Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4696 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 02 December 2015 - 00:54

Zane, ξέρεις πολύ καλά ότι λογικά θα πεθάνεις την πρώτη νύχτα, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείς και πολύ. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι αν με κάποιον μαγικό τρόπο δεν πεθάνεις την πρώτη νύχτα, θα πορωθείς αρκετά για να συμμετέχεις κανονικά :P

Eγώ διαλέγω αυτόν τον τύπο:

Hendrickson (Seven Deadly Sins)

330?cb=20130521162429

#4697 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 02 December 2015 - 16:26

1. Babba- Santa Claus (Coca Cola productions)

2. Osama- Hendrickson (Seven Deadly Sins)

3. Zennith666

4. Fallen_Mpougatsa

5. Kai

6. LethalMike

7. Kamui

8. Odymonaxos

9.Takayama Yuchi

10. Zane

Εδώ οι ρόλοι για να σας ανοίξω την όρεξη:

Δολοφόνοι:

Spoiler:

The Grey Ones (αυτοί οι ρόλοι κάτω από κάποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξουν και να νικάνε με τους δολοφόνους αλλά δεν τους ξέρουν)

Spoiler:

Αθώοι

Spoiler:

Μέχρι τώρα είναι 10 ακριβώς. Εφόσον μπουν και άλλοι θα τους αυξήσω αναλόγως.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4698 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 03 December 2015 - 12:19

Εγώ τώρα είδα τι ειπώθηκε και να πω την αλήθεια, δεν τρελαίνομαι για παιχνίδι που είναι όλοι ρόλοι. Δηλαδή, και οι grey και οι αθώοι λίγο με ξενέρωσαν. Είμαστε λίγοι, μην το παρακάνουμε. Την τελευταία φορά που ήμαστε όλοι ρόλοι είδαμε πώς πήγε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4699 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 03 December 2015 - 12:22

Ισχύει, αν είναι οι ρόλοι που θα μπουν και όχι προτεινόμενοι και θα είναι δλδ πάνω κάτω σαν το Παλέρμο της DoB, sorry Guns, count me out.

ySss0UF.jpg

#4700 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 December 2015 - 13:48

Το θέμα είναι να μην καταλήξουμε να παίζουν ορισμένα άτομα με ρόλους και οι υπόλοιποι να νιώθουν άχρηστοι ή με μικρή συμβολή στην ροή του παιχνιδιού. Συν ότι είμαστε πολύ μικρός αριθμός, οπότε ή θα το πάμε έτσι ή με την πλέον απλή έκδοση των 2 δολοφόνων με έναν μικρό εξυπηρετικό ρόλο για τους αθώους, του στιλ παρθένος, και όλοι οι άλλοι πολίτες. 

Οτιδήποτε άλλο θα μοιάζει unbalanced γιατί ακριβώς είμαστε λίγοι. Αυτές οι 2 είναι οι εναλλακτικές μας στην πραγματικότητα

Επειδή έχουμε μια βδομάδα ελεύθερη μέχρι να αρχίσουμε, λόγω υποχρεώσεων μου, δώστε ιδέες για το εύρος των ρόλων και το πως θέλετε να είναι το παιχνίδι. Και οι υπόλοιποι θέλω την άποψη σας. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σε αλλαγή σε κλασικά πρότυπα αρκεί να συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία.

Edited by TheGunsmasha, 03 December 2015 - 13:59.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4701 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 03 December 2015 - 15:27

Ποτέ δεν ένιωσα άχρηστος ως αθώος. 

2 δολοφόνοι 1 επιθεωρητής; 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4702 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 December 2015 - 16:10

Καλώς. Το βράδυ κλείνουν οι εγγραφές.

Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή προτείνετε πως θέλετε να το κάνουμε. Να γίνει μέσα σε αυτές τις πρώτες ημέρες και όχι μία ημέρα πριν αρχίσει η αφήγηση ώστε να ξέρω πως θα το οργανώσω.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4703 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 03 December 2015 - 18:34

Από την στιγμή που είμαστε μόνο δέκα, ψήνεσετε να το κάνουμε όπως είχε γίνει το Harry Potter Παλέρμο της μπουγάτσας; Δύο δολοφόνοι μόνο, χωρίς επιθεωρητή. Απλό, καθαρό, εγκεφαλικό παιχνίδι. πιστεύω θα περάσουμε καλύτερα.

#4704 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 03 December 2015 - 19:21

No problem really.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4705 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 December 2015 - 19:36

Όμορφα. Μετά από σύσκεψη με τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη μας, αποφασίσαμε να το παίξουμε με 7 πολίτες, 1 επιθεωρητή και 2 δολοφόνους. Όποιος έχει πρόβλημα με την έλλειψη ρόλων παρακαλώ να το δηλώσει. Δεν παίζουμε για να περάσω καλά εγώ και άλλοι 2 αλλά όλοι.

Και ΔΗΛΩΣΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4706 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 December 2015 - 21:09

Παίδες για εμένα άκυρο...Δεν θα έχω το χρόνο να αφιερώσω στο παιχνίδι τελικά.Αποχωρώ από τώρα για να μην δημιουργήσω προβλήματα αφού αρχίσει το παιχνίδι.

Posted Image

#4707 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 03 December 2015 - 22:20

274691-nikaido_106_large.jpg

Nikaido, από το Dorohedoro

Και θα ψηνόμουν σοβαρά για 0 επιθεωρητές

(αχ ποτέ δεν θα γίνω βιτζιλάντης)

Edited by OdyMonaxos, 03 December 2015 - 22:22.

#4708 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 December 2015 - 22:28

Kρίμα ρε zennith666. Έλα, καλή συνέχεια με τις υποχρεώσεις σου. Και με 9 μια χαρά παίζεται πάντως.

Ody το θέμα είναι πως με 7-2 άκυροι πολίτες-δολοφόνοι έχουν τρομερό προβάδισμα οι κακοί, χωρίς κάποια υποψία βοήθειας στους αθώους. Θυμήσου το Παλέρμο της Μπουγάτσας όπου ήμασταν καμιά δεκαριά καλοί και 2 κακοί και μας πήρε 2 γύρους πριν το τέλος να βγάλουμε τον πρώτο και ο Οσάμα τρόλλαρε για να τον backstabbάρουνε οι αυθεντίες μας.

Νομίζω πως το 7-1-2 είναι το καλύτερο σύστημα.

3. Fallen_Mpougatsa

4. Kai

5. LethalMike

6. Kamui

7. Odymonaxos-Nikaido (Dorohedoro)

8.Takayama Yuchi

9. Zane

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4709 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 03 December 2015 - 23:00

Εγώ δηλώνω αυτόν τον κύριο:

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4710 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 December 2015 - 23:56

Πολύ σέξι ο κύριος.

Και κλείσαμε. Οι υπόλοιποι τους χαρακτήρες σας και όποια πρόταση/παρατήρηση έχετε.

3. Fallen_Mpougatsa-  Saito Hajime (Rurouni Kenshin)

4. Kai

5. LethalMike

6. Kamui

7. Odymonaxos- Nikaido (Dorohedoro)

8.Takayama Yuchi

9. Zane

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018