Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#61 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 20 March 2008 - 14:39

βαλτε με και εμενα μεσα!!!!!!!!αυτο με τον κιρα και τον L θα ειναι ωραιο αλλα πολλυπλοκο...μαρεσει η ιδεα με χαρακτηρες απο ανιμε!!!!
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#62 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 25 March 2008 - 21:46

Είμαι μέσα, και αυτήν την φορά ελπίζω να μου δωθεί ο ρόλος του L. Αντε να δούμε τι θα δούμε! Μπράβο που στηρίζουμε το Death NOTE!

#63 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 25 March 2008 - 21:59

οπότε μπορεις να διαλέξεις το μερος η του kira η του L και να δράς ανάλογα. interesting:orly::orly:

Μεσα χαλαρα
Posted Image

#64 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 25 March 2008 - 22:22

Γαματο είναι! Πραγματικα αυτο το σεναριο κανει το παιχνιδι πολυ ενδιαφερον αν και σιγουρα θα πρεπει να αφαιρεσουμε μερικους ρολους για να καταλαβαινουμε και τι γινεται.Αλλα ας αφαιρεσουμε οσο το δυνατον λιγοτερους!
Ανυπομονω να αρχισει!Αχ ευχομαι να ειμαι ο Kira!

#65 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 25 March 2008 - 22:54

Τους έχουμε βρει τους Δολοφόνους, άρα το επόμενο παιχνίδι δεν θα αργήσει να αρχίσει! ;)
Κλείνω και εγώ μια θέση προκαταβολικά...:hahaha:

#66 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 25 March 2008 - 23:01

Τώρα που πήραμε το κολάι δε γίνεται να λείπω! Count me in!
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#67 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 26 March 2008 - 00:15

Ο 'εχει τασεις αυτοκτονιας' :oo::hahaha:

Καλο μου ακουγεται, αλλα απο οτι βλεπω θελει πολλα ατομα. Ειμαι μεσα:riiight:

Posted ImagePosted Image

#68 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 March 2008 - 00:48

Θα μπω, αλλά μόνο εάν κόψουμε τις βλακείες που ο καθένας παρίστανε κάποιον χαρακτήρα από anime. Εξ αιτίας αυτής της βλακείας, έπαθα lynch στο προηγούμενο game. :tongue:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#69 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 March 2008 - 04:12

Μεσαααααα(εχω ακομα μερικες αποριες,αλλα που θα παει θα λυθουν...)

:thumbup:

(οσο για ρολους δεν λεω ποιος θελω να μαι για να μην δωσω υποψιες...χεχε)

#70 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 March 2008 - 04:48

Μεσα για το επομενο.
Που υπογραφουμε?

Off: καληνυχτα:gn2:

Posted Image

#71 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 March 2008 - 09:05

1. αποτίμηση του προηγούμενου παιχνιδιού

2. συζήτηση για το επόμενο

3. συμμετοχές θα ζητήθούν αφού καταλήξουμε κάπου...

--------------------------------------------------------------------

1. σε γενικές γραμμές πήγε καλά αλλά μπορούσε και σαφώς καλύτερα. Κάπου ατονούσε το ενδιαφέρον. Παιδιά δυστυχώς όταν το μέσο παιχνιδιού είναι το φόρουμ τα πράγματα δεν είναι άμεσα. Και θα πάρει παραπάνω χρόνο. υπομονή , τι να κάνουμε; Μην το παρατάτε έτσι έυκολα όμως. Έχω βάλει κάποια προσπάθεια πάνω σε αυτό , μου τρώει κάποιες ώρες μη με "φτύνετε".
Μελανό σημείο στο προηγούμενο παιχνίδι η εμφάνιση του ΠΜ [unfair θα έλεγα]. Θα ήθελα να μην επαναληφθεί σε επόμενα παιχνίδια...
Πείτε και οι παίκτες καμία γνώμη

2.
  • Θα το αναλάβει να το στήσει κανείς;
  • Με ποιους κανόνες/ρόλους θα παίξουμε;
  • Θα ασχοληθείται ή πάλι ενθουσιασμός στην αρχή και μετά βαρεμάρα

3. περιμένουμε

#72 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 March 2008 - 12:55

Μελανό σημείο στο προηγούμενο παιχνίδι η εμφάνιση του ΠΜ [unfair θα έλεγα]. Θα ήθελα να μην επαναληφθεί σε επόμενα παιχνίδια...

Ευτυχώς που ειπώθηκε. Ήταν η κίνηση που απλά κατέστρεψε το παιχνίδι. Εδώ μερικοί θα πεταχτούν και θα πουν "σε τσούζει γιατί ήσουν δολοφόνος". Όχι, κύριοι. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ χάθηκε το 95% του suspense του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα το είδατε, μετά από αυτήν την κίνηση τελείωσε το παιχνίδι σε τρεις γύρους.

Ό,τι κι αν σκεφτήκαμε για να το μπαλώσουμε ήταν απλά ανεπαρκές. Το αντίστοιχό αυτής της κίνησης στον κόσμο του παιχνιδιού ήταν σαν να κατέβαινε ο θεός και να φωνάζει "ο Sanosuke είναι επιθεωρητής".

You DON'T DO that. Σε τέτοια παιχνίδια μιλάει η πειθώ, όχι τα screenshots.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 March 2008 - 13:22

ναι εχετε δικιο και ζητησα και ζηταω συγνωμη. μλκια μου
απλα ειχα τσατιστει κα ιεγω λιγο κια δεν το πολυσκεφτηκα πριν το κανω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#74 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 26 March 2008 - 16:05

Θέλω πολύ να στήσω ένα παιχνίδι, αλλά όχι τώρα που δεν προλαβαίνω. Κατά το Πάσχα, αλλιώς καλοκαίρι όμως θα είμαι υποψήφιος αφηγητής. :drink:

Συμφωνώ για το unfair του ΠΜ. Για το επόμενο παιχνίδι μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτό το Death Note σενάριο, αρκεί να το προσαρμόσουμε στα δεδομένα μας. ;)
1

#75 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 26 March 2008 - 18:37

Εγώ προτείνω να δημιουργηθεί Κατηγορία μοδερατόρων Play By Post Staff! Και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιόν να βάλουμε μέσα...χεχε!