μερικά cosplay ήταν απίστευτα! Μπράβο, μπράβο!!! :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#159 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 March 2008 - 14:06

H Haruhi!!!!!! ποια ειναι η Haruhi??????? Ειναι μελος του φορουμ? Απο που πηρε τη στολη? Ποσο?

:hi:

Εγώ ήμουν Haruhi ~ ^^
thnx guyss!
Πολύ ωράιο το Party παντος!! congratss στους διοργανωτές και όλους που ντυθήκαν! ήχε φοβερά cosplay!!!

#160 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 11 March 2008 - 14:21

τελικα δε μας ειπες... ηταν αγοραστη η στολη? γιατι αν ηταν homemade, πραγματικα πολυ καλη δουλεια:riiight:
Posted Image

#161 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 March 2008 - 14:22

:hi:

Εγώ ήμουν Haruhi ~ ^^
thnx guyss!
Πολύ ωράιο το Party παντος!! congratss στους διοργανωτές και όλους που ντυθήκαν! ήχε φοβερά cosplay!!!

Ααααα ωστε εσυ σουν η Haruhi...πολυ καλο cosplay gz...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#162 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 11 March 2008 - 14:26

Ο συγκεκριμένος είναι ντυμένος Watari από το Death Note ή είναι ιδέα μου?

βασικα ρωτσαμε το παιδι και μας ειπε οτι δεν ειναι απο καπου συγκεκριμενα... μιας και την εφτιαξε μονος του... εγω παντω οταν την ειδα ο νους μου πηγε στο nausica... στον θειο της στην αρχη της ταινιας...
Posted Image

#163 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 11 March 2008 - 14:37

τελικα δε μας ειπες... ηταν αγοραστη η στολη? γιατι αν ηταν homemade, πραγματικα πολυ καλη δουλεια:riiight:

lol αγοραστή ηταν εγω απλα την διόρθωσα λίγο και έκανα κατι αλλαγές :borednn9: την στεκα την έφτιαξα εγω, μετράει?

#164 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 11 March 2008 - 14:54

εγω πηγα στο party στο καβαντζα και ηταν πολυ ομορφα!
πολλοι οι ντυμενοι και χαρηκα και πολυ καλη μουσικη! ! !

βεβαια ειχα παει μονη μου:hahaha: και πρεπει να με περασαν για μια τρελη που περιφερεται μονο της!!

ευτυχωσ μετα ηρθαν κατι φιλοι μου...)
στη σελιδα 9 μαλιστα μπορειτε να δειτε και τη φατσα μου!

#165 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 11 March 2008 - 14:58

βασικα ρωτσαμε το παιδι και μας ειπε οτι δεν ειναι απο καπου συγκεκριμενα... μιας και την εφτιαξε μονος του... εγω παντω οταν την ειδα ο νους μου πηγε στο nausica... στον θειο της στην αρχη της ταινιας...

Kι εμένα αυτόν μου θύμισε λιγάκι! Κρίμα να μην έχει συγκεκριμένο concept μια στολή που φαίνεται πως έκανε με τόσο κόπο! Ισως θα πρέπει να την προσαρμόσει σε κάποιο χαρακτήρα απ'τη Ναυσικά!