proton όσον αφορά συζητήσεις περί msn και εκτος παιχνιδιού δεν θα ήθελα να ακούσω τίποτα. γιατί έχουνε ακούσει πολλά τα αυτάκια μας και προτιμούμε να μην πούμε τίποτα. αυτό είναι το πρώτο πράγμα που χάλασε το παιχνίδι. δεύτερον, ο tragic prince μίλησε πιο σωστά απόλους, αυτό το thread το χάλασε. τρίτον, μετά το post που έκανα, στο οποιο είχα διαφορες υποθέσεις που και ως πολίτης θα μπορούσα να είχα κάνει, γιατί να με σκοτώσετε? για να αποδείξετε πως έχω δίκιο? αυτό ήτανε καθαρά θέμα στρατηγικής και πέσατε ακριβώς δόλωμα σε αυτό που σχεδιάζαμε εμείς οι επιθεωρητές. το ότι η επιθεωρητές τα λένε μεταξύ τους ήτανε γνωστό. δεν ήτανε δύσκολο να βρεθούμε μεταξύ μας, άλλωστε και από τα posts είναι εύκολο να αναγνώρισις η να κανεις ιδέες για το ποιος είναι ποιος, ας πούμε, πολίτες σαν τον διδυμάκια μας έκαναν να πιστεύουμε πως ήτανε δολοφόνοι, και εγώ ως επιθεωρητής έπεσα στο δόλωμα. eh δεν έλεγε πουθενά πως αν αναγνώριζα τον επιθεωρητή δεν μπορούσα να του μιλήσω, next time be more clear if i couldnt. ξανά τονίζω ότι αυτά περί πουστιές εκτος παιχνιδιού και τέτοια καλύτερα να μην μιλάτε γιατί τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να ποστάρω και publicly όλα τα logs και από msn και τα PM από τις συζητήσεις να φανεί πως δεν έκανα καμια πουστιά, μονο υποθέσεις και αναλύσεις. απαγορεύεται?
EDIT: υποθέτω αν ήθελα σαν τρελός να κερδίσω δεν θα είχα θυσιαστεί τόσο εύκολα, ούτε ο Hanzo, κάποιος άλλος εδώ πέρα μάλλον δεν ξέρει να χάνει
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 23 Οκτώβριος 2010 - 01:22