Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4396 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 11:20

Βρε παλιορεμαλια θα παει κανεις να παιξει τρομαρα σας ή μονο θα χαριεντιζεστε στη γενικη; αντε μην κανω κανα μαρτελοζομπι και γινει εκει μεσα της σκορδαλιας το καγκελο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 17 Ιούλιος 2014 - 00:22

stasou%2520mygdala.jpg

#4397 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 07:57

Μάτωσε το κόκορο με την αδυναμία του Osama να γράψει τον ίδιο του το θάνατο Τ_Τ

Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν ήμουν ενεργή στον προηγούμενο γύρο αλλά ήμουν τέζα στο κρεβάτι, ούτε δουλειά δεν πήγα, με μια γλυκύτατη γαστρεντερίτιδα -_-

xbJ3b2w.jpeg

#4398 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 12:39

Ωραία μιας και τελειώσαμε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (δεν σας αποκαλύπτω τίποτα μην χαλάσω το ποστ του Osama) ας κάνω μερικές παρατηρήσεις.

Πρώτον ο Osama για μια ακόμη φορά έγραψε. Πραγματικά εξαιρετικός, τον ευχαριστώ και προσωπικά αλλά και ως mod αυτού του φόρουμ για την υπέρλαμπρη παρουσία του.

Δεύερον και αυτό αφορά τη συμμετοχή μου, η οποία ήταν ελλιπής. Ελπίζω να μην το χάλασα σε κάποιον αλλά ειλικρινά μπήκα στο παιχνίδι για να συμπληρωθεί η 7άδα και ακόμα και να ήθελα να συμμετέχω μία η γαστρεντερίτιδα μία που πλάκωσε δουλειά αυτή τη βδομάδα με απέτρεψαν. Πχ ήθελα πολύ να απαντήσω στον kalamari σήμερα αλλά έφυγα πρωί πρωί και γύρισα στο γραφείο πριν λίγο. Δεν το έκανα επίτηδες και ελπίζω να μην το χάλασα για κανέναν.

Τρίτον, τελικά αυτά τα παιχνιδάκια εξπρές με τόσο λίγους παίχτες μάλλον έχουν πιο πολύ πλάκα με άτομα που θέλουν να λιώσουν σε αλληλοκατηγορίες γιατί αλλιώς δεν έχει και τόσο νόημα μιας και τελειώνει πολύ σύντομα. Καλό ηταν σε πείραμα πάντως, βγήκαν συμπεράσματα για το μέλλον.

Τέλος σας ευχαριστώ όλους που κρατήσατε επίπεδο, ήσαστε πολύ καλοί συμπαίχτες και συγγνώμη που σας είπα γυμνοσάλιαγκες in game, δεν το εννοούσα XD

xbJ3b2w.jpeg

#4399 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 12:43

Kάτω οι mods!!!

Ό,τι είπα και εγώ ήταν καθαρά in-game. Έχουμε ζωή, και όμως δεν είναι αστικός μύθος, και σίγουρα έχουμε υποχρεώσεις.

Ωραίο παιχνίδι, περιμένω και εγώ το αποτέλεσμα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4400 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 13:48

Επειδή το thread κλειδώθηκε πολύ γρήγορα και εξαφανίστηκε από όλες τις λίστες, here is a link:

http://www.anime.gr/forum/topic/11216-η-νύχτα-πέφτει-στο-kings-landing-death-of-a-spoiler/

P.S. I regret nothing :P

#4401 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 13:52

Ούτε μία σελίδα διαλόγου! Εγώ τον υποδήθηκα γαμάτα και εσύ τον σκότωσες!

Απλά σε μισώ!

Για άλλη μια φορά το καλό κέρδισε στον τελευταίο γύρο, να ναι καλά το 50%.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4402 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:04

Αγαπητοί αθώοι

Μην ξαναπροσπαθήσετε να με βγάλετε με ψηφοφορία όταν είμαι αθώος. Κάθε φορά που το κάνετε γλιτώνω, και κάθε φορά που γλιτώνω στέλνω κι έναν αθώο στα θυμαράκια νομίζοντας πως πατάσσω τις δυνάμεις του κακού. Δε φταίω εγώ, αυτοάμυνα είναι.

Άγνωστος Χ - Λόκχαρτ - Τζέιμι

ΥΓ. IRISTELLAAAAAAAAAAAAAAAAA

#4403 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:40

Αχ σόρυ εγώ το κλείδωσα, ξέχασα ότι δεν βγαίνει στο new content, θα το ξεκλειδώσω πάραυτα.

Εντάξει Iristella θεά, δεν υπάρχει η αισθητική παρέμβαση στα posts του Jaimie XD

xbJ3b2w.jpeg

#4404 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2014 - 14:56

Ουυυφ το σώσαμε :P.Sorry που προς το τέλος έκοψα το rp,μου τελείωσε η έμπνευση XD

sc5bab.jpg

#4405 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 22:32

Λεεεεεεεεεεεεεπόν. Επειδή οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται και ο Δεκέμβρης μου θα ήταν υπερβολικά βαρετός χωρίς αυτό, δεν μπορώ παρά να ανοίξω εγγραφές για άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Εάν δεν βαριέστε, ελάτε να περάσουμε μερικές μέρες με δολοφόνους, ίντριγκα και RP για άλλη μια φορά.

You know the drill. Διαλέγετε τον anime ή manga χαρακτήρα της επιλογή σας και δηλώνετε συμμετοχή ποστάροντας εδώ το όνομά του, από ποια σειρά κρατάει η σκούφια του και μια εικόνα του.

Οι εγγραφές κλείνουν το επόμενο Σάββατο στις 6 Δεκέμβρη στις 23:59.

Δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαιτερότητα με τους ρόλους, που σημαίνει ότι θα έχουμε αθώους, δολοφόνους, επιθεωρητές, γιατρό, Θεό και ίσως και έναν ρόλο έκπληξη που θα καθοριστεί από την συμμετοχή.

Κανόνες:

Spoiler:

Κανόνας των αυτοκτονιών:

Εάν ένας παίκτης δεν έχει ποστάρει για δύο, όχι απαραίτητα διαδοχικούς γύρους, τότε ο GM θα τον αυτοκτονεί προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.

Λίστα παικτών

1) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 30 Νοέμβριος 2014 - 08:21

#4406 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:22

I'm in, I'm in, I'm in. Κι επειδή απειλείται η latent αντρίλα μου (;;!) διαλέγω ένα σωστό ΑΝΤΡΑ, το υβρίδιο Bruce Lee και Sly Stallone στο ρόλο του Mel Gibson στις ταινίες Mad Max. Σε anime. Ναι, υπάρχει. Όχι, δεν τρολλάρω.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 29 Νοέμβριος 2014 - 23:24

#4407 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:25

Ναι, καλά ό,τι πεις. Πες το όνομα του εδώ και όχι σε pm και βάλε και εικόνα, εξυπνάκια. :P

#4408 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 23:28

Kenshiro τον λένε κι όλοι οι πάνκηδες μηχανόβιοι κλαίνε, από το Hokuto no ken.

Εγώ φταίω που προστατεύω τα πνευματικά δικαιώματα ρε. 

#4409 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 03:53

Ryūnosuke Uryū

bc71a4dee7461005cf866930d9a252ff13342717

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4410 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 04:16

Προσφέρομαι να βάλω χρωματάκια και εικονίτσες στον Ody αν δεν έχει προσβαση στο πιτσι του.