Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3661 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 April 2013 - 04:47

That's all folks, ελπίζω να σας άρεσε.

Σχολιασμό για το παιχνίδι θα κάνω αργότερα.

Καλήμέρα και κάλο ύπνο :P

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 04:48.

#3662 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 April 2013 - 09:04

Thanks Osama. Είχε πολύ πλάκα αυτό το Παλέρμο και του άξιζε περισσότερη συμμετοχή.

Συγχαρητήρια όμως και στη DoB που ενώ όλοι οι ρόλοι έπεσαν στους Ανατολικούς, εκείνη κατάφερε να μην πάρει κάποιον. Way to go :P

#3663 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 April 2013 - 10:23

Ου-ά-ου! :kyaaa:

Osama, φοβερή δουλειά όπως πάντα, το setting απίστευτο, με τις ιστορίες πέθανα στα γέλια. Επίσης, good job everyone, κι έξτρα χειροκρότημα στην Kai και τον Sponis για τις επιτυχημένες επιλογές τους, αλλά και για τον Cloudy, που βγήκε μπροστά σε καλή φάση. Nice game, εξισορροπήσαμε λίγο αυτό των Χριστουγέννων και τη σφαγή που είχε γίνει τότε. Είναι όντως πολύ πιο εύκολα με επιθεωρητές, vigilante και γιατρό. Τέλος, ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης: Η κωλοφαρδίαε, δικαιοσύνη των ηρώων θα υπερισχύει πάντοτε.

Και yes, πρώτο Παλέρμο που έζησα (λέμε τώρα, Χάρε)! :if: Osama είχες κάνει εξώφυλλα για όλους μας ή τα έφτιαχνες εκείνη τη στιγμή όταν κάποιος πέθαινε;

Συγχαρητήρια όμως και στη DoB που ενώ όλοι οι ρόλοι έπεσαν στους Ανατολικούς, εκείνη κατάφερε να μην πάρει κάποιον. Way to go :P

... :Crying2: :Crying2: :Crying2:

I have... absolutely... no regrets about this! NONE!

#3664 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 19 April 2013 - 10:36

Και yes, πρώτο Παλέρμο που έζησα (λέμε τώρα, Χάρε)!

Δεν φταίω εγώ .. ήμουνα NPC εκείνη την στιγμή ... εγω τον Lord Leon ήθελα να ''αγγίξω'' :bleh:

Overall πολύ ωραίο το πρώτο μου Παλέρμο...και πολύ καλή δουλειά από τους διοργανωτές...

I would likePosted Image for a pet...

#3665 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 19 April 2013 - 11:10

Την εικόνα μου ρε άχρηστε.....

#3666 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 19 April 2013 - 11:15

Καταραμένε Οσάμα!!!!

Από που και ως που θες να κερδίζουν οι super ήρωες ρε?!?!?! Άσε και εμάς να χαρούμε λιγάκι.

Babba ήσουν φοβερός μπράβο μπράβο! Δεν έχω δει ποιο κακό...κακό!!!!!(sarcasm off muhahha)

Όταν συνειδητοποίησα ότι πέθανε μονο ένας δολοφόνος πέθανα στα γέλια. Πρέπει να είναι το ποιο overkill palermo που έχει γίνει ποτε.

Kudos στον Sponis που είχε 100% ευστοχία.

Για την Keito, Redqueen, Βαγγελιώ, και Jorg ένα μεγάλο XAAXAXAXAXA γιατί έτσι!!! Όχι που νομίζατε ότι το καλο πάντα κερδίζει! (Άλλο που κέρδισε με plot hax του GM στο τέλος!)

Οσάμα κλασσικά θεός ας usual. Thank you very much!
Posted Image

#3667 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 19 April 2013 - 11:18

Συγχαρητήρια για τον κόπο που κάνατε με τις εικόνες, ήταν κάπως μαζοχιστικό.

Κρίμα που τελείωσε όμως νωρίς. Μας μαζέψατε όλους εκεί κάτω και επειδή ο διοργανωτής είναι και ο ίδιος λίγο τρολολον φάνηκε εντελώς στο τέλος.

:hahaha: Τραγικό ότι μου είχε καρφωθεί πως ο Cloudy ήταν ο Silencer και τον έβρισκα συνεχώς μπροστά μου, τελικά ήταν η αγαπημένη μου αδερφή (άι, στην ευχή δηλαδή). Ακόμη πιο τραγικό ότι νόμιζα πως είχαμε μόνο ένα τσιράκι στο παιχνίδι.

Μπράβο στον Sponis, σχεδόν τη μισή δουλειά την έκανε μόνος του.

ySss0UF.jpg

#3668 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 April 2013 - 13:16

Συγχαρητήρια για το game και για τον κόπο που έριξες [ρίξατε] για να στηθεί με τα κόμικ κ τις εικόνες...
ενδιαφέρον και το αντίστροφο setup

όσο για το ρόλο μου ήταν πρώτη φορά ως vigilante κ δεν ήθελα να κάνω καμία πατάτα...
τη Vagelio θεώρησα ως δολοφόνο που ξέφυγε λόγω αμφιβολιών κ γνωστών τη νύχτα οπότε έπεσε ηρωικά κ πένθιμα τη νύχτα
και η zura έκανε το λάθος να με αποκαλέσει "ανόητο ανθρωπάκι"
εννοείται ότι υπέγραψε τη θανατική της καταδίκη εκείνη τη στιγμή... :D

#3669 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 19 April 2013 - 14:40

Ελιωσα στα γελια με το τελευταιο ποστ! Epic

#3670 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 19 April 2013 - 15:37

Μπράβο ρε Osama,το τελευταίο ποστ τα'σπασε ! ;)

Posted Image

#3671 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 April 2013 - 17:09

Osama είχες κάνει εξώφυλλα για όλους μας ή τα έφτιαχνες εκείνη τη στιγμή όταν κάποιος πέθαινε;

http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/10595-%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-animegr-town-every-villain-is-lemons/page__st__75#entry623445

Ανάμεσα στις εικόνες των "sold out" εξωφύλλων και στην λίστα των παικτών στο ποστ του παραπάνω link, κάτω από την φράση "graphical work by Fandom" υπάρχει ένα spoiler tag. Εκεί είναι μαζεμένα όλα τα εξώφυλλα, εκτός από του Fandom.

Καταραμένε Οσάμα!!!!

Από που και ως που θες να κερδίζουν οι super ήρωες ρε?!?!?! Άσε και εμάς να χαρούμε λιγάκι.

Αυτή είναι η μαγεία των villains. Το γεγονός ότι δεν νικάνε ποτέ. Για αυτό είναι και villains άλλωστε, και για αυτό τους συμπαθούμε :P

Overall, η αλήθεια είναι ότι όντως το συγκεκριμένο Παλέρμο τελείωσε πολυ γρήγορα. Οι αθώοι καρφώθηκαν πολύ εύκολα, κατά την γνώμη μου, όταν έβγαιναν και προσπαθούσαν να σώσουν ο ένας τον άλλο από τις ψηφοφορίες.

Επίσης γέλαγα με δύο πράγματα σε όλο το παιχνίδι. Το γεγονός ότι όλοι οι ρόλοι είχαν πάει σε ανατολικούς και το ότι ο μόνος ανατολικός παίκτης χωρίς ρόλος ήταν η Dawb, που είχε ρίξει λίγο καλοπροέραιτο rage στην αρχή, όταν είχε δει ότι δεν έχει ρόλο για άλλη μια φορά.

Με τα κόμιξ, όπως είπα, είχα πολλά προβλήματα και δεν μπόρεσα να τα συνεχίσω κάτι το οποίο είναι λιγάκι κρίμα γιατί η όλη φάση με τους χαρακτήρες των κόμικ δεν νομίζω να ξαναγίνει σύντομα και της άξιζε κάτι διαφορετικό από απλά κείμενα αλλά τελοσπάντων, ό,τι έγινε, έγινε.

Τέλος, convenient plot haxes for the win. Σου γλιτώνουν τόσο πολύ χρόνο που δεν είναι καν αστείο. :P

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 17:11.

#3672 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 April 2013 - 17:14

Εδώ να πω κι εγώ πως εντάξει, έδωσες τα ρέστα σου αγόρι. Μπράβο και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό το Παλέρμο έστω κι αν κράτησε λίγο. Οι παίκτες που έπαιξαν καλύτερα απ'όλους, ο Vigilante και ο Γιατρός. Μπράβο παιδιά! Καλα, ο Sponis έδωσε και πολύ αποφασιστικά χτυπήματα, αλλά ο Γιατρός έσωσε τη γούνα μου τελικά έμαθα οπότε μουάχαχαχα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3673 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 19 April 2013 - 20:08

Συγχαρητήρια για το game και για τον κόπο που έριξες [ρίξατε] για να στηθεί με τα κόμικ κ τις εικόνες...
ενδιαφέρον και το αντίστροφο setup

όσο για το ρόλο μου ήταν πρώτη φορά ως vigilante κ δεν ήθελα να κάνω καμία πατάτα...
τη Vagelio θεώρησα ως δολοφόνο που ξέφυγε λόγω αμφιβολιών κ γνωστών τη νύχτα οπότε έπεσε ηρωικά κ πένθιμα τη νύχτα
και η zura έκανε το λάθος να με αποκαλέσει "ανόητο ανθρωπάκι"
εννοείται ότι υπέγραψε τη θανατική της καταδίκη εκείνη τη στιγμή... :D

Εδώ τους άλλους τους έλεγα έντομα, το ανόητο ανθρωπάκι σε πείραξε; :P Έχω ένσταση στο πώς με σκότωσες! Πώς στο καλό ψόφισε ο Θάνατος; XD Εδώ οι άλλοι ψοφούσαν για να τον κάνω seal και εδώ μπουμπ, dead! Αλλά ευχαριστήθηκα τον τελευταίο γύρο, έγραφα ότι βλακείες μου κατέβαιναν.

Όσο για το παιχνίδι, ήταν ενδιαφέρουσα σκέψη. Δεν ευχαριστήθηκα πολύ το rp γιατί έπεφταν αναπληρώσεις σε περίεργες ώρες και μάλιστα σ' ένα γύρο δεν έγραψα αλλά τουλάχιστον οι ρόλοι έκαναν πολύ σωστά την δουλειά τους. Βέβαια προσωπικά δεν ήξερα καν τι να κάνω με τον ρόλο, αλλά τέλος πάντων.

Συγχαρητήρια στον Sponis και στην αδερφή μου (α, να χαθείς που καθόσουν και συλλογιζόσουν για το ότι είμαι ο silencer στον τελευταίο γύρο).

Όπως και για τις εικόνες, πολύ καλή δουλειά και στους δυο σας που απασχοληθήκατε. Και γέλασα αρκετά με τα κείμενα :P

#3674 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 April 2013 - 20:12

http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/10595-%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-animegr-town-every-villain-is-lemons/page__st__75#entry623445

Αμάν, πώς μου ξέφυγε αυτό, σε ποιον ουρανό πετούσα; Soooo coooool!!! :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:

#3675 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 19 April 2013 - 21:17

Εγω πιστευω οτι ολοι οι αθωοι πρεπει να ζητησουμε τεραστιο συγγνωμη στον οσαμα..... Εμ δν ξεραμε τν τυφλα μας ,εμ δν βολευομασταν (αναπληρωσεις που πε κι η Ζουρα).Το δε πετυχημενο να ακους την εντρομη φωνη τς Βαγγελιως οταν μαθαινουμε οτι ειμαστε εμεις οι αθωοι κι ΟΛΟΙ οι αλλοι δολοφονοι ανεκτιμητη.Το δε που μπερδεψα τν ψηφο στο τελευταιο κι το καταλαβα ωρες μετα ασχολιαστο. Μα ηταν τοσο tragik η κληρωση :P noooooooooooobs,.Dob ελα τν επομενη φορα τσωπασε,τσωπασε τα βλαες με θεους τι αλλο θες ΧΔ

Παντως Οσαμα η ιδεα πολυ καλη ,σε χιλιο ευχαριστουμε :D
PS Αυτο με το 1000+1 ways to kill an annoying chicken ιδεα τς παλιοπαπιας ηταν? Απο τοτε που αποκαλυφθηκε οτι ηταν συνεργος ,ειμαι σιγουρη αυτος φταιει.

Edited by redqueen, 19 April 2013 - 21:18.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...