Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4711 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 00:08

Guns, κατά την γνώμη μου, μέχρι να αρχίσει κανονικά το παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να "κλείσεις" τις εγγραφές. Άφησε τες ανοιχτές μήπως θελήσει τελευταία στιγμή να παίξει κάποιος. Δεν χάνει κανείς τίποτα έτσι.

#4712 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 00:24

To πολύ την άλλη Πέμπτη, λογικά ακόμα λιγότερο (σε 5 ημέρες), θα παίξουμε. Με εξαίρεση παλιούς ''καμένους'' του παιχνιδιού που δεν συχνάζουν πλέον στα μέρη μας και μπορεί να μην το έχουν δει, οι υπόλοιποι είχαν δεκαήμερο στην διάθεση τους και είδαν τι κίνηση υπάρχει πάνω κάτω. Δεν νομίζω να γίνει κάτι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4713 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 05:16

Μόλις είδα ότι άλλαξαν οι ρόλοι μετά από ένσταση και μπορώ να πω ότι δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί this smug motherfucker here μπορεί πολύ εύκολα λόγο της έμφυτης του αλαζονείας του χαρακτήρα να εκμεταλλευτεί τους ρόλους του Vigilante, του Judas και του Gladiator και πιθανότατα πολλών άλλων.

Η αλήθεια είναι ότι εάν και δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ τι ρολόι υπάρχουν γιατί δεν είμαι ειδικός στο Παλέρμο άλλοι, αλλά το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον ενδιαφέρον επειδή το setting μου φάνηκε μονότο και οι ρολόι που υπήρχαν δεν επέτρεπαν ευτράπελα και άσχημο power abuse από τους χαρακτήρες.

Πιστεύω ότι σε ένα παιχνίδι στο οποίο διαλέγεις εσύ χαρακτήρες συχνά τυχαίνει και να έχουν υπερδυνάμεις πρέπει να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με μια σχετική ελευθερία. Στο προηγούμενο παιχνίδι π.χ. την δυναμή του μπορουσε κανείς να την χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο εντός του ρόλου του και για αυτο πιστεύω οτι η ύπαρξη λιγότερον ρόλων απλά θα κάνει το παιχνίδι πιο βαρετό.

Απο την μια έχεις χαρακτήρες όπως τον Gil και την Madoka οι οποίοι απλά σπάνε το παιχνίδι με τις δυνάμεις τους
Από την άλλη όμως ο Gil, εκτός από σκέτος καγουρομαλάκας, είναι μονό το Noble Phantasm του. Εάν πάρεις από τον Gil το NP του, τι του μένει;

Κάτσε να σκεφτούμε: Golden Rule (A), Divinity(B), Charisma(A+) και Luck(A)[stats απο το F/SN]. Το Golden Rule σημαίνει ότι απλά είμαι λεφτάς, το Divinity δεν έχει σημασία γιατί λόγο χαρακτήρα ο Gil το απαρνείται και το Charisma δεν έχει καμία αξία σε ένα παιχνίδι όπως το Παλέρμο. Στην τελική μένει ένα Luck το οποίο σημαίνει ότι στην τελική έχω στα χέρια μου έναν αλαζόνα βλάκα, χωρίς καμία δύναμη, ο οποίος έχει superirity-complex for no reason και απλα είναι κωλόφαρδος οσο δεν πάει άλλο.  Solid character... Well, not really.

Αλλά ακόμη και να μην έχω στην διάθεσή μου κάποιον χαρακτήρα τόσο δυνατό οσο τον Gil, το setting συχνά εμποδίζει το ιδανικό roleplay. Δηλαδή, ήταν πολύ δύσκολο να αξιοποιήσω τις δυνάμεις του Takumi ως γιατρός. Τι μπορούσα να κάνω, να κάνω real-boot ένα delusion σε οποίον πεθάνε μια νύχτα απο τους δολοφόνους και να επιβάλω το delusion μου στο οποίο δεν πεθαίνει ο στόχος; Ναι, αυτό λειτουργεί αλλά είναι one-off ability, μόλις το κάνεις είσαι dead man walking με από την πρώτη μονό φορά που μπήκες στον κόπο να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου.

Αυτο ιδιαίτερα δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Για να κάνω σωστο roleplay πρέπει να έχω στην διάθεσή μου τις δυνάμεις του χαρακτήρα μου και να μπορώ να τις χρησιμοποιώ με σχετική ευκολία χωρίς να τρέχει και να μην προφταίνει ο GM μετά. Δεν λέω, π.χ. με τον Takumi,  να πώ "Α, είδα ενα delusion στο οποιο δολοφόνοι είναι ο χ, ο Υ, ο φ, η ζ και η ω. Το έκανα real boot και τώρα όντως είναι αυτοι οι δολοφόνοι", αλλα πιστεύω οτι ο GM πρεπεί να κάνει μια προσπάθεια βάζει κομμάτια απο τις δυνάμεις του καθενός στο story telling, δημιουργόντας ενα σχετικά πιστευτό universe στο οποίο να ζουν μαζί όλοι αυτοί οι χαρακτήρες.

Στο περσινό παλέρμο δεν ήμουν ο μόνος που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του. Η Bernkastel, η Koibuchi, ο/η Gandharva, ο Sebastian και ακομη και ο Kurosaki ήταν στην ίδια θεση. Οι περισσότεροι απ' ότι θυμάμαι περιορίζονταν στο "Ουυυυυυυ άμα χρησιμοποιήσω την δύναμή μου θα δεις τι θα γίνει! Οουυυυυυυυυυυυ!".

Το πιο τραγικό παράδειγμα σε όλο αυτό ήταν ο Kurosaki. Ναι μεν ήταν θρυλικός ο Mad Hatter αλλά χωρίς ένα Duel Disk και την ικανότητα να χρησιμοποιεί κάρτες έστω και σε έναν περιορισμένο βαθμό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας φωνακλάς που μιλάει για επανάσταση.

Kurosaki without cards:

Youtube Video

Kurosaki with Cards:

https://youtu.be/iwJhnWuw2mU?t=1m48s

Anyway, rant over, μάλλον θα διαλέξω κάτι άλλο γιατί υπό αυτές της συνθήκες άπλα κάνω gimp τον εαυτό μου παίζοντας τον Gil.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 04 Δεκέμβριος 2015 - 05:16

#4714 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 12:54

Πολύ σέξι ο κύριος.

Of course he is.  :blush2:  :kawaii: :wooi2:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4715 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 15:59

Η πλάκα είναι ότι είχα ξεχάσει πως είσαι επίσης fate-χτυπημένος και το παρέλειψα. Πάλι καλά που θα διαλέξεις άλλον!

Παίδες να αναφέρω πως θέλω Gilgamesh και Kirei από το Fate Stay Night franchise για την αφήγηση.  Λόγω απειρίας το παρέλειψα τελείως.

Που λες Takayama το Παλέρμο είναι παιχνίδι με δικούς του κανόνες και μέχρι ένα σημείο μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν immersion. Στην τελική είναι λόγω του ενδιαφέρον μας για τα άνιμε και ιαπωνική κουλτούρα που βάζουμε το RP μέσα. Δεν φτιάχτηκε με αυτό το σκεπτικό σαν ιδέα. Επίσης θα προτιμούσα την με πολλούς ρόλους εκδοχή με τόσα άτομα αλλά και έτσι απαιτεί συμμετοχή. Υπάρχουν 2 χαλαρές ημέρες και μία 3τη ζόρικη για να φύγει έστω ένας δολοφόνος αλλιώς το παιχνίδι χάνεται. Αυτό από μόνο του σε βάζει να σκέφτεσαι όταν παίζεις.

Όσο για την πλήρη αξιοποίηση των χαρακτήρων, όλοι είναι ελεύθεροι να πουλήσουν όση μούρη θέλουν και στις αφηγήσεις της νύχτας συνήθως όλοι οι DM φροντίζουν να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων. Επέλεξε εσύ ότι σου αρέσει και θα φροντίσω τουλάχιστον στις αφηγήσεις να υπάρχουν refenrences ή/και χρήση αυτών των ιδιοτήτων/χαρακτηριστικών.

Τέλος, θα επιθυμούσα όλοι σας να διαλέξετε χαρακτήρες έως την Κυριακή το βράδυ για την καλύτερη οργάνωση.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4716 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 22:45

Ρε παιδιά μήπως θέλετε να παίξετε κανα pnp τύπου DND καλύτερα μερικοί;  :hihi2:Δεν το λέω για να θίξω κάποιον δικό σας το παιχνίδι δικοί σας και οι κανόνες αλλά δέκα ψυχές είστε είναι social / psychology game, η εμπειρία έχει δείξει όσο πιο απλό τόσο πιο καλό. 

Έχει απίστευτη πλάκα το fluff και έχουν υπάρξει εξαιρετικά rp αλλά ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πολύ συγκεκριμένος. 

#4717 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2015 - 23:53

Trust me, εάν ήξερα κάποιον ο οποίος κάνει Fate based DnD group σίγουρα θα έπαιζα αλλά απ ότι φαίνεται ούτε στο roll20 έχει. Rip in pieces.

#4718 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2015 - 12:27

Λοιπον θα παιξω και γω με τον Feitan από hxh και θα γραφω δυο σεντονια στην αρχη για να με βγαλετε. Και θα συνεχισω τις υποχρεωσεις μου.

Περα απο την πλακα υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μην τα καταφερω, αλλά πρέπει να συμμετάσχω για συναισθηματικους λογους - ο Οσάμα θα καταλάβει.

Οτι καλητερο μπορεσω και αν οχι, gomenasai.

(Eτσι και αλλιως ποτε δεν εχω ρολο οποτε δε χαλάω την ισορροπια του παιχνιδιου)

stasou%2520mygdala.jpg

#4719 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2015 - 13:20

Fuck την εχεμύθεια μου.

1. Babba- Santa Claus (Coca Cola productions)

2. Osama- Hendrickson (Seven Deadly Sins)

3. Fallen_Mpougatsa-  Saito Hajime (Rurouni Kenshin)

4. Kai

5. LethalMike

6. Kamui

7. Odymonaxos- Nikaido (Dorohedoro)

8.Takayama Yuchi

9. Zane

10. Lord Leon- Feitan (hunter x hunter)

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4720 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2015 - 08:45

Heracles Karpusi (Hetalia)

latest?cb=20131230013004

ySss0UF.jpg

#4721 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2015 - 16:27

Zane, ξέρεις πολύ καλά ότι λογικά θα πεθάνεις την πρώτη νύχτα, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείς και πολύ. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι αν με κάποιον μαγικό τρόπο δεν πεθάνεις την πρώτη νύχτα, θα πορωθείς αρκετά για να συμμετέχεις κανονικά :P

Χαχ πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο ήταν το τελευταίο Παλέρμο που δεν ψόφησα την πρώτη/δεύτερη νύχτα. Καημό το έχω να ζήσω μια φορά μέχρι το τέλος

Rachel (Τower of god)

latest?cb=20151026212602

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#4722 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2015 - 18:06

4. Kai- Heracles Karpusi (Hetalia : Axis Powers)

5. LethalMike

6. Kamui

8.Takayama Yuchi

9. Zane- Rachel (Tower of God)

Εύγε. Μέχρι αύριο κατά τις 8 να έχετε δηλώσει όλοι. 

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4723 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2015 - 00:58

Μιας και έχω καιρό να δω anime ή να διαβάσω manga,  δυσκολεύτηκα να επιλέξω χαρακτήρα, αλλά θα πάρω Akira Midosuji από Yowamushi Pedal.

Ι hope I'll do him justice.

247295_zpsx0klftov.jpg

O6rrvsU.jpg

#4724 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2015 - 01:28

Σε αγαπάω Kamui. Θα καταλάβεις μετά γιατί.

4. Kai- Heracles Karpusi (Hetalia : Axis Powers)

5. LethalMike

6. Kamui- Akira Midosuji (Yowamushi Pedal)

8.Takayama Yuchi

9. Zane- Rachel (Tower of God)

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4725 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2015 - 02:00

latest?cb=20140301190415

Accelerator