Είχε ψηφίσει Ody. Μάλλον μπερδέυτηκες επειδή την είχε κάνει quote ο Οσάμα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:11
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:14
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:14
Επεσες διάνα. Θενξ.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:16
Με το μπακαλόχαρτο στο χέρι με είχατε, τα έγραφα όλα.
Το τελευταίο μισάωρο θα το θυμάμαι για καιρό. Τουλάχιστον ο Moody άφηνε περιθώρια ανάσας!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:20
Ο Gilderoy Lockhart όμως
πάντα κόβει την ανάσα
στο τελευταίο λεπτό
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:20
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:39
Εxactly what Ody said.
Τώρα καταλαβαίνεις Guns πόσο σπαστικό ήταν για εμάς όταν το έκανες. Δεν είναι τόσο αστείο τώρα, έτσι;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:39
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2015 - 22:52
Τιμή και δόξα στο warn που ποτέ δεν μου επέτρεψε να γίνω gm
Επίσης τουλάχιστον το έκανα με καλό σκοπό. Όπως όταν έφαγα τον backstabber Fandom Greyjoy.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 16:29
Γαμώτο με τόση αγάπη και αδελφοσύνη σημαίνει ότι δεν θα έχει το αναμενόμενο σε κάθε τέλος του παιχνιδιού fight ? Κρίμα τα pop corn που αγόρασα. Τ_Τ
Χαλάλι είστε τόσο γλυκούλια όταν παίζετε τόσο όμορφα παρέα.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 17:27
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:22
Το προηγούμενο είχε τη γροθιά στο κατεστημένο, τον επαναστάτη της καρδιάς μας. Γενικά είχε μάχες άλλου είδους και τσαγάκι. Αλλά ναι και σαν αναγνώστης το είχα καταευχαριστηθεί και όλοι είχαν δώσει τα ρέστα τους.
Είναι εις άτοπο επαγωγή ή απαγωγή; Πάντα είχα αυτήν την απορία.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα συμφωνήσω εντελώς με την συγκεκριμένη λογική. Όσο πιο πολύ παίζεις σαν σύνολο τόσο πιο ομαλά το κάνεις γιατί βρίσκεις το ρυθμό σου. Υπάρχουν σίγουρα ξεχωριστοί παίκτες και διοργανωτές αλλά εκτιμώ εξίσου τον παίκτη ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε όχι και τόσο καλά και βελτιώθηκε σταδιακά.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:28
''Εις άτοπον επαγωγή,''
Επάγω, δηλαδή βγάζω λογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τους νόμους και τις παραδοχές που ακολούθησα. Μόνο που στην ''άτοπον'' βγάζω αποτέλεσμα από εκείνα που δεν ακολούθησα αλλά λογικά καταλήγουν να ισχύουν ακριβώς επειδή η υπόθεση μου βγήκε ψευδής.
Σε έστειλα?
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:32
Εγώ στα internets απαγωγή το βρίσκω. Και γι αυτό έχω μπερδευτεί γιατί και εγώ επαγωγή το θυμάμαι.
In any case να κλειδώσω το thread μέχρι να κάνετε τις απαραίτητες διαδικασίες ή το έχετε;
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:37
Όχι, χαλαρά. Μέχρι δέκα να τελειώσει η ψηφοφορία της ισοβαθμίας και μετά δίνω αφήγηση. We have this.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:39
Εγω ξερω οτι εχω δωσει τα ρεστα μου για πρωτη φορα που παιζω. Σας εχω στειλει ολους.
Kneel down! All of you.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 13 Δεκέμβριος 2015 - 18:39