Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4531 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 03:54

Προς το παρόν δεν υπάρχει εντιτοκανόνας. Θα τεθεί σε ισχύ με το που έρθει η πρώτη μέρα οπότε μην σκας.

#4532 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 03:56

Fair enough. Ομολογώ ότι δεν έχω και πολύ επαφή με μεταφρασμένα μυθιστορήματα μυστηρίου και μάλλον για αυτό μου φαίνεται τόσο ξένο. Προτιμώ να διαβάζω άλλου είδους βιβλία που για ευνόητους λόγους και διευκόλυνση τα ονόματα δεν τα μεταφράζουν.

Εφόσον υπάρχει λόγος, και μάλιστα καλός, και είμαι και ο μόνος που το έχει ως παράπονο δεν θα πω κάτι παραπάνω για αυτό το πράγμα μιας και φαίνεται ότι είναι θέμα συνήθειας από την δίκη μου μεριά. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 08 Δεκέμβριος 2014 - 03:57

#4533 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 11:01

Καλά, καταρχήν δεν ξελαρυγγιαζόμαστε για τα greeklish ~ευχαριστούμε όμως που μας έχεις τόση έννοια~ διότι πλέον είναι κάτι δεδομένο και πάρα πολύ σπάνια κάποιος γράφει με greeklish. Ο λόγος που δεν θέλουμε τα greeklish είναι κυρίως για λόγους κατανόησης των κειμένων. Αντίθετα, το να γράφονται αγγλικά κύρια ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες πέρα του ότι είναι διαδεδομένο στα μεταφρασμένα στα ελληνικά βιβλία, δεν προκαλεί και κανένα πρόβλημα κατανόησης του κειμένου, πέρα από το αισθητικό κομμάτι που είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Σχετικά με το edit, μιας και αναφέρθηκε, δεν πειράζει να διευκρινίσουμε από τώρα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνετε edit γιατί κάνατε ένα ορθογραφικό ή γιατί δεν κεντραρίστηκε η εικόνα σας αλλά αν θέλετε να διορθώσετε κάτι βασικό, όπως την ψήφο σας ή κάτι που αλλάζει ριζικά το κείμενο σας πχ. να προσθέσετε έναν ύποπτο, double post is the way to go. Όταν κάνετε edit, να γράφετε στο κουτάκι "reason for editing" τί ακριβώς κάνατε edit. Αν ξέχασα κάτι Osama μην διστάσεις να συμπληρώσεις όταν ξεκινήσει επίσημα το παιχνίδι.

Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας, μπορείτε να απευθυνθείτε με pm προφανώς στον GM σας, άλλως σε μένα ή την Iristella.

Have fun, I know I will :3

xbJ3b2w.jpeg

#4534 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 12:55

Προς θεού Mono, μπλέ χρωματακι έβαλα στο όνομα μου, μην δαγκώνεις. Θα ήταν καφρίλα να αλλάξω ψήφο ή κάτι παρόμοιο.

#4535 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:09

Προς θεού Mono, μπλέ χρωματακι έβαλα στο όνομα μου, μην δαγκώνεις. Θα ήταν καφρίλα να αλλάξω ψήφο ή κάτι παρόμοιο.

Προς ενημέρωση σου, έχουν γίνει τέτοια στο παρελθόν. Βασικά έχουν γίνει τα πάντα. Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς έχει συμβεί. 

#4536 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:20

*sounds of laughing and crying in the distance*

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4537 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:24

Ορίστε? Σου είπα εγώ κάτι που έβαλες μπλε χρωματάκι? Επειδή προφανώς για μένα χτυπάει η καμπάνα, δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι είχα κάνει αυτό το λάθος και για αυτό, επειδή ακριβώς είχε άσχημες συνέπειες, τις οποίες δεν προέβλεψα όταν το έκανα, είμαστε πλέον προσεχτικοί και το λέμε από την αρχή. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας :P

xbJ3b2w.jpeg

#4538 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:26

μόνο αγάπη παιδιά

είναι και οι μέρες.

#4539 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:27

Μην προσβάλετε την τρομερή μας mod. Για όλα φταίει ο Οσάμα. Να σε ενέπνεε να βάλεις το μπλε από την αρχή.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4540 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 13:36

Οσάμα που είναι οι ρόλοι, γιατί αργείς?? :P

Mono, πότε θα ξανασυμμαχίσουμε στο Risk??

#4541 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 14:45

Μετά και από ένα μικρό πρόβλημα που με καθυστέρησε, οι ρόλοι στάλθηκαν.

Περιμένω τον επιθεωρητή να μου στείλει την ερώτηση για την νύχτα 0 πριν ξεκινήσω.

#4542 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 15:17

Μην προσβάλετε την τρομερή μας mod. Για όλα φταίει ο Οσάμα. Να σε ενέπνεε να βάλεις το μπλε από την αρχή.

Με συγκινείς :3 Αν και εντάξει μωρέ, να λέμε αλήθειες, ο Οσάμα δεν φταίει σε τίποτα, ίσα ίσα το παιδί :P

Θα ξανασυμμαχήσουμε στο risk όταν ο φανταστικός Black Kaiser ξανακάνει risk!

xbJ3b2w.jpeg

#4543 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 15:59

*confused* ...μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε; Ή θα υπάρξει κάποιο post το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή του RP με ψήφους κλπ;

#4544 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 17:32

Ναι βρε θα ξαναγράψει ο Osama και μετά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4545 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2014 - 18:06

*confused* ...μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε; Ή θα υπάρξει κάποιο post το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή του RP με ψήφους κλπ;

Αυτό που είπε η μπουγάτσα. Ακόμα περιμένω τον επιθεωρητή.