λοιπόν, ωραίο παιχνίδι, δεν θεωρώ πως κάποιος το χάλασε αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλάβατε οι περισσότεροι πως ο strange loop δεν ήτανε δολοφόνος. αυτός ήτανε ο πιο αδικοχαμένος θάνατος στο παιχνίδι. όσον αφορά τον τρόπο που έπαιξα δεν τον θεωρώ λανθασμένο, εδώ στα 6 ονόματα που έδωσα τα 3 ήτανε τελικά λάθος οποτε μονο το παιχνίδι δεν χάλασα, το μονο που ψιλοχάλασε το θέμα ήτανε η συζητήσεις σε αυτό το thread imho.
ένα μεγάλο μπράβο στον Tragic Prince, sponi, Aboumonkey που κατά την ταπεινή μου γνώμη ήτανε οι καλύτεροι παίχτες στο παιχνίδι, ένα μπράβο και στον mad_hatter και τον strange loop
βεβαια κάναμε πολλές υποθέσεις όπως είπε ο hanzo, και αν δεν είχε μιλήσει με τον tragic prince θα ήτανε το δεύτερο άτομο που θα είχα ρωτήσει μάλλον αλλα δεν πειράζει, το παίξαμε detectives και καταφέραμε και βρήκαμε διαφορους, το ότι δεν ζητήσαμε ονόματα στον Tenshi δεν πάει να πει πως δεν κάναμε την δουλειά που έπρεπε να κάνουμε, επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν σας παρακαλώ, ειδικά η piou piou , ο ματασσος και ο διδυμάκια, next time μην προσπαθείτε να το παίζεται τόσο πολύ δολοφόνοι γιατί μας ξεσκίσατε, αναγκαστήκαμε να ρωτάμε ονόματα για τον κάθε αθώο που φερότανε σαν δολοφόνος. μπορεί να θεωρείτε βαρετό το να είσαστε απλοί πολίτες αλλα σοβαρά αν θεωρείτε πως εγώ η ο hanzo χαλάσαμε το game, να δείτε ποσο κακό κάνατε εσείς.
αν κάποιος προσβλήθηκε με αυτό που είπα, vm and pm are always welcome
Edited by Azathoth, 01 November 2010 - 15:51.