Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 08 December 2014 - 01:06
Posted 08 December 2014 - 01:36
post approved.
Καλή μας αρχή.
Posted 08 December 2014 - 01:41
HOLY HELLS!Σήμερα έβλεπα το let's play five nights at freddy's 2 του Markiplier O.O
Posted 08 December 2014 - 01:45
Καλό rp, Fandom.
Posted 08 December 2014 - 01:48
Καλό rp, Fandom.
Άμα έχεις κανα hint μη διστάσεις να μου πεις.
Posted 08 December 2014 - 01:50
Touche
Posted 08 December 2014 - 02:10
Αργούν γιατί ήταν τίγκα στα ορθογραφικά.
Αίχοις δύκοιω.
Φτέη οι ανωρθωγραφεία που βγάζυ μάτεια καμυά φωρά.
και άρχισε να καθαρίζει το υμίψηλο του με το μανίκι του.
Όταν τα λέω εγώ.
Posted 08 December 2014 - 03:26
No more Engreek please, I'm dying.
Το βρίσκω λίγο υποκριτικό να ξελαρυγγιάζονται από 'δω και από κει οι admins και mods για τα Greeklish, αλλά για το Engreek που υπάρχει το RP, και όχι μόνον εκεί, δεν λέει κανείς τίποτα.
Δεν θα το κάνω μεγάλο θέμα για όλα τα υπόλοιπα subforums αλλά το να είναι όλα τα ονόματα στα Engreek, συγγνώμη και για την λέξη, μου γαμάει το immersion και μηδενίζει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει για decent world building.
Βλέπω δηλαδή λόρδος Φρέντερικ Μόρτιμερ και πάω να κατουρηθώ από τα γέλια.
Pleases, srsly.
Write the English shit in E-N-G-L-I-S-H.
Edited by Takayama Yuichi, 08 December 2014 - 03:27.
Posted 08 December 2014 - 03:36
I don't mind.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 08 December 2014 - 03:41
Φρειδερίκος Μορτίμερος και κλείσαμε.
Επίσης, ο Οσάμα έχει μεγάλη παράδοση στις αδέσποτες σφαίρες, τα δέματα που κάνουν τικ τοκ και τις εκρηκτικές βαλίτσες. Υπενθύμιση προς όλους, πριν σας βρει η οργή του θεού.
Posted 08 December 2014 - 03:45
Γκρέι Φολς, Σκοτλαντ Γιαρντ, και πάει λέγοντας.
Μπορεί να είναι ονομασίες, αλλά και πάλι είναι Engreek.
Posted 08 December 2014 - 03:50
No more Engreek please, I'm dying.
Το βρίσκω λίγο υποκριτικό να ξελαρυγγιάζονται από 'δω και από κει οι admins και mods για τα Greeklish, αλλά για το Engreek που υπάρχει το RP, και όχι μόνον εκεί, δεν λέει κανείς τίποτα.
Δεν θα το κάνω μεγάλο θέμα για όλα τα υπόλοιπα subforums αλλά το να είναι όλα τα ονόματα στα Engreek, συγγνώμη και για την λέξη, μου γαμάει το immersion και μηδενίζει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει για decent world building.
Βλέπω δηλαδή λόρδος Φρέντερικ Μόρτιμερ και πάω να κατουρηθώ από τα γέλια.
Pleases, srsly.
Write the English shit in E-N-G-L-I-S-H.
Θα το έχω υπόψιν μου από εδώ και πέρα, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ πιο αστείο να είναι ένα ολόκληρο κείμενο στα ελληνικά και τα ονόματα μόνο στα αγγλικά. Παρόλα αυτά, ειδικά με τα γιαπωνέζικα ονόματα, χρησιμοποιώ πάντα αγγλικά στα παιχνίδια που οργανώνω. Όμως, το συγκεκριμένο Παλέρμο προσπαθεί να παρωδήσει τα μυθιστορήματα μυστηρίου, κυρίως το πρώτου προσώπου στυλ του Doyle και όταν διαβάζεις ένα αγγλικό μυθιστόρημα μεταφρασμένο στα ελληνικά, δεν βλέπεις τον μεταφραστή να αφήνει τα ονόματα στα αγγλικά. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, για αυτήν την φορά, αποφάσισα να γράψω (σχεδόν) όλα τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες.
Εν κατακλείδι, πες ότι διαβάζεις ένα κακογραμμένο αγγλικό βιβλίο που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά, στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο δικός σου χαρακτήρας μαζί με αυτούς των άλλων.
Posted 08 December 2014 - 03:52
Δεύτερη φορά που μέσα σε μια ώρα ξεχνάω να κάνω κεντράρισμα κειμένου και εικόνας. Δεν θα ξανακάνω έντιτ για τέτοιο λόγο D:<
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.