Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#316 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 02:01

Posted Image

GET DA FAK OUT OF THIS THREAD!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#317 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 07:50

Sorry παίδες, το thread κλειδώνεται προσωρινά. Αν έχετε ιδέες / προτάσεις... well κρατήστε τες μέχρι να ξανανοίξει.

E5VV38U.jpg

#318 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:12

sorry για την εισβολή, απλά εγώ θα ήθελα να πω ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ήθελα να βγουν ανοιχτά οι κινήσεις των επιθεωρητών για να δούμε αν έγινε τπτ. στραβό ή απλά κάποιοι ξενέρωσαν νωρίς...
σκοπός δεν είναι να κατηγορήσουμε τον Μήτσο, τον Κίτσο και τη Λούλα αλλά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για επόμενα παιχνίδια να μη στραβώσουν...

#319 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 22:50

ειλικρινά soz Tenshi που ποστάρω αλλά πρέπει να το πω

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ Είδατε μερικοί μερικοί που βιαστήκατε να πείτε ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε και ότι χαλάσαμε και το παιχνίδι και άλλα τέτοια όμορφα;
Φάτε κουραδάκια λοιπόν! Με τόσες κατηγορίες ότι χαλάσαμε το game, ενώ θα μπορούσαμε -και λόγω εκνευρισμού που ξαφνικά γίναμε δακτυλοδεικτούμενοι ως οι "παιχνιδοχαλάστρες" imho θα ήμασταν και δικαιολογημένοι-, δεν ήρθαμε να σας το χαλάσουμε.
Απλά απολαύσαμε τους όμορφους καρπούς που σπείραμε....
Και θα χάσετε όλοι! Μουαχαχαχα!
RP BITCHEEEZZZZ
Have fun & enjoy the rest of the game!
πιςς

(πλιζ αν είναι μην το διαγράψετε αλλά μεταφέρετέ το στη γενική, 'cause some things need to be said -and heard- )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 26 Οκτώβριος 2010 - 23:20
Moved από το thread του παιχνιδιού

Δημοσιευμένη  εικόνα

#320 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 14:51

βασικα δεν αποτελει στοιχειο του παιχνιδιου, αλλα για το roleplaying βοηθα, αμα μας πει ο τενσι οτι ισχυει μετα ειναι δεδομενο οτι εσυ ή ο τραφλγκαρ ειστε δολοφονοι (που θα χαλασει το game)

#321 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 14:57

χαλασμενο ηταν προ πολλου. Απλα ειναι χαζο να σκεφτομαστε μ αυτη τη λογικη παραπανω απο οτι με τη λογικη ''ποιος ψηφιζε τους επιθεωρητες ενω ΞΕΡΑΜΕ οτι ηταν επιθεωρητες'' . Δες τι εγινε με την Nodame.

#322 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 15:12

χαλασμενο ηταν προ πολλου. Απλα ειναι χαζο να σκεφτομαστε μ αυτη τη λογικη παραπανω απο οτι με τη λογικη ''ποιος ψηφιζε τους επιθεωρητες ενω ΞΕΡΑΜΕ οτι ηταν επιθεωρητες'' . Δες τι εγινε με την Nodame.

Είπα πότε είμαι δολοφόνος;
αντιθετα τόνισα οτι οι επιθεωρητές ποτε δεν ανέφεραν το όνομα μου και ότι ακουτε τα λόγια 2 δολοφόνων.
Επισης η προταση μου οτι ξέρω τους άλλους 2 δολοφόνους τόνιζε οτι δεν είμαι εγω δολοφόνος αφου 2 εχουν μείνει.
Απο την στιγμή που είχα ήδη πάρει 4 ψηφους και όλοι ψήφιζαν εμένα , δεν ήθελα να χαλάσω το σερί και εδωσα την ψήφο σε μένα. Αν αλλάζατε γνωμη στην πορεία θα αλλαζα την ψήφο αλλα ακούσατε μόνο και ανελίς.
Φυσικά και έχω καταλάβει ποιοι είναι οι 2 δολοφόνοι απλά οπως ήταν τα πράγματα δεν είχα καμία προθεση να σας βοηθήσω απο την στιγμη που η μονο και η ανελις σαν έκαναν ότι ήθελαν.
Αν έδινα εκει όνομα όλοι θα ακολουθούσατε αυτο τώρα αλλά δεν ηθέλα να το κάνω αφου κάνεις δεν με πίστεψε εκ των προτέρων

Die NOW

σοζ για το οφφ τοπικ αλλα ειναι κλείστο το άλλο.Μιας και ακουστηκε χάλασα το game ,απάντησα

#323 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 15:15

lol. δεν λεω οτι εσυ χαλασες το παιχνιδι. Λεω πως θα την ξαναπατησουμε οπως την πατησαμε και με εσενα επειδη ημασταν πολυ εξυπνοι κι ακουσαμε τους δολοφονους. Αλλα κι εσυ τι το θελες να ψηφισεις τον εαυτο σου οπως η Kaworu? περισσοτερες πιθανοτητες ειχες να αλλαξεις γνωμη στους αλλους αμα δεν παρεδιδεs τα οπλα

#324 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 15:19

σταματήστε να τα ρίχνετε στον strange loop, δεν έφταιγε καθόλου και έκανε μπαμ πως ήτανε αθώος, κάνατε μεγάλο λάθος και σταματήστε να τα ρίχνετε σε αυτόν γιατί δεν είπε τίποτα λάθος ούτε κακό

i hate this color -.-

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#325 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 22:31

Να πεταξω και εγω το οφφ τοπικ μου αλλα σκεφτιτε λιγο οτι ποσοι ξενερωσαν και παρατησαν το παιχνιδι μετα το ποστ της Ανελις .Αμα δειτε 10 ατομα πεθαναν γτ δεν ποσταραν.

Σορρυ και παλι για το οφφτοπικ αλλα δεν μπορουσα να το πω καπου αλλου.Τουλαχιστον να αποφευχουν τετοιες συμπεριφορες στ μελλον ωστε να μην χαλει το παιχνιδι

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#326 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 22:38

Δεν νομίζω ότι μπορείς να μιλήσεις και για τους δέκα και να προδικάσεις κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να υπάρχουν χίλιοι και δύο λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος σε ένα παιχνίδι που απαιτεί συνεχη και ενεργή συμμετοχή.

Και στο κάτω κάτω όποιος πίστεψε τους δολοφόνους και ξενέρωσε και παράτησε το παιχνίδι γι αυτό το λόγο δικό του πρόβλημα. Σε όλο το παιχνίδι αθώους κατηγορούν οι δολοφόνοι. Δεν βλέπω κάποια διαφορά ανάμεσα στο να το κάνουν ενώ η ταυτότητά τους είναι κρυφή και ενώ είναι φανερή. Seriously δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει που δεν έκατσαν και ψόφησαν με τα χέρια ψηλά.

Και παρακαλώ να μεταφέρει κάποιος τα post στο thread της γενικής συζήτησης και ας είναι το επόμενο σχόλιο από τους ψόφιους χαρακτήρες (εμού συμπεριλαμβανομένης) όταν με το καλό τελειώσει το παιχνίδι.

#327 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 22:42

Και άλλοι τόσοι ξενέρωσαν με το post του Azathoth. Κρατήστε το thread του παιχνιδιού καθαρό plz, και τα σχόλιά σας για τον τελικό απολογισμό του παιχνιδιού (εξ' άλλου απ' ό,τι φαίνεται δεν αργεί να τελειώσει :hehehe:)

~ Offtopic posts moved

E5VV38U.jpg

#328 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 14:11

ανοίξαμε...

#329 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 14:15

Posted Image

Problem Officers?

U mad????

Tiger-stock-blog-header.jpg

#330 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 14:17

ευχαριστούμε πολύ Tenshi που κάθησες και ασχολήθηκες για το παιχνίδι...

ελπίζω να μην έγιναν τόσα foul όσα ακούστηκαν και τα επόμενα παιχνίδια να έχουν περισσότερο fair play

τρελή κίνηση από τους δολοφόνους να "δώσουν" τον Strange Loop σαν έναν από αυτούς [κ μάλιστα μη συνεργάσιμο]
πολύς κόσμος το πίστεψε και έδωσε παραπάνω χρόνο στους δολοφόνους

περίεργα ο matassos στο τέλος ενώ ψήφιζε Beatrice γύρισε τη ψήφο του κ έδωσε τη νίκη στους δολοφόνους... ελπίζω να μην έπεσε θύμα εξωτερικών παραγόντων...
[/έχω κάνει παρόμοια Βυντριά και ξέρω]