Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#76 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 20:04

Εγώ προτείνω να δημιουργηθεί Κατηγορία μοδερατόρων Play By Post Staff! Και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιόν να βάλουμε μέσα...χεχε!

Α,κι εσυ το ιδιο σκεφτοσουνα?

Κι εγω τον Zoro ελεγα να βαλουμε:lol::rofl:

#77 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 20:24

Αχ τελείωσε το παιχνιδάκι μας!!!!
Το περίμενα ότι οι δολοφόνοι θα ήταν κάποιοι που δεν θα το περιμέναμε με τίποτα!
Χαίρομαι που τα συμπεράσματά μου για Alucard και Ζορο (παρά την κόντρα μας- μου χρωστας όμως φίλε μου περίμενε μέχρι το επόμενο παιχνιδάκι- να πω και την κακία μου σαν θηλικό:hahaha:) ήταν σωστά!
Περιμένω ανυπόμονα το επόμενο. Δεν έχω χρόνο ούτε για να φάω αυτό τον καιρό οπότε δεν μπορώ να σας φωτίσω με τις ιδέες μου....:hahaha:....αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλειο αυτό που θα βρείτε!

#78 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 20:46

εγώ λεώ να κάνουμε πάλι μια πολιορκοία μου άρεσε το χάος και η αναρχοία εκείνου του παιχνιδιού

#79 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 00:55

Εγώ προτείνω να δημιουργηθεί Κατηγορία μοδερατόρων Play By Post Staff! Και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιόν να βάλουμε μέσα...χεχε!

Παντως οχι εσενα... φιλε μου:hiding_something:!!

I am waiting for u Luna:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#80 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 01:10

εγώ λεώ να κάνουμε πάλι μια πολιορκία μου άρεσε το χάος και η αναρχία εκείνου του παιχνιδιού

Για όσους δεν ξέρουν την πολιορκία, είναι ένα από τα threads που έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία του .aNiMe//GR http://www.anime.gr/forums/off-topic/1424-%D0%EF%EB%E9%EF%F1%EA%E9%E1-anime-gr-2.html#post41870

:hahaha:

E5VV38U.jpg

#81 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 19:57

Αχ, τελείωσε το παιχνιδάκι μας....Νικίσαμε τελικά...Είδες Lucifer που με κατηγορούσες??:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 22:26

Tι γινεται ρε παιδια; Παιζει να ξαναρχισουμε;

#83 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 23:56

Ούτε ένας πρόθυμος να γίνει αφηγητής?
Μα καλά κανένας δεν ενδιαφέρεται να διευθύνει τις δολοφονίες μας :bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 00:09

Ούτε ένας πρόθυμος να γίνει αφηγητής?
Μα καλά κανένας δεν ενδιαφέρεται να διευθύνει τις δολοφονίες μας :bike:

Θα γινομουνα εγω, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το ξερω καλα το game, 1 φορα επαιξα.
Νυχτα Τωρα:gn2:

#85 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 15:47

Τι επαθε το παιχνιδι ρε παιδια??!?

Who killed it?

#86 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 11:10

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ

Οι ρόλοι διαλέγονται τυχαία από τον αφηγητή. Οι ρόλοι είναι μυστικοί.

Κάθε γύρο ψηφίζουν όλοι για το ποιος πιστεύουν ότι είναι ο Kira. Όποιος μαζέψει τις περισσότερες ψήφους πεθαίνει. Οι πεθαμένοι μπορούν να ψηφίσουν αλλά οι ψήφοιτ τους επηρεάζονται από κάποια πράγματα. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Αν ανακαλυφθεί ότι ο Δήμαρχος συνεργάζεται με τον/tην Kira, ή ο/η Shinigami με τον/την L, αποβάλλονται από το παιχνίδι.

ΡΟΛΟΙ

Kira
Ο κύριος δολοφόνος. Κάθε γύρο στέλνει pm στον αφηγητή για το ποιος θα πεθάνει και πώς. Αν το άτομο που επέλεξε ψηφιστεί από τους άλλους, τότε ο Shinigami διαλέγει ποιος πεθαίνει.
Αν ο Kira είναι possessed, καμία πληροφορία δεν δίνεται.

Shinigami
Αποφασίζει ποιος θα είναι ο Kira, ενημερώνει τον αφηγητή και ο αφηγητής ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο. Δεν μπορεί να πεθάνει. Αν ο Kira δεν μπορεί να σκοτώσει κάποιον, αποφασίζει ποιος θα πεθάνει. Ψηφίζει κανονικά, και υπάρχει 20% πιθανότητα (ο αφηγητής στρίβει κέρμα 5 φορές. Αν φέρει 3 κορώνες ενεργοποιείται η ικανότητα) η ψήφος του να αντικαταστήσει τις ψήφους των πεθαμένων. Ο Shinigami προσπαθεί να κρατήσει τον Kira ζωντανό. Οι άλλοι ξέρουν ποιος είναι ο Shinigami αλλά αυτό δεν επηρεάζει το παιχνίδι αφού δεν πεθαίνει.
Το Shinigami δεν μπορεί να γίνει posessed.

L
Κάθε γύρο μπορεί να πει στον αφηγητή ποιος πιστεύει ότι είναι ο Kira με pm. Αν μαντέψει σωστά κερδίζει. Αν κάνει λάθος αυτός που υποτέθηκε πεθαίνει, και ο αφηγητής λέει στον Kira κάποιον που δεν είναι ο L.

Δήμαρχος
Ανακοινώνεται ποιος είναι. 3 φορές σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να αποτρέψει το λυντσάρισμα με pm στον αφηγητή. Την τρίτη φορά ο λαός εκνευρίζεται και σκοτώνει τον Δήμαρχο

Ντετέκτιβ
Κάθε γύρο στέλνει pm στον αφηγητή αν νομίζει ότι ξέρει ποιος είναι ο L ή ο Kira. Αν μαντέψει σωστά ο αφηγητής λέει στον L ή τον Kira ότι ξέρεις ποιος είναι, και από εκεί και πέρα κάνουν ότι θέλουν. Επίσης, στον επόμενο γύρο, ανάλογα με το ποιον είπε, μπορεί να γίνει Shinigami ή Δήμαρχος (Αν έχει βρει τον Kira ή τον L αντίστοιχα)

Αρχηγός της Αστυνομίας
Κάθε γύρο ρωτάει τον αφηγητή τι είναι κάποιος. Αν είναι ο Kira ή ο L, δεν μαθαίνει τίποτα. Μπορεί να πει τι έμαθε άλλα έτσι αποκαλύπτει ποιος είναι.
Μπορεί κάθε δεύτερο γύρο να συλλάβει 3 άτομα ώστε να μην ψηφίσουν.

O Έχει Τάσεις Αυτοκτονίας (Suicidal Maniac)
Μπορεί να αυτοκτονήσει. Όταν το κάνει, ο αφηγητής επιλέγει κάποιον τυχαία και του λέει τι είναι. (Μπορεί να είναι και ο L ή ο Kira) Χωρίς να αποκαλύψει το όνομα αυτού, μπορεί να γράψει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, που να λέει οτιδήποτε, κατά προτίμηση κάτι σχετικό με την πληροφορία που μόλις πήρε.
Εάν αυτοκτονήσει, ο Shinigami δεν έχει καμμιά δύναμη επάνω του. Ψηφίζει σε κάθε γύρο και μπορεί να κάνει κάποιον possess κάθε δεύτερο γύρο.

Προστάτης
Σε κάθε γύρο, μπορεί να προστατέψει κάποιον άλλο (όχι τον εαυτό του) από το λυντσάρισμα. Αν αυτό το άτομο τελικά ψηφιστεί για λυντσάρισμα, η ταυτότητα του προστάτη αποκαλύπτεται. Δεν προστατεύει γενικά όποιον πάει για λυντσάρισμα, αλλά ένα άτομο που διαλέγει από.

Πολίτες
Κάθε πολίτης ξέρει άλλους δύο πολίτες σχηματίζοντας έτσι τρίγωνα, αφού και οι άλλοι δύο θα γνωρίζονται μεταξύ τους και θα γνωρίζουν και τον τρίτο.
Αν οχτώ πολίτες στείλουν pm στον αφηγητή, μπορούν να μάθουν ποιος είναι κάποιος. Το ποιος θα διερευνηθεί το αποφασίζει ο πολίτης που έστειλε πρώτος pm. Η ανακοίνωση γίνεται ανοιχτά, την ακούνε όλοι. Ο Kira δεν κρύβεται, αλλά ο L ναι. Αν διερευνηθεί ο Kira, πεθαίνει και το παιχνίδι τελειώνει.
Ανάμεσα στους πολίτες υπάρχουν 3 νταήδες. Αν ο Kira σκοτώσει έναν, ο αφηγητής λέει στον L κάποιον που δεν είναι ο Kira. Ο νταής δεν θεωρείται ρόλος.

Ο κανόνας της διαδοχής (μόνο για 30 άτομα)
Αν ο Kira/L είναι μέσα στα πρώτα 10 άτομα που θα πεθάνουν, ανεξαρτήτως γύρου, διαλέγουν έναν διάδοχο, ο οποίος αν είχε ρόλο τον χάνει. Αν πρόκειται για διαδοχή του Kira, ο νέος Kira διαλέγει επιτόπου ένα θύμα. (δηλαδή στον ίδιο γύρο που πέθανε ο αρχικός Kira) Αν ο Kira ή ο L αποκτήσει διάδοχο τότε θα έχει και ο άλλος διάδοχο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θανάτων. Ο L και ο Kira μπορούν να έχουν μόνο ένα διάδοχο ο καθένας. Αν ο Kira διαλέξει διάδοχο τον L, ο Kira χάνει, και το αντίθετο.

respect στον dmvago για τη μετάφραση...

Γνώμη μου να παίξουμε με αυτούς τους κανόνες...

Γνώμη σας;

#87 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 11:21

Μέσα

Το μόνο που έχω να πρωτίνω είναι να μήν κάνουμαι γύρους της μίας εβδομαδας οπως στο αλλο παιχνίδι.
Νομίζω πώς 3 μερες είναι αρκετές
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 11:32

θα συντονιστούμε καλύτερα πιστεύω στα θέματα ωραρίου... αρκεί να υπάρχει και σωστή συμμετοχή...

#89 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 02:09

Προλαβαίνω να μπώ κι εγώ?:awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 louna22

louna22

Anime Freak

• Members