Εγώ δεν ξέρω αν μπορούμε να αναφέρουμε απλώς τα avatar μας ή όχι μέσα στο παιχνίδι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 08 December 2015 - 16:22
Ναι, χαλαρά. Υποτίθεται πως γνωρίζεστε.
Ισχύουν τα γνωστά ότι γράφετε το όνομα σας μέσα σε αγκύλες δίπλα από αυτό του χαρακτήρα αλλά μπορείτε ελευθέρα να αναφερθείτε σε όποιο πρόσωπο της ιστορίας θέλετε.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 December 2015 - 18:09
Εγώ απλά μετανιώνω που πήρα Edgelord χαρακτήρα και όχι κάτι πιο Fun Q_Q. Το πρωί που έγραφα το RP μου σε κάποια φάση μίλησα για σόου και μου ήρθε στο μυαλό αυτό εδώ και αυτό εδώ.
Με αυτό το ποστ μου ήρθε ότι θα μπορούσα να είχα διαλέξει την Last Order. Η Last Order είναι απλά μια μικρή θεούλα. Ι call dibs for the next game.
Edited by Takayama Yuichi, 08 December 2015 - 18:11.
Posted 08 December 2015 - 21:33
Μπορείς να γράψεις το εισαγωγικό κείμενο σαν πρώτο μέρος του κειμένου με την κατηγορία σου.
Εγώ δεν έχω θέμα. Το κείμενο σε κάνα μισάωρο ολοκληρώνεται, οπότε θα είναι έτοιμο τότε, και κανονικά θα κάνουμε την κλήρωση με την Ιριστέλα στην ώρα μας.
Εάν δεν έχουν πρόβλημα οι άλλοι, με το που ποστάρεις ρίχνω το κείμενο της αφήγησης και ενημερώνω τον καθένα σας για τον ρόλο του που κληρώθηκε. Δηλαδή αντί να πω ''έπεσε η νύχτα'' και μετά να δώσω αφήγηση, θα την εισάγω αμέσως.
Ό,τι θέλετε.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 December 2015 - 21:53
Για την ομαλότερη διεξαγωγή καλύτερα να γράψεις την εισαγωγή σου μετά ως μέρος του κειμένου σου.
Απλώς μπορείς να γράψεις ''από εδώ έως εδώ φανταστείτε πως τα είχα πει χθες και τώρα υποψιάζομαι/κατηγορώ''.
Edited by TheGunsmasha, 08 December 2015 - 21:54.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 December 2015 - 21:58
Ναι ρε ασε να παιξουμε κατευθειαν στον πρωτο γυρο. Και γω δεν εχω παει ακομα σπιτι και με 12% μπαταρια ειμαι στο εξυπνοφωνο.
Edit: για αυτο το ει ριξει στο τσουτσουν νταχτιρντι και τα στελνει ντολμπυ συρράουντ να τα εμπεδωσετε...
Εdit 2 το σηκωσα απο πανω και θα αλλάξω το αποκατω να χει πιο πολυ πλάκα
Edited by Lord Leon, 08 December 2015 - 23:30.
Posted 08 December 2015 - 21:58
Λοιπον να ευχαριστήσω τα παιδια, τον gunsmasha και το stanislover τρομοκρατη που στανταρ εβαλε το χεράκι του, για την ωραία παρουσίαση. Και μου ξεφτυλισατε τον αγαπημένο μου Feitan (και καλα του κανατε του καραγκιόζη) αλλα και μένα τον ίδιο. Μονο το Φραπε δεν πετυχες. Παιζει να ναι και ο μονος κρυος καφες που δεν πινω. Να 'στε καλά γέλαγα μονος μου στο μετρο και απορούσαν ολοι γιατι χαίρεται ο μαλάκας που εχει καθυστέρηση η Circle Line. Αντε καλες φαγωμαρες και πολυ αιμα παιδια merry xmas!
μου τελειωσαν τα κοκόνια
Edited by Lord Leon, 08 December 2015 - 23:40.
Posted 09 December 2015 - 15:24
Guns, αν αυτό το ανεξήγητο κομμάτι που έγραψες στην εισαγωγή μου ήταν μια ελεγχόμενη συνέχεια του Marvelous Acid Trip of Archiald Haddock και της ιδέας που είχα ρίξει στον Οσάμα για semirandomized κείμενα θανάτων, ναι, τώρα το κατάλαβα, και ναι, σε μισώ
Εκτός κι αν ήταν το δικό σου τριπ τελικά
Posted 10 December 2015 - 15:33
Μια σημείωση για όσους δεν διάβασαν τους κανόνες: Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο επιθεωρητής δεν ρωτάει την νύχτα που μοιράζονται οι ρόλοι αλλά την νύχτα του πρώτου φόνου για πρώτη φορά, επειδή είμαστε λίγοι.
Αυτή τη στιγμή ο επιθεωρητής δεν είναι παρά ένας ακόμα άκυρος αθώος. Το λέω για να μην βασίζεστε στην πιθανή γνώση του επιθεωρητή ως πάτημα.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 December 2015 - 22:07
Δηλαδή ψηφίζουν οι Takayama, Kai, Mpoygatsa και LethalMIke, σε περίπτωση που δεν έγινα αντιληπτός.
Εάν βγει 2-2 μέχρι την προθεσμία τότε ρίχνω κέρμα.
Edited by TheGunsmasha, 12 December 2015 - 22:08.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 December 2015 - 22:09
kai γιατι;