Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay Meeting Αθήνας - Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

• This topic is locked This topic is locked
257 replies to this topic

#136 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 10 March 2008 - 22:02

Επίσης να μεταφέρω και μια (εξαιρετική) παρατήρηση που έκανε μια φίλη μου. Ήμασταν στο μόνο μέρος που είχε στις οθόνες ποδόσφαιρο και το Advent Children και όλοι οι άντρες κοίταγαν το Advent Children!! :gotit:

καθε πραγμα στην ωρα του... οποιος ηθελε να δει μπαλλα πιστεψε με θα καθοταν να δει σπιτι του... εκτος των αλλων αυτο που εδειχνε εκεινη την ωρα ηταν αγγλικο κυπελλο... pffff :D

επι τη ευκαιρια... ησουν εκεινη που ηρθε και μου το ειπε?
Posted Image

#137 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 March 2008 - 22:03

ayaNEKO τόσες φωτογραφίες τράβηξες! Ανέβασε καμία!!!

#138 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 10 March 2008 - 22:12

Παντως νοιωθω ασχημα που δεν ντυθηκα τιποτα το σπουδαιο καθως επαθα πλακα με τα cosplay των Tomodachi (απλα γαματο μιας και τρελαινομαι για το black lagoon), Red Pyramid (πρωτοτυπο κ μοναδικο 8α μπορουσα να πω), Vasilisk ( αχ παλιες αναμνησεις μου εφερε το cosplay του), Spawn ( απλα τα εσπασε !!!), το παιδι που ειχε ντυθει Alucard, o Ulqiora αν και δεν τον γνωρισα, η κοπελα που ειχε ντυθει Eric απο το Full Metal Alchemist και η Ayaneko με το απιθανα χαριτωμενο cosplay της !
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#139 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2008 - 22:15

Ένας στην παρέα μας (δεν θυμάμαι ποιος) έβλεπε ποδόσφαιρο και τον κράζαμε γι' αυτό (σε j-music ήρθες, ωρέεεεεεεεεε!). :bleh:

Το παιδί με τα Pocky; :hmmm: Έτρωγε κανείς Pocky στο cosplay party (που σαφώς θα τα 'φερε από το σπίτι του καθώς αμφιβάλω αν θα σερβίραν τέτοια στο κατάστημα :hahaha: ). Ας μασουλήσω κανένα με γεύση φράουλα, με την ευκαιρία...

Καλά του έκανες! Χιχιχι!

Ναι, τα είχα φέρει για να κεράσω την cosplaying παρέα μου και ήρθε να φάει ένα! Τι καλύτερο από αυτά για να σε βάλει σε kawaii διάθεση! O κόσμος γεμίζει με chibi sparkles κάθε φορά που ένα κουτί Pocky ανοίγει! :wooi2:

καθε πραγμα στην ωρα του... οποιος ηθελε να δει μπαλλα πιστεψε με θα καθοταν να δει σπιτι του... εκτος των αλλων αυτο που εδειχνε εκεινη την ωρα ηταν αγγλικο κυπελλο... pffff :D

επι τη ευκαιρια... ησουν εκεινη που ηρθε και μου το ειπε?

Όχι!

#140 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 10 March 2008 - 22:24

επρεπε να ειχα κατσει περισσοτερο:sadist:εδειχνε και Advent Children, :mador2: τα λεωφορια
:try:βαλτε και αλλες φοτο να γελαμε,
τιποτα σε itachi vs saske:joyful:εχουμε??

#141 holborn

holborn

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 10 March 2008 - 23:11

Μόλις επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη από ένα πολύ όμορφο διήμερο και ένα υπερβολικά πετυχημένο Meeting και party στην συνέχεια. Πολλά κουστούμια πολύς κόσμος και πολλές νέες γνωρημίες.
Επιτέλους γνώρισα από κοντά τον Dante και κάναμε και μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Πάντα τέτοια παιδιά και ένα μπράβο σε όλο το community της Αθήνας γιατί πραγματικά το αξίζει :riiight:

Δυστυχώς δε μπόρεσα να γνωρίσω πολλά παιδιά από αυτό το forum αλλά για πρώτη βόλτα σε event της Αθήνας γνώρησα ήδη πολλούς, οι υπόλοιποι σιγά σιγά :)
Posted Image

#142 ayaNEKO

ayaNEKO

pios kani mew sta keramia

• Members
  • 7 posts

Posted 11 March 2008 - 00:14

ayaNEKO τόσες φωτογραφίες τράβηξες! Ανέβασε καμία!!!

δεν τις τραβηξα εγω αλλα η κολιτη μου και δεν μου τις εχει στειλει ακομη!!...gomenasai...

#143 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 11 March 2008 - 00:26

και ειναι και οι φωτος απο tomodachi2 και speedgrapher... οποτε υπομονη...
Posted Image

#144 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 March 2008 - 00:48

ζηλεύωωω!!!
Είχα ήδη κανονίσει μια εκδρομούλα το τριήμερο εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσα να είμαι παρών...:cry5:
Vasilisk ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Τι θεικό cosplay ήταν αυτό;
Άντε ανεβάστε καμία φωτο να δούμε και τους υπόλοιπους :nanana:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#145 elissaios

elissaios

uTiLiZeR

• Members
  • 4 posts

Posted 11 March 2008 - 01:15

Photo report at your service :)

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Posted Image

#146 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 11 March 2008 - 06:16

Τελικά τα katana τα φέρατε;;
Δυστυχώς δν μπορούσα να πάω στο Καβατζα γιατί έπρεπε να σέρνω και τον πατέρα μου μαζί... Πρέπει να ήταν πολύ ωραία όμως.... Είχα αφιέρωμα σε κάποιο συγκεκριμένο j-band/j-singer ή έπαιζε διάφορα;

#147 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 March 2008 - 09:10

H Haruhi!!!!!! ποια ειναι η Haruhi??????? Ειναι μελος του φορουμ? Απο που πηρε τη στολη? Ποσο?

Ωραια cosplay, αλλα μονο 50 μαζεψατε στο Συνταγμα? ειχατε και ενισχυσεις και απο εμας βλεπω... για αλλη μια φορα παντως η Θεσσαλονικη αποδειξε οτι δεν ειναι μονο μπασκετομανα αλλα και ανιμεμανα...
Posted Image

#148 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 March 2008 - 10:04

kawai Haruhi!!! Πολυ καλο cosplay!

Eπισης πολυ μου αρεσε το cosplay της Sakura (αυτη δεν ειναι? sorry αν κανω λαθος, δεν ειμαι Naruto fan)

Tελος ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε το ζευγαρι (4η φωτο τελευταια σειρα)... χωρις να ξερω απο ποια σειρα ειναι, μου αρεσε παρα πολυ! Μπραβο παιδια!
Posted Image

#149 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 March 2008 - 10:06

αχεμ...

δύο ήταν οι Βόρειοι... όσοι ήταν και οι Νότιοι που ενισχύσαν το Meeting στην Καμάρα...

Της Haruhi πρέπει να ήταν αγοραστή αλλιώς έχει κάνει ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ δουλειά...

respect στον φωτογράφο Elissaios "δε χάνω ευκαιρία"... :hahaha:

εδιτ: δε ξέρω τι λέτε , εγώ κανονικά τα είδα τα αθλητικά παντως... μια χαρά βολεύτηκα :hahaha:

#150 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 March 2008 - 10:23

Λοιπόν να πω και εγώ τις εμπειρίες μου. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είδα και άτομα που είχα να τα δω κάτι χρόνια. Επί εποχής Animexclusive, στην κυριολεξία.

Τα cosplay ήταν πάρα πολύ καλά, τι να πω. Ειδικότερα κάποια άτομα έκαναν τρομερή δουλειά. Όπως Tomodachi, Vasilisk, Spawn, Matsu(αυτή είχε πολύ γέλιο ντυμένη Spawn). Αλλά το πιο kawai ήταν του Red Pyramid. Nekomimi FTW.

Κρίμα που δεν κατάφερα να ντυθώ. Στο επόμενο Cosplay Meeting.
Posted Image