Βρε παλιορεμαλια θα παει κανεις να παιξει τρομαρα σας ή μονο θα χαριεντιζεστε στη γενικη; αντε μην κανω κανα μαρτελοζομπι και γινει εκει μεσα της σκορδαλιας το καγκελο!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Ιούλιος 2014 - 00:22
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 11:20
Βρε παλιορεμαλια θα παει κανεις να παιξει τρομαρα σας ή μονο θα χαριεντιζεστε στη γενικη; αντε μην κανω κανα μαρτελοζομπι και γινει εκει μεσα της σκορδαλιας το καγκελο!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Ιούλιος 2014 - 00:22
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 07:57
Μάτωσε το κόκορο με την αδυναμία του Osama να γράψει τον ίδιο του το θάνατο Τ_Τ
Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν ήμουν ενεργή στον προηγούμενο γύρο αλλά ήμουν τέζα στο κρεβάτι, ούτε δουλειά δεν πήγα, με μια γλυκύτατη γαστρεντερίτιδα -_-
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 12:39
Ωραία μιας και τελειώσαμε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (δεν σας αποκαλύπτω τίποτα μην χαλάσω το ποστ του Osama) ας κάνω μερικές παρατηρήσεις.
Πρώτον ο Osama για μια ακόμη φορά έγραψε. Πραγματικά εξαιρετικός, τον ευχαριστώ και προσωπικά αλλά και ως mod αυτού του φόρουμ για την υπέρλαμπρη παρουσία του.
Δεύερον και αυτό αφορά τη συμμετοχή μου, η οποία ήταν ελλιπής. Ελπίζω να μην το χάλασα σε κάποιον αλλά ειλικρινά μπήκα στο παιχνίδι για να συμπληρωθεί η 7άδα και ακόμα και να ήθελα να συμμετέχω μία η γαστρεντερίτιδα μία που πλάκωσε δουλειά αυτή τη βδομάδα με απέτρεψαν. Πχ ήθελα πολύ να απαντήσω στον kalamari σήμερα αλλά έφυγα πρωί πρωί και γύρισα στο γραφείο πριν λίγο. Δεν το έκανα επίτηδες και ελπίζω να μην το χάλασα για κανέναν.
Τρίτον, τελικά αυτά τα παιχνιδάκια εξπρές με τόσο λίγους παίχτες μάλλον έχουν πιο πολύ πλάκα με άτομα που θέλουν να λιώσουν σε αλληλοκατηγορίες γιατί αλλιώς δεν έχει και τόσο νόημα μιας και τελειώνει πολύ σύντομα. Καλό ηταν σε πείραμα πάντως, βγήκαν συμπεράσματα για το μέλλον.
Τέλος σας ευχαριστώ όλους που κρατήσατε επίπεδο, ήσαστε πολύ καλοί συμπαίχτες και συγγνώμη που σας είπα γυμνοσάλιαγκες in game, δεν το εννοούσα XD
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 12:43
Kάτω οι mods!!!
Ό,τι είπα και εγώ ήταν καθαρά in-game. Έχουμε ζωή, και όμως δεν είναι αστικός μύθος, και σίγουρα έχουμε υποχρεώσεις.
Ωραίο παιχνίδι, περιμένω και εγώ το αποτέλεσμα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 13:48
Επειδή το thread κλειδώθηκε πολύ γρήγορα και εξαφανίστηκε από όλες τις λίστες, here is a link:
http://www.anime.gr/forum/topic/11216-η-νύχτα-πέφτει-στο-kings-landing-death-of-a-spoiler/
P.S. I regret nothing
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 13:52
Ούτε μία σελίδα διαλόγου! Εγώ τον υποδήθηκα γαμάτα και εσύ τον σκότωσες!
Απλά σε μισώ!
Για άλλη μια φορά το καλό κέρδισε στον τελευταίο γύρο, να ναι καλά το 50%.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:04
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:40
Αχ σόρυ εγώ το κλείδωσα, ξέχασα ότι δεν βγαίνει στο new content, θα το ξεκλειδώσω πάραυτα.
Εντάξει Iristella θεά, δεν υπάρχει η αισθητική παρέμβαση στα posts του Jaimie XD
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:56
Ουυυφ το σώσαμε .Sorry που προς το τέλος έκοψα το rp,μου τελείωσε η έμπνευση XD
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 22:32
Λεεεεεεεεεεεεεπόν. Επειδή οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται και ο Δεκέμβρης μου θα ήταν υπερβολικά βαρετός χωρίς αυτό, δεν μπορώ παρά να ανοίξω εγγραφές για άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Εάν δεν βαριέστε, ελάτε να περάσουμε μερικές μέρες με δολοφόνους, ίντριγκα και RP για άλλη μια φορά.
You know the drill. Διαλέγετε τον anime ή manga χαρακτήρα της επιλογή σας και δηλώνετε συμμετοχή ποστάροντας εδώ το όνομά του, από ποια σειρά κρατάει η σκούφια του και μια εικόνα του.
Οι εγγραφές κλείνουν το επόμενο Σάββατο στις 6 Δεκέμβρη στις 23:59.
Δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαιτερότητα με τους ρόλους, που σημαίνει ότι θα έχουμε αθώους, δολοφόνους, επιθεωρητές, γιατρό, Θεό και ίσως και έναν ρόλο έκπληξη που θα καθοριστεί από την συμμετοχή.
Κανόνες:
Quote
Κανόνας των αυτοκτονιών:
Εάν ένας παίκτης δεν έχει ποστάρει για δύο, όχι απαραίτητα διαδοχικούς γύρους, τότε ο GM θα τον αυτοκτονεί προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.
Λίστα παικτών
1) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 30 Νοέμβριος 2014 - 08:21
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:22
I'm in, I'm in, I'm in. Κι επειδή απειλείται η latent αντρίλα μου (;;!) διαλέγω ένα σωστό ΑΝΤΡΑ, το υβρίδιο Bruce Lee και Sly Stallone στο ρόλο του Mel Gibson στις ταινίες Mad Max. Σε anime. Ναι, υπάρχει. Όχι, δεν τρολλάρω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 29 Νοέμβριος 2014 - 23:24
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:25
Ναι, καλά ό,τι πεις. Πες το όνομα του εδώ και όχι σε pm και βάλε και εικόνα, εξυπνάκια.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:28
Kenshiro τον λένε κι όλοι οι πάνκηδες μηχανόβιοι κλαίνε, από το Hokuto no ken.
Εγώ φταίω που προστατεύω τα πνευματικά δικαιώματα ρε.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 03:53
Ryūnosuke Uryū
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 04:16
Προσφέρομαι να βάλω χρωματάκια και εικονίτσες στον Ody αν δεν έχει προσβαση στο πιτσι του.