Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#571 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 March 2011 - 23:40

Τα συναισθήματα μου για το τέλος του παιχνιδιού συνοψίζονται στο παρακάτω βιντεάκι...

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#572 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 March 2011 - 23:43

Originally Posted by Lord Leon Posted Image
matassos = mvp

fixd

Νοpe

O matassos παιρνει το βραβειο Θου Βου

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#573 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 March 2011 - 23:46

οπως νομιζεις λορντ λεον :wis:

#574 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 March 2011 - 23:50

fixed

fixed στο τετράγωνο/ fixed^2

v4kFmx.png

#575 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 March 2011 - 23:51

薬売り

Τελικά το μυστήριο λύθηκε μετά το θάνατο μου και οι ένοχοι είναι πλέον παρελθόν.

I can now rest in peace...
Posted Image

Όμορφο παιχνίδι παίδες. Ελπίζω να ξαναγίνει παιχνίδι :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#576 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 March 2011 - 23:54

fixed στο τετράγωνο/ fixed^2

ναι, εσκεμμενα δεν εβαλα e
just in case

#577 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 March 2011 - 00:04

i know i know.... im just sayin'

v4kFmx.png

#578 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 00:22

Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά. Συγχαρητήρια στους δολοφόνους γιατί αντικειμενικά έπαιξαν αρκετά καλά με δεδομένο το μειονέκτημα που έχουν στα τόσα άτομα. Συγχαρητήρια στην zura που τους είχε ψιλιαστεί όλους από τον τρίτο γύρο και σε αυτούς που αυτοκτόνησαν μαζικά, κάνοντας ευκολότερη τη δουλειά για τους υπολοίπους.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#579 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 00:23

Man, what a slip up...:bahhh:
Πολυ ωραιο παιχνιδι σαν ιδεα, απο κανονες κλπ, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι επρεπε να το χαλασουν απο ενα σημειο και μετα.
Ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του, εχοντας φυσικα γραψει το rp και το ιδιο το παιχνιδι στα @@ του...
Εγω, βεβαια οσο προλαβα να παιξω, το ευχαριστιθηκα οσο περισσοτερο γινοταν. (μεχρι που με βγαλατε παλιολαμογια):run:
Μπορει μερικοι να βρηκαν το παιξιμο μου ηλιθιο και λαθος, αλλα αυτο που δεν καταλαβαν ηταν οτι τα περισσοτερα outbursts ηταν καθαρα μερος του rp, καθως ο Sima Yi
(and don't you dare get it wrong again) δεν ειναι παντα τοσο ηρεμος οσο φενεται.
Περα απο αυτο, δεν ειχα ελπιδες ετσι κι αλλιως, καθως ημουν φοβερα γκαντεμης (κι εγω και ο Hanzo), και δεν ειχα παρα να υπερασπιστω τον εαυτο μου με οτι βλακεια μου κατεβαινε στο μυαλο.
Με πειραξε λιγο που κανεις δεν εδωσε την παραμικρη σημασια στο ποιηματακι που εγραψα με πολυ μισος αγαπη αποκλειστικα για εσας, οχι βεβαια πως θα βγαζατε και πολυ νοημα, κι ας ηταν μες τα υπονοουμενα.
Οσο για το ονομα και το γενι, την αλλη φορα θα φροντισω να βαλω για χαρακτηρα τον Chunyu Qiong ή τον Chen Gonying να δουμε πως θα τους γραψετε τοτε.:hahaha:

Απο κει και περα, ευχομαι με το καλο να ξαναπαιξουμε οποτε εχετε ξανα την ορεξη, καθως εχω σκεφτει ηδη εναν ενδιαφεροντα χαρακτηρα για rp, και θα περιμενω με ανυπομονυσια.

O6rrvsU.jpg

#580 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 00:32

Τσιν-Τσον τον πρώτο και Τσαφ-Τσουφ τον δεύτερο.
Τι υπονοούμενα είχε το ποιηματάκι;
Για αντιστοίχησε τα:D

Edited by Babba, 04 March 2011 - 00:57.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#581 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 March 2011 - 02:10

Εγώ το είχα πει στο 1ο κιόλας ποστ.
Ότι και να πεθάνω θα ξέρω ότι έχω νικήσει.

Πολλά συγχαρητήρια στην mono για το κουράγιο και την υπομονή της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#582 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 02:21

Πολλά συγχαρητήρια στην mono για το κουράγιο και την υπομονή της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!

Αυτό ξαναπές το. Μποντισάτβα σωστός, όχι αστεία.

#583 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 March 2011 - 02:29

Spoiler:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#584 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 04 March 2011 - 02:31

το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι αν και τελειωσε αρκετα γρηγορα
Spoiler:

παντως πιστευω οτι επρεπε οι δολοφονοι να ηταν περισσοτεροι:thatsit:

2po6sfa_jpg.gif

#585 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 March 2011 - 03:54

Hurray! And after all this goody-goody talk, να σας χαλάσω λίγο τη διασκέδαση για λίγο, όσο πιο πολιτισμένα γίνεται. Did you miss my sentonia?
Fail:
Spoiler:

Συμφωνώ με τον zorο77, αν τύχει και ξαναείναι τόσες πολλές οι συμμετοχές βάλτε τουλάχιστον 1 δολοφόνο παραπάνω.

Αλλά επειδή το παιχνίδι δεν είχε μόνο κακές στιγμές, αν και δεν βλέπω κανέναν να ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα. Σοβαρά παιδιά, δε σας έμεινε τίποτα ή απλά βαριέστε να τα γράψετε; Κατ’ αρχήν μου έκανε εντύπωση που κάποια 16χρονα βάλαν τα γυαλιά σε μεγαλύτερούς τους. Υπάρχει ακόμα ελπίδα σ’ αυτόν τον κόσμο.

Άντε και για τα highlights επειδή κάποιοι πραγματικά το διασκέδασαν:
Spoiler:

ySss0UF.jpg