Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4381 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 22:35

Θέλω καραμελωμένα βατόμουρα για το δολοφόνο αν στείλει πμ στον Οσάμα, sex scene με την Cersei, να σκοτώσεις την Iri με την Άγια Καραμπίνα με τα Άγια Μονόβολα, τις μπύρες που χρωστάς από το ssc, πιο ζεστή θάλασσα γιατί σκληραίνουν οι ρώγες αυτές τις μέρες με τέτοια νερά, τη γραμματική που προτείνει το Θερβάντες και να πάμε για καφέ όταν γυρίσω.

#4382 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 22:44

Στο όνομα της ceiling cat δεν κατάλαβα τίποτα.

xbJ3b2w.jpeg

#4383 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 23:34

Απόπειρα αποκρυπτογράφησης no1

Σε μια ρώγα από σταφύλι
έπεσαν οχτώ σπουργίτια
και τρωγόπιναν οι φίλοι
τσιριτιρι τσιριτρο, τσιριτρι τσιριτρο

#mah_childhood #the_stuff_i_remember

#4384 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2014 - 23:56

Μιλάνε τα άντα και τα ήντα για παιδική ηλικία ρε...

#4385 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:04

Άντα ήντα όπως λέμε άηντε άηντεεεε. Άντα φωνάζω μια φίλη μου πάντως, βγαίνει από το Αλεξάνδρα. Επίσης υπάρχει η Αΐντα, πολύ γνωστή κάτι σε μιούζικαλ, σουξεδάκι στην εποχή μου.

xbJ3b2w.jpeg

#4386 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:07

Όπερα είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

#4387 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:10

ποτέιτο ποτάτο

xbJ3b2w.jpeg

#4388 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:13

Οσάμα χώσε κάπου και το θριαμβευτικό εμβατήριο της Αΐντα. Με βίδωσαν τώρα.

#4389 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:44

Εντάξει καλός ο Βέρντι αλλά τον Καρβέλα δεν τον φτάνει.

xbJ3b2w.jpeg

#4390 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 00:55

Έχω και συνάχι και λες για Καρβέλα... Απ τον ίδιο έμπορα ψωνίζετε οι μεγαλοδικηγόροι?

#4391 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 01:16

Ταβερνιάρης:

1 Πιο πρωτότυπο κείμενο την επόμενη φορά

1 Έκθεση για το πόσο θεσπέσιος είναι ο Ramsay

1 μαχες με σπαθια μαχαιρια νιντζα γιαταγανια τουρκικα καποειρα μπανκαι ζουτσου μπρουτσου και ενα μπακαλιαρο με σκορδαλια αντρικια οχι τιγκα στην πατατα. Και εκεινο τον πορνο απ το χαρεμι να κλαιει πανω απ το κουφαρι μου καθως με τρων οι μυγες. Και τις μυγες να ρευονται σκορδιλα.

1 αφιερωμα στην καλλιτεχνική μου παρέμβαση στα post του Lalannister.

1 Εγώ άμα πεθάνω θέλω να παίξουν οι καλύτεροι μουσικοί του King's Landing το παρακάτω καθώς με καίνε πάνω σε μια βάρκα στη μέση μιας λίμνης. Θα ηχογραφήσει ο ίδιος ο Osama το παραπάνω τραγούδι με παραδοσιακά όργανα του Westeros 

1 Μία νουβέλα για τον Balon Greyjoy

1 ναρκωτικά με soundtrack Άιντα

2 down, five to go.

#4392 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 01:55

Οποιος %&^$%& πει οτι ξεφυγαμε απο το σεναριο, τον παραπεμπω στα γυρισματα της επομενης σαιζον.

Τα σεβη μου. Οκ, c/p εκανες αλλα μονο στην εικονα που ο μαρτελ απεφευγε το μαρτελο με νεγκατσιβα και επαιρνε εκδικηση για τη σκορδαλια, αλα ινιγκο μοντογια, το συκωτι χορευε λαμπαντα με τη σπληνα απ τα γελια. Δεν ξαναπαιζω σε παλερμο με αλλο GM. Πα να στειλω λεφτα στην Αλ καιντα. και να βρυκολακιασω για να με ξανασκοτωσεις. 

stasou%2520mygdala.jpg

#4393 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 05:51

"ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ.", φώναξε με οργή. "ΤΗΝ ΕΡΙΞΕΣ. ΤΗΝ ΒΡΩΜΗΣΕΣ. ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΥΓΕΣ.",

Somebody HoF this terrorist, I beg of thee!

O6rrvsU.jpg

#4394 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 09:46

ΛοΛ! Αν είναι δυνατόν τι έγραψε ο άνθρωπος! Εξαιρετικό :kakaka: :kakaka: :kakaka:

Μία τεχνική ερώτηση, εγώ τώρα το πρώτο που θα έκανα είναι να ρωτήσω να αποκαλυφθεί ο σπιούνος, μιας και έζησε. Αυτό δεν το κάνουμε με τα παιδιά στην παρέα καθώς το θεωρούμε που*τια με τόσους λίγους να παίρνουμε έτσι το πάνω χέρι.

Να το ρωτάμε ή όχι? 'Ο,τι θέλετε

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4395 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2014 - 09:53

Εγώ λέω έτσι όπως το πάμε να πούμε στον δεύτερο δολοφόνο να το πει εδώ πέρα να τελειώνουμε. Δεν αποκαλύπτουμε ή δεν υποννοούμε στο thread της γενικής συζήτησης στοιχεία για το ρόλο μας είτε είναι αλήθεια είτε ψέμματα, νομίζω είναι απολύτως κατανοητό αυτό.

Από κει και πέρα, ο σπιούνος μπορεί να αποκαλυφθεί αν θέλει αλλά δεν είναι ότι έχει και πιστοποιητικό, meaning ότι ο καθένας μπορεί να πει ότι ήταν ο σπιούνος και όποιος θέλει μπορεί να τον πιστέψει.

xbJ3b2w.jpeg